Erkek herzaman harcamalı demiyorum aslında ama nadir görüşen insanlar olarak bence erkek harcamalı diyorumbazı düşünceleriniz bana yanlış geldi ama adam mantıklı düşünülecek bir adam değil.
siz de bence erkek harcamalı mantığınızı biraz gözden geçirin. yargılamıyorum kesinlikle kırıcı olmakta istemiyorum. ama adamdan gerçekten bir cacık olmaz gibi geliyor bana da. derslerini de verememiş. ne kadar gidecek böyle?
NedenO normal değil de, sizin de "para harcamak zorunda kalıyorum" demeniz tuhaf geldi.
O normal değil de, sizin de "Ben de para harcamak zorunda kalıyorum" demeniz tuhaf geldi.
Size göre hep erkek mi harcama yapmalı?
Hayır aslında konumdada belirmiştim ama tabiki erkek her zaman harcama yapmamalı kadında yapar ama biz ayda bazen 2ayda bir görüşüyoruz ve onun böyle yapması tuhafıma gidiyorher geldiğinde bankamatik sorması cebinde az ve hiç para olmaması sonuçta bir bayanın yanına geliyoraun yani.Bu şekilde düzenlemiştim yorumumu
Yok derdim o değil diyorum ya biz sürekli görüşmüyoruz görüşsek o sıkıntı değilSize para harcamak zorunda değil ki. Yurt dışından ayda bir gelmek bile birsürü masraf. Parasız geliyorsun sözünden sonra ben asla sizi istemezdim. Ayrıca çocuğunuz var mantıklı olun. Yurt dışında bir adam ilişki ne olur nereye gider bunları düşünün kahvaltı parası düşünmek yerine. Nedir bu kadınların hesap ödetme meraki? Yazık cidden
bakın yanlış anladınız. onun o kahvaltı tabağı olayı falan rezalet bir olay. sadece bu şekilde anlatmasaydınız keşke olayı. parasının çok olmadığını falan biliyorsunuz sonuçta. adam da böyle bir adam demek ki. siz ilişkiyi bitirerek doğru olanı yapmışsınız zaten. siz haklısınızErkek herzaman harcamalı demiyorum aslında ama nadir görüşen insanlar olarak bence erkek harcamalı diyorum
Bir kere biletini ben almıştım.ayrıca genelde araba kiralıyoruz onuda ben ödüyorum k kartı yok diyeArada zaten aşk yokken düşünmeye gerek yok.
Yoksa adam biletini vs size aldırtmıyorsa o da maddi bir şeyler ödüyor demektir. Bu konuda anlayışlı olun derdim..
Konumdada belirttim herkesin görüşüne saygım var ben böyle düşünüyorum ilişkide erkek bu konuda kadından daha önde olmalı benceyani adam sürekli yutdisindaysa oradaki sartlara bakarak alman usulü diye bakıyor olabilir.ama bana siz odeseniz her seferinde itiraz etmez gibi geldi.
arada olabilir insanlık hali ama sürekli böyle davranması hiç hoş değil.
beklentisine olmasada insan jest olsun diye yine söyler ne olacak.biz kadınlar severiz böyle şeyleri anarmol bir durum değil.
Konumdada belirttim herkesin görüşüne saygım var ben böyle düşünüyorum ilişkide erkek bu konuda kadından daha önde olmalı bence
O konuda haklısın.Hayır aslında konumdada belirmiştim ama tabiki erkek her zaman harcama yapmamalı kadında yapar ama biz ayda bazen 2ayda bir görüşüyoruz ve onun böyle yapması tuhafıma gidiyorher geldiğinde bankamatik sorması cebinde az ve hiç para olmaması sonuçta bir bayanın yanına geliyoraun yani.
Her hafta görüşsek sıkıntı değil zaten ben harcarım sıkıntı o değil ama az görüştüğümüz için onun bence erkek olarak harcaması gerekiyor
Haklısınızİşte bu düşünceniz varsa sizden maddiyatı düşük biriyle görüşmeyeceksiniz. Bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?