neyapsam yardimci olun

yok inadina yapti. kac kere daha yapti.
birde afedersin bir gun parkta oturuyoruz. gel bana masaj yap dedi yapiyorum. zart diye osurdu affedersin cocuk gibi guldu

Kisiligi oturmamis resmen.lisede sinifin zibidileri gelir kulagimizin dibinde gegirirdi.sonra kahkaha tufani..bu da aynen oyle.bence zaman.kaybetme bu cocukla,zamanina yazik.

Ben sorunun en basta buradan kaynaklandigini düsünüyorum :)

Sorunun en temeli bu zaten.kendine olan guven eksikliginden dolayi yanlis insanla beraber olmak.belki kolay biri demek lazim ama kategorize etmek istemedim,

nasil guvenebilirim ki kendime ozm..

bu sorunum herzm vardi aslinda. bir kanadim kirik babasiz yetistim. erkeklerle nsl davranicagmi blmiyorm bazen.

Iste bunsan dolayi canim.cocukluk cok.onemli.oradam ne.gelirse seninle o kadar zor degisiyor ki.cunku yasadiklarin ya da yasamadiklarin dna larin gibi oluyor kisiliginde

nasil guvenebilirim ki kendime ozm..

bu sorunum herzm vardi aslinda. bir kanadim kirik babasiz yetistim. erkeklerle nsl davranicagmi blmiyorm bazen.

Babasiz yetismek muhakkak ki cok zordur. :31:
Allah yardimciniz olsun o konuda.

Sorunun en temeli bu zaten.kendine olan guven eksikliginden dolayi yanlis insanla beraber olmak.belki kolay biri demek lazim ama kategorize etmek istemedim,

Haklisiniz.:31:

haklisiniz ayrilmayi bu gece dusuncem sakin kafamla..

sadece uzulceginden eminim. birde bu ayin sonunda askere gidiyor..

hareketlerinden. mesala demin cameradan gorustuk karsimda el harekerleri sonra geginiriyor . suratina kapatim sonra kavga ettik.
benim kendim cok kibarim. oda bir okuz.

sorunu anlayamadıgım icin yanıtlarını takip ediyordum ama bunu gorunce baska bir sey okumaya gerek yok.

emin olamıyor guvenemiyor degilsin, aklın ve duyguların olarak iki bolunmus gibisin.
mantıgın yanlıs kisiyle birlikte oldugunu bildiginden seni huzursuz ediyor,
fakat bir yanın anlamsızca vazgecemiyor hem de icine sinmemis bir iliski iken.

Son düzenleme:
sorunu anlayamadıgım icin yanıtlarını takip ediyordum ama bunu gorunce baska bir sey okumaya gerek yok.

emin olamıyor guvenemiyor degilsin, aklın ve duyguların olarak iki bolunmus gibisin.
mantıgın yanlıs kisiyle birlikte oldugunu bildiginden seni huzursuz ediyor,
fakat bir yanın anlamsızca vazgecemiyor hem de icine sinmemis bir iliski iken.

aynen oyle. basta ilk gorusmemizde hersey daha farkliydi..iste bu kisi diyordum. o duygu tamamen gecti.
onun iyi taraflarida var. gitar calar. bana sadik, konuskan ve girisken. hata yuzuk bile takti. kendi aramizda sozluyuz.

ama bence ilk once kendime guvenmeliyim sorun burda galiba. farkindayim. ama guvenemiyorum iste olmuyor..

aynen oyle. basta ilk gorusmemizde hersey daha farkliydi..iste bu kisi diyordum. o duygu tamamen gecti.
onun iyi taraflarida var. gitar calar. bana sadik, konuskan ve girisken. hata yuzuk bile takti. kendi aramizda sozluyuz.

ama bence ilk once kendime guvenmeliyim sorun burda galiba. farkindayim. ama guvenemiyorum iste olmuyor..

canım sadakat cok onemli bir sey fakat diger saydıkların... bir iliski icin belirleyici seyler degil, onlar sadece senin etkilenecegin ozellikler olabilir. hoslanıp gorusmeye baslamıssın ama sonuc?

gitar calan agzı laf yapan erkekten bol bir sey yok, bunlara takılmaman gerek.
muhtemelen senin ayrılmayacagını dusundugu icin bu kadar rahat davranıyor, gaz cıkarmamayı gereksiz kibarlık goruyor,
oysa aynı evde yasayan aile bireyleri bile dikkat eder buna.
madem sadık, eger bu gegirme vb seyler dısında bir sorun gormuyorsan al karsına konus, bunu tekrarladıgı an da iliskiyi kesersin.

Back
X