Ben yine bildigimi giyiyorum taviz vermedim ama iste sorun cikiyor nisan elbisesinde kolsuz aldim dinlemedim ama sorun cikti ailesi falan duydu benim ailem duydu ama ben yine bildigimi yaptim sorun oldugunda ben bitirdim ama yalvardi duzelecem dedi ama yine degismedi
konunu ve yorumları okudum da.....
gerçekten bunlar daha iyi günlerin
evlendiğiniz zaman daha fazla sorun olacakmış gibi duruyor
Baglilik olarak goruyormus durumu koru korune baglanmam gerekiyormus ama bende oyle bisey yokmus nasil bir insan anlamadim ya boyle bisey olabilir mi ya
Evlenmek istemedigimi biliyorum ama nasil isin icinden cikacam bilmiyorum istebaglılık ha
bi şey diyemiyorum ya
ne yapmayı düşünüyorsun
Gercekten cok baskicilar suan askerde zaten onun icin bisey demiyorum gelince konusacam ama yinede cok fazla dayanamiyorum olanlara gecen babasi geldi onun bile soz hakki var gelinlikte acik olmasin dedi adam kendine kufur ettirmezdi cildirdim sinirden nisanlima demedim baban boyle soyluyor diye ama yinede bu konu yuzunden kavga ediyoruz
Babasının kıyafet gibi şeylerde söz hakkı olabilir mi canım yok artık.
Bu baskıyla ömür geçmez biliyorsun. Nişanlın da değişmez. Ben zaten ne kk da ne de reel hayatta baskıcı ve tutucu aileye sahip bir erkeğin eşine arka çıktığını ne okudum ne de duydum. Nişanlınla kesin olarak konuşmanız şart zaten.
Evlilik iki yetişkin insanın hayatlarını birleştirmesiyse eğer aileler destek olmak istiyorlarsa geri planda durmak zorundadır. Allah sonunuzu hayır etsin.
Kendine uygun biriyle hayatını birleştir.Bağlılık istiyormuş da bilmem ne.Burada bir konu vardı.Kadının giyim tarzını değiştirmiş eşi.Sonra da 'İğrençsin' demiş.Böyle mi olmak istiyorsun? Seni manipule etmesine izin verme.Baban seni sokakta mı buldu ? Babana konuyu aç ve bitir
Amin tesekkur ederim.yani gercekten ailesine karsida beni koruyacagini dusunmuyorum beni cok seviyormus ama benim aklim almiyor bu sevgi nasil biseymis sadece benim degiamemi bekliyor kendi degisemezmis cunku hayati boyunca hep kendinin istedikleri olmus simdide oyle olmasini istiyormus
arkana bakmadan kaç ilerde çok pişman olursun
sen kartlarını açık oyanacaksın eğer kendi kişiliğini korumak istiyorsan. Ha taviz veririm seviyorum diyorsan taviz tavizi çeker yarın başını kapatmanı ister, öbür gün dışarı tek çıkarmaz falan filan.
Bu insan seninle ilk çıktığında nasılsan öyle kabul ettiyse iş evliliğe dönünce mi seni kendi kalıplarına sokuyor. Kendini kendin gibi kabul ettir. Yoksa tüm hayatın boyunca onun kanunları geçerli olur.
Iste sorun o ki birturlu kabul ettiremiyorum ben hic kabul etmedim onun istedigi gibi olmayi ama surekli kavga etmekten yoruldum ayrilamiyorumda sevgiyi falan gectim artik o birakmiyor beni onun istedigi gibi olmadigim zamanda onu sevmeyen kendimi dusunen bir insan oluyorum piskolgla gorustu o bile beni suclamis nasil piskolagsa artik herkes kendini hakli goruyormus bir insan nasil boyle kiyafete takili kaliyor anlamiyorm gercekten ben
Kıyafete bağlantılı başka sorunlar..sürekli tartışma.
Bu ilişkinin güzel yönleri ne senin gözünde?
İstediginiz kıyafeti giyebilirsiniz nişanlınız yada erkek arkadaşınızın size karışma yetkisi yok,ama anlamadığım bir nokta var siz açıksınız ailesi açık sizi kendi ailesine nasıl benzetmeye çalışıyor.
Artik guzel bir yanini goremez oldum mecburiyet sanki artik nisanlandim daha donusu yok gibi sanki
Yanlis yazmisim orda onlar kapali bir aile aslinda gordugum kadariylada biraz baskidan dolayi kapalilar ama benide onlar gibi yapmaya calisiyorsun dedigimde hayir kiskandigim icin boyle yapiyorim diyoraynen ben de anlayamadım sanırım açık değil yazacaktı konu sahibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?