neyapacam bilmiyorumm:(((

konunu ve yorumları okudum da.....
gerçekten bunlar daha iyi günlerin
evlendiğiniz zaman daha fazla sorun olacakmış gibi duruyor

konunu ve yorumları okudum da.....
gerçekten bunlar daha iyi günlerin
evlendiğiniz zaman daha fazla sorun olacakmış gibi duruyor

Baglilik olarak goruyormus durumu koru korune baglanmam gerekiyormus ama bende oyle bisey yokmus nasil bir insan anlamadim ya boyle bisey olabilir mi ya

Babasının kıyafet gibi şeylerde söz hakkı olabilir mi canım yok artık.
Bu baskıyla ömür geçmez biliyorsun. Nişanlın da değişmez. Ben zaten ne kk da ne de reel hayatta baskıcı ve tutucu aileye sahip bir erkeğin eşine arka çıktığını ne okudum ne de duydum. Nişanlınla kesin olarak konuşmanız şart zaten.
Evlilik iki yetişkin insanın hayatlarını birleştirmesiyse eğer aileler destek olmak istiyorlarsa geri planda durmak zorundadır. Allah sonunuzu hayır etsin.

Amin tesekkur ederim.yani gercekten ailesine karsida beni koruyacagini dusunmuyorum beni cok seviyormus ama benim aklim almiyor bu sevgi nasil biseymis sadece benim degiamemi bekliyor kendi degisemezmis cunku hayati boyunca hep kendinin istedikleri olmus simdide oyle olmasini istiyormus

Kendine uygun biriyle hayatını birleştir.Bağlılık istiyormuş da bilmem ne.Burada bir konu vardı.Kadının giyim tarzını değiştirmiş eşi.Sonra da 'İğrençsin' demiş.Böyle mi olmak istiyorsun? Seni manipule etmesine izin verme.Baban seni sokakta mı buldu ? Babana konuyu aç ve bitir

Yakindir zaten bizim durumumuz ben ona herseyimi vermismiyimde saygi bekliyormusum lafa bak ya boyle boyle sevgimide bitiriyormusum

Ohooo şimdiden böyle ise
Evlenince sokağa çıkarmaz:26:
Değişmez, huylu huyundan vazgeçmez
İşin çoook zor canımmm
Tanıdık var 9 yıldır hiç perde açmadım dedi
Özgürlüğünü kısıtlaması hiç iyi değil

Bu zaten sevgi değil köle arıyor o kendine ve ailesine. Beyimiz şımarık ve bencil biri olduğunu itiraf etmiş zaten. Senin ona mecbur olduğunu düşünüyor şimdiden haberin olsun.
Evliliği ne sanıyor bunlar? Hep tek taraf mutlu olup tatmin edilecek. Kadının ne hissettiği ne düşündüğü zerre umurlarında olmaz. Kadın hep denetlenmesi gereken bir nesne öyle baskıcı tipler için.

Şanslısın aslında evlenmeden önce rengini belli etmiş nişanlın. Askerde olduğu için konuşamıyorsun ama geldikten sonra seni bir şekilde ikna eder gibi geliyor bana.
Oldu bittiye getirmek isteyecekler. Düşün taşın kararını ver ileride mutsuz olma.

bu olayın tek çözümü rest çekmek başka yolu yok sen uzlaşmaya çalıştıkça o üstüne gelecek senin kendi iraden var vücut senin kimsenin malı değilsin

arkana bakmadan kaç ilerde çok pişman olursun

sen kartlarını açık oyanacaksın eğer kendi kişiliğini korumak istiyorsan. Ha taviz veririm seviyorum diyorsan taviz tavizi çeker yarın başını kapatmanı ister, öbür gün dışarı tek çıkarmaz falan filan.
Bu insan seninle ilk çıktığında nasılsan öyle kabul ettiyse iş evliliğe dönünce mi seni kendi kalıplarına sokuyor. Kendini kendin gibi kabul ettir. Yoksa tüm hayatın boyunca onun kanunları geçerli olur.

Iste sorun o ki birturlu kabul ettiremiyorum ben hic kabul etmedim onun istedigi gibi olmayi ama surekli kavga etmekten yoruldum ayrilamiyorumda sevgiyi falan gectim artik o birakmiyor beni onun istedigi gibi olmadigim zamanda onu sevmeyen kendimi dusunen bir insan oluyorum piskolgla gorustu o bile beni suclamis nasil piskolagsa artik herkes kendini hakli goruyormus bir insan nasil boyle kiyafete takili kaliyor anlamiyorm gercekten ben

Kıyafete bağlantılı başka sorunlar..sürekli tartışma.
Bu ilişkinin güzel yönleri ne senin gözünde?

aynen ben de anlayamadım sanırım açık değil yazacaktı konu sahibi...

Artik guzel bir yanini goremez oldum mecburiyet sanki artik nisanlandim daha donusu yok gibi sanki

nişanlılık, evlilik öncesi iki tarafın birbirilerini tanıyıp uygun olmadıklarını anlarlarsa evlenmekten vazgeçme şanslarının olduğu dönemdir, nişan bunun için yapılır yoksa niye nişan olsun herkes direkt evlenir, nişanlandın diye ayrılamaz değilsin ki... niye mecbur olasın şimdi ayrılmak zor geliyor ama bu çocukla evlenirsen evliliğinizin devam etme ihtimali düşük gibi geldi bana ve o zaman ayrılmak daha imkansız olacak senin için yol yakınken dön bence. üstelik nişanı atarsan en fazla bir ay akıllarda kalır sonra unutulur gider kimse de sana aaaa nişanlısından ayrılmış demez ama evlenip de boşanırsan bu da zor gelir sana.

aynen ben de anlayamadım sanırım açık değil yazacaktı konu sahibi...
Yanlis yazmisim orda onlar kapali bir aile aslinda gordugum kadariylada biraz baskidan dolayi kapalilar ama benide onlar gibi yapmaya calisiyorsun dedigimde hayir kiskandigim icin boyle yapiyorim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…