Neyapsam..

Paramin hesabini kendim yapiyorum bazen soruyor naptin bu ay parani diye soyluyorum ama pek karistirmiyorum kisisel ihtiyaclarimi vs maasimdan hallediyorum onlara karismaz bazen laf eder ama ben alirim her seyimi tek sorun parasini benle paylasamiyor

Esin galına sizi benimseyememis hala para saklamak nederek. Ben olsam bnden para saklayan adama para filan vermem ortak hesap açın ikinizde oraya para koyun ihtiyacı olan kullansin

yuksek model bi araba aldi altindan kalkmak icinde odemelerini yuksek tuttu birde yilin 6ayi vergi kesintisi oluyor maasindan ama ona kizdigim nokta.bizi ve evini dusunmeden hareket etmesi
Kredi dedigin sey öyle maaşının tamamını kapsayacak sekilde cıkmaz
Hayatınıda idame ettirebilecegi kadar maaşta opsiyon bırakılır (oranını bilmiyorum)
Eşin üc bin alıyorum üc bin kreidye veriyorum diyorsa net yalan söylüyordur
Üc bin kredi aylık ödemeli cekebilmek icin en az 5-6bin kazanıyor olması lazım
Sen kesin ne kadar maaş aldıgını kurusu kurusuna eşine söylemişsindir

Sorun tamamen iletisememek bence.10 yıldır kocamdan para istediğim nadirdir ki bu arada yıllardır çalışmıyorum esiminde çok yüksek bir maaşı yok evde tek araba var o da bende.Sizin çalışmanizin size bi faydası yokmuş ki eşine ek gelir olmuşsun.

yuksek model bi araba aldi altindan kalkmak icinde odemelerini yuksek tuttu birde yilin 6ayi vergi kesintisi oluyor maasindan ama ona kizdigim nokta.bizi ve evini dusunmeden hareket etmesi

siz eşinizin maaşını da bilmiyomuşsunuz. belki adam 5 alıyor da size 3 diyor.

Paramin hesabini kendim yapiyorum bazen soruyor naptin bu ay parani diye soyluyorum ama pek karistirmiyorum kisisel ihtiyaclarimi vs maasimdan hallediyorum onlara karismaz bazen laf eder ama ben alirim her seyimi tek sorun parasini benle paylasamiyor
Siz söyleyebiliyorsunuz da o nasıl gizleyebilir? Var mı böyle bişey ya.

Iste beni dusunmeden maasinin hepsini borca yatirmasi canimi skiyor cunku ben calismiyodum borca girdigimizde maasinin hepsini arabaya ayirinca bende ise girip kendi parami calismak istedim surekli para istemek agir gelmisti
Anladım, bence asıl problem sana danışmadan yüklü bir araba borcuna girmesi. Birlikte fedakarlık yapıyorsunuz ama birlikte karar vermiyorsunuz. Bundan rahatsız olduğunu söyleyebilirsin.

Tamam da araba almissiniz,adamin maasi arabaya gidiyormus ustune sizden harclik aliyormus,bu durumda olan bir adam size nasil harclik versin? Matematigim kabul etmedi.

Ev hanimiyken de adam o tek maasla evi cevirmeye calisiyordu. Yine matematik. Gecinemezken adam nasil size harclik versin? Beklentilerinizi gerceklikten uzak buldum bu yuzden. Ev araba arsa dedigimiz seyler borclanmadan alinmiyor. Bir seylere sahip olmak istiyorsaniz sıkıntı cekeceksiniz mecburen

Kira borcu yok cocuk yok o ve ben ikimiziz isi duzgun uni mezunu bende birikim yapmak istedim su anda da birikim yapmaya calisiyorum maasimdan ama once evimi gecindiriyorum.harcligi ayiriyorum geri kalanini harcamadan degerlendirmeye calisiyorum benim tek derdim kocamin beni dusunerek hareket etmesi

Arabayi habersiz mi aldi sizden? Veya maasinin miktarini,arabanin borcunun aylik taksit miktarini sakladi mi? Ben anlayamadim konunuzu,miktarlari da yazarak daha net konusursaniz belki ne yapmaniz gerektigini soyleyebiliriz.

Evi gecindirmek sadece senin gorevin degil

Esimin etrafindaki cogu erkek maasino soylemiyor karisina oda boyle yapiyor bende ustelemiyorum bi kac kere israr ettim soylemedi bende sormuyorum daha
Benden maaşını saklayıp, kafasına göre borca girip, şahsi keyfi için para harcayan adama zırnık koklatmam. Eve asla harcamam.

Arabayi habersiz mi aldi sizden? Veya maasinin miktarini,arabanin borcunun aylik taksit miktarini sakladi mi? Ben anlayamadim konunuzu,miktarlari da yazarak daha net konusursaniz belki ne yapmaniz gerektigini soyleyebiliriz.

Konu sahibi eşinin maaşını bilmiyor, birkaç kez sormuş eşi söylememiş. Eşinin ailesinde kadınlar kocasının maaşını bilmezmiş (!).

Konu sahibi G Gizmo_2 ,
-eşinin maaşını bilmiyorsun
-krediye ne kadar veriyor bilmiyorsun
-ekstra harcaması var mı bilmiyorsun

Tüm bunlar yetmezmiş gibi eşin sana maaşını ne yaptın diyebiliyor ama sen diyemiyorsun. Sence de burada acayip ters garip bir durum yok mu?
Eşin senin ne kadar maaş aldığını biliyor mu? Biliyorsa neden söyledin?
Ev harcamalarını neden tek başına sırtlanıyorsun? Ne lazımsa yarısını söyle eşine, gelirken alsın.
Ehliyetin yok mu? Neden sadece eşin kullanıyor arabayı?

Eşim her ay ne kadar maaş yattığını kuruşuna kadar söyler, ben de öyle. Evin tüm giderlerini de paramızdan karşılarız, senin benim demeyiz yani. Birimizde para kalmadıysa paylaşırız hemen ya da eşim ben çekerim der elindekini bana verir. Bak biz böyle yapıyoruz demek için söylemiyorum (böbürlenmek vs değil yani), bence böyle olmalı. Kim de varsa olmayana vermeli.
Bir iş arkadaşım vardı, eşi avukattı kendi bürosu vardı. Ne kadar kazandığını bilmezdi ama eşi de onun ne kadar kazandığını bilmezdi. Ortak harcadıkları belli şeyler vardı, eşinin karşıladığı belli şeyler vardı. Onun dışında kadın maaşını istediği gibi değerlendirirdi. O zaman bana çok garip gelmişti yaptıkları ama kkyı okudukça o kadar da garip bulmuyorum, daha garipleri var çünkü...

Bence eşinizle düzgünce konuşmalı, maaş işini netleştirmelisiniz. Allengirli bir durum var gibi duruyor çünkü. Maaşının hepsini krediye vermesi pek mümkün değil. Söyleyen de olmuş zaten yukarıda. Eğer gene söylemiyorsa, size danışmadan hareket ediyorsa siz de ona göre davranırsınız zaten.

Ben eşler arasında maaş saklama olayına çok karşıyım . Eşiniz kesinlikle hatalı . Araba mevzusuna gelirsek bence kesinlikle öğrenin kullanmayı minnet etmeyin . İstediğiniz yere gidin

Ben sizin ilişkinizi algılayamadım tam olarak.
İletişim kopuk,birbirinizin mali durumundan habersiz ve bağımsızsınız.
Adam evin geçimini size yıkmış lüx araç almış.
Siz durumu kabullenmiş evi geçindiriyorsunuz.
İlk defa ne yazsam? diye düşündüm
Yorum yapacağım,yapamıyorum.
Bu ne tuhaf bir evlilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…