neyapsam yardimci olun

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
ben sevgilimden emin olamiyorum. hata bendemi bilmiyorum ama hic bir sevgilerimde emin olma hisi hisetmedim.

sorun bende mi sizce? emin olma hisi hisetmiyorum diye ayrilmalimiyim?

'hic birinde' emin olamadiysan belkide en basta kendinden emin olmadigin icin bu duyguyu hiss ediyorsun olabiilir mi?

Hani insan kendine güvenmeden baskasina güvenemez misali :31:

Karşındaki insandan kaynaklanan bir durum o.

Karşında insan sana kendini iyi ifade ediyor mu ? Sana olan güvenini tam anlamıyla hissettirebiliyor mu ?
Eğer bunun gibi bir çok şey de eksiklik var ise, tabi ki de kaygı yaşarsın ..

Herkes anlamış ben hala anlamadım neyinden emin olamadığını sevgisinden mi sadakatinden mi yoksa kendi sevginden mi :1:

Yasariniz olgun bir iliski yasamaya musait.13 ay da az bir zaman degil.guvenini sarsacak bir sey yapmadiysa senin oz guven sorunun var bence.var mi guvenini sarsan bir durum?

Karşındaki insandan kaynaklanan bir durum o.

Karşında insan sana kendini iyi ifade ediyor mu ? Sana olan güvenini tam anlamıyla hissettirebiliyor mu ?
Eğer bunun gibi bir çok şey de eksiklik var ise, tabi ki de kaygı yaşarsın ..

guvenini hisetiriyor..
basta hisetmezdi toparladi kendini.
birde mesafe var.
askeri var.. isi yok..
yada sorun bendemi benmi neden ariyorum?

25 yaşında ve sevgilisinin karşısında geğiren bir adam .
Sorunu kendinizde aramayın ve ilişkinin içine s..çmadan doğal ortamına bırakın. :31:

25 yaşında ve sevgilisinin karşısında geğiren bir adam .
Sorunu kendinizde aramayın ve ilişkinin içine s..çmadan doğal ortamına bırakın. :31:

cocuk gibi akli fikri bazen gidiyor bazen.
nasil dogal ortamina birakim?
hem ben kendmden emin degil. acaba bu kisiyi seviyormuyum diye sorup duruyorm kendime..

hareketlerinden. mesala demin cameradan gorustuk karsimda el harekerleri sonra geginiriyor . suratina kapatim sonra kavga ettik.
benim kendim cok kibarim. oda bir okuz.

Gegirmek insan dogasinda olan bir sey.abartmiyorsa sorun yok.ama boyle inadina yapan tipler vardir ya onlardan bahsetmiyorum.gegirecegi varsa kibarca yapar,bunda bir sey yok.yurt disinda bunlar cok normal.ayrica sen cami yuzune kapatarak son derece kibar davrasinmissin ya karsindakine kibarlik dersi vermeye kalkmissin.

Gegirmek insan dogasinda olan bir sey.abartmiyorsa sorun yok.ama boyle inadina yapan tipler vardir ya onlardan bahsetmiyorum.gegirecegi varsa kibarca yapar,bunda bir sey yok.yurt disinda bunlar cok normal.ayrica sen cami yuzune kapatarak son derece kibar davrasinmissin ya karsindakine kibarlik dersi vermeye kalkmissin.

yok inadina yapti. kac kere daha yapti.
birde afedersin bir gun parkta oturuyoruz. gel bana masaj yap dedi yapiyorum. zart diye osurdu affedersin cocuk gibi guldu

25 yasindaki erkegin karsinizda gegirmesi falan tuaf, biraz ergenlik var sanirsam, heleki sizin böyle seylerden hoslanmadiginizi biliyorsa... Sizdede bi sevgi göremedim yazdiklarinizda, bu sorun var sizde demek degildir, demekki ask sevgi yok... Sevseniz yaptiklari bukadar batmaz (gerci gegirmek sacmada), yani bukadar sorguluyorsaniz saglikli bi iliski degildir...

Back
X