Paramin hesabini kendim yapiyorum bazen soruyor naptin bu ay parani diye soyluyorum ama pek karistirmiyorum kisisel ihtiyaclarimi vs maasimdan hallediyorum onlara karismaz bazen laf eder ama ben alirim her seyimi tek sorun parasini benle paylasamiyorValla siz kendi topuğunuza sıkmışsınız işe başlayarak. Hem anlamadım çalışıyorsunuz eşiniz sizin tüm maaşı parsellemiş ve özgürlük noktadında bir adım bile ilerleyenemişsiniz. Anladım eşinize muhtaç olmak istememişsiniz zaten siz işsizken o da çok az veriyormuş. Ancak şimdi o aza bile muhtaç gibisiniz. Hemde hiç kullanamadığınız bir arabanız var. Eşiniz kullanıyor. Adam çalışsanızda çalışmasanızda sizi sıkı kontrolü altında tutuyor. Maaşınızın hepsini vermeyin. Bu kadarla idare et diyin. Herkesin kişisel harcaması olur senin olduğu gibi benimde var dersiniz. Yetmez bu geçinmemize derse olduğu kadarıyla aza kanaat edip çalışan evli bir çift olarak adil olmaya çalışacağız diyeceksiniz. Zaten iletişim bu kadar bile kuramıyorsanız ve maaşınıza zorla el koyuyorsa o noktada artık 2 hayırdan birini seçmek size kalıyor.
Esimin etrafindaki cogu erkek maasino soylemiyor karisina oda boyle yapiyor bende ustelemiyorum bi kac kere israr ettim soylemedi bende sormuyorum dahaeşinin maaşını nasıl bilmezsin? bak sizin sorununuz hala evli gibi olamayışınız.
Kredi dedigin sey öyle maaşının tamamını kapsayacak sekilde cıkmazyuksek model bi araba aldi altindan kalkmak icinde odemelerini yuksek tuttu birde yilin 6ayi vergi kesintisi oluyor maasindan ama ona kizdigim nokta.bizi ve evini dusunmeden hareket etmesi
evlilikte böyle olmaz ama.sizin her şeyi baştan konuşmanız lazım.Esimin etrafindaki cogu erkek maasino soylemiyor karisina oda boyle yapiyor bende ustelemiyorum bi kac kere israr ettim soylemedi bende sormuyorum daha
yuksek model bi araba aldi altindan kalkmak icinde odemelerini yuksek tuttu birde yilin 6ayi vergi kesintisi oluyor maasindan ama ona kizdigim nokta.bizi ve evini dusunmeden hareket etmesi
Siz söyleyebiliyorsunuz da o nasıl gizleyebilir? Var mı böyle bişey ya.Paramin hesabini kendim yapiyorum bazen soruyor naptin bu ay parani diye soyluyorum ama pek karistirmiyorum kisisel ihtiyaclarimi vs maasimdan hallediyorum onlara karismaz bazen laf eder ama ben alirim her seyimi tek sorun parasini benle paylasamiyor
Dedim her seyi simdi yaptik yaptik cocuk olunca yapamayiz idare et diyodue siz calismadan ne yiyip ne iciyordunuz?
ailelerinizde mi yiyip iciyordunuz her gun,
demediniz mi boyle arabam olacagina olmasin daha iyi diye.
Anladım, bence asıl problem sana danışmadan yüklü bir araba borcuna girmesi. Birlikte fedakarlık yapıyorsunuz ama birlikte karar vermiyorsunuz. Bundan rahatsız olduğunu söyleyebilirsin.Iste beni dusunmeden maasinin hepsini borca yatirmasi canimi skiyor cunku ben calismiyodum borca girdigimizde maasinin hepsini arabaya ayirinca bende ise girip kendi parami calismak istedim surekli para istemek agir gelmisti
Kira borcu yok cocuk yok o ve ben ikimiziz isi duzgun uni mezunu bende birikim yapmak istedim su anda da birikim yapmaya calisiyorum maasimdan ama once evimi gecindiriyorum.harcligi ayiriyorum geri kalanini harcamadan degerlendirmeye calisiyorum benim tek derdim kocamin beni dusunerek hareket etmesiTamam da araba almissiniz,adamin maasi arabaya gidiyormus ustune sizden harclik aliyormus,bu durumda olan bir adam size nasil harclik versin? Matematigim kabul etmedi.
Ev hanimiyken de adam o tek maasla evi cevirmeye calisiyordu. Yine matematik. Gecinemezken adam nasil size harclik versin? Beklentilerinizi gerceklikten uzak buldum bu yuzden. Ev araba arsa dedigimiz seyler borclanmadan alinmiyor. Bir seylere sahip olmak istiyorsaniz sıkıntı cekeceksiniz mecburen
Arabayi habersiz mi aldi sizden? Veya maasinin miktarini,arabanin borcunun aylik taksit miktarini sakladi mi? Ben anlayamadim konunuzu,miktarlari da yazarak daha net konusursaniz belki ne yapmaniz gerektigini soyleyebiliriz.Kira borcu yok cocuk yok o ve ben ikimiziz isi duzgun uni mezunu bende birikim yapmak istedim su anda da birikim yapmaya calisiyorum maasimdan ama once evimi gecindiriyorum.harcligi ayiriyorum geri kalanini harcamadan degerlendirmeye calisiyorum benim tek derdim kocamin beni dusunerek hareket etmesi
Sen de ona harclik verme. Kendine araba al kendi paranla o arabayi öde. Esin uyanik arabayi kendi oderken evin masraflarini sana yikmisOnu nasil becericez peki problem nerde cozemiyorum
Evi gecindirmek sadece senin gorevin degilKira borcu yok cocuk yok o ve ben ikimiziz isi duzgun uni mezunu bende birikim yapmak istedim su anda da birikim yapmaya calisiyorum maasimdan ama once evimi gecindiriyorum.harcligi ayiriyorum geri kalanini harcamadan degerlendirmeye calisiyorum benim tek derdim kocamin beni dusunerek hareket etmesi
Benden maaşını saklayıp, kafasına göre borca girip, şahsi keyfi için para harcayan adama zırnık koklatmam. Eve asla harcamam.Esimin etrafindaki cogu erkek maasino soylemiyor karisina oda boyle yapiyor bende ustelemiyorum bi kac kere israr ettim soylemedi bende sormuyorum daha
Arabayi habersiz mi aldi sizden? Veya maasinin miktarini,arabanin borcunun aylik taksit miktarini sakladi mi? Ben anlayamadim konunuzu,miktarlari da yazarak daha net konusursaniz belki ne yapmaniz gerektigini soyleyebiliriz.
Ben eşler arasında maaş saklama olayına çok karşıyım . Eşiniz kesinlikle hatalı . Araba mevzusuna gelirsek bence kesinlikle öğrenin kullanmayı minnet etmeyin . İstediğiniz yere gidinMerhaba kizlar 2yila yakin evliyim 1yildirda calisiyorum, ilk evlendigim zamanlarda calismiyodum evimiz kendimize ait ilk baslarda ufak tefek borclarimiz vardi esimde bu yuzden bana az harclik veriyodu bende idare ediyoduk aksam yemeklerinide annemde veya kv yiyoduk bi kac ay sonra borclar bitti esimle yeni bi borca girip birikim yapmak istedik fakat ona benim ve evin masrafini goz onunde bulundurup oyle borca girmesi gerektigini soyledim. borca girdik esim bana yine cok az para verdi bazen vermiyodu parasini sakliyodu vs baya tartistik daha sonra aldigimiz seyde bi sorun cikti ve sattik yaklasik iki ay sonra araba aldik bu sefer esimle yine konustum ama o yine aynisini yapti bende ise girdim su anda evin tum masrafini ben karsiliyorum oda arabayi oduyor her ay ona 100 200 tl harclik veriyorum fakat o bana hic para vermiyor ise girdigimden beri 10tl bile vermedi eve gelirken meyve vs alir yemege goturur disari cikarir ama diyelim benim param olmadi para istedim vermez yada arabayla bi yere goturmesni isterim cok nadir goturur sizce neyapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?