• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neydi bu simdi sabah sabah

12 buçuk gbi falan azalıyo kapı çarpması pazar günü dinlenme günüdür ve 10 da başlar izinler
sizde onu uyarıp kendinizde önlem alın o zaman aslında bu gibi durumlarda o anda uyarmak gerekli .benin hayalim ememklilikte mustakil bir ev gerçekten apartmanda yaşamak çok zor .

sizde onu uyarıp kendinizde önlem alın o zaman aslında bu gibi durumlarda o anda uyarmak gerekli .benin hayalim ememklilikte mustakil bir ev gerçekten apartmanda yaşamak çok zor .

valla kedimin koşmasını engelliyemem koşamazsa miyavlıyo o daha kötü koskoca insanlar canım kapının çarpılmaması gerektiğini mi öğreteyim belki çocuğu vardır o yapıyodur diye söylemiyorum bende söylicektim ama şimdi üste çıkmak için söylüyor der

valla kedimin koşmasını engelliyemem koşamazsa miyavlıyo o daha kötü koskoca insanlar canım kapının çarpılmaması gerektiğini mi öğreteyim belki çocuğu vardır o yapıyodur diye söylemiyorum bende söylicektim ama şimdi üste çıkmak için söylüyor der
bence sizde kusurlarınızı bilip önlem alamıyacağınızı söylüyorsanız ozaman uyarılmaktanda gocunmamlısınız.sonuçta sizde karşı tarafın rahatsızlığını gideremiyeceksiniz .siz rahatsızlık veriyorsanız ve önliyemiyorsanız kimsedende rahatsız olmamalısınız.onların pazar gecesi bile rahat uyuma hakkı yok anlaşılan.

bence sizde kusurlarınızı bilip önlem alamıyacağınızı söylüyorsanız ozaman uyarılmaktanda gocunmamlısınız.sonuçta sizde karşı tarafın rahatsızlığını gideremiyeceksiniz .siz rahatsızlık veriyorsanız ve önliyemiyorsanız kimsedende rahatsız olmamalısınız.onların pazar gecesi bile rahat uyuma hakkı yok anlaşılan.

ne kadar da avukatlık taslıyosunuz ilk yorumdan beri neyse kedinin koşması nasıl engellenir söyleyin yapayım

esim ise giderken camdan bakiyodum. alt katima yeni bi alie tasindi surekli kapi carpis sesi geliyor asagidan bayanda camdan bakiyodu bende konusurum diye gunaydin diye seslendim dondu gunaydin ya bi sey dicem dedi buyrun dedin gece cok gurultu geliyo da ayak sesi falan biraz sessiz olur musunuz dedi evde kedim var alti aylik geceleri cok kosuyor onun icin dedi sanirim ama o kadar gider mi ses eger oysa giden ben nasil engellerim ama bu gece 12 de yattik 5 de kalktik diger gecelerde iki haftadir esim gececiydi ben yanlizdim bunlar geleli uc hafta oldh anlayamadim. aslinda brnde kapilari yavas kapatmalarini soyllicektim ama neyse

belki o bayanın alt katından geliyordur gürültü benim evim daha yeni .sözde ses yalıtımı var ama duvarlar kağıt gibi ayak sesi yada kavga gürültü sesi olduğunda aşağıdakinden mi geliyor yoksa yukardakinden mi anlayamıyoruz bazen

ya kedi koşmasından ses nasıl gider minicik şey zaten

ya kedi koşmasından ses nasıl gider minicik şey zaten

miyavlaması bile kısık daha canım 6 aylık bu yavru yaa .d tamam bazen bi şey deviriyo ama bi kere çıkıyo e put gibi mi duruyum evde nasıl rahatsız ettik ben bilemedim gece bi de hatta sordum ben şimdi mi yoksa gece mi diye gece dedi. tamam dedim bende kedim geldi akla

alt katından geliyordur ayak sesi bile geliyor üst kat zannediyorsun ama alttanda gelebiliyor gürültü hatta benim evin duvarları o kadar inceki benim salonumla yan komşunun salonu bitişik masaya koyduğu bardağın sesi bile geliyor düşünün artık ..benimde gürültüm gidiyor millete onlarında bana gelior napalım idare etmemiz gerek birbirimizi

kedinin patileri olduğu için ses ondan gitmemiştir.
belki ev terliği felan giyiyorsanız ondan olmuş olabilir.

Evinde kedi beslemiş birisi olarak söylüyorum, kediler genelde geceleri hareketli oluyor, oradan oraya koşturuyorlar. Eğer herkes yattıktan sonra kediniz koşturuyorsa, o sessizlikte aşağınıza bayağı ses gidiyor olabilir. Ama kasttettiği sizin ayak sesinizse biraz abartmış derim.

ne kadar da avukatlık taslıyosunuz ilk yorumdan beri neyse kedinin koşması nasıl engellenir söyleyin yapayım
o zamamn gece biz nasıl bir odada yatıyorsan onuda bir odada kapalı bırakın tüm evi koşmasın engelliyemiyorum diye bir şey varmı mecburmu sizi çekmeye komşunuz avukatlık değilde sizin had bilmezliğin bence kendiniz millete rahatsızlık verdiğiniz halde birde günzydın dedim bana basıl cevap verdi diye yakınıyorsunuz .o zamamn şikayet etmeyip karşılıklı birbirinizi çekiceksiniz.

o zamamn gece biz nasıl bir odada yatıyorsan onuda bir odada kapalı bırakın tüm evi koşmasın engelliyemiyorum diye bir şey varmı mecburmu sizi çekmeye komşunuz avukatlık değilde sizin had bilmezliğin bence kendiniz millete rahatsızlık verdiğiniz halde birde günzydın dedim bana basıl cevap verdi diye yakınıyorsunuz .o zamamn şikayet etmeyip karşılıklı birbirinizi çekiceksiniz.

birinin had bilmesi gerekiyorsa o da sizsiniz hanımefendi. hayatınız boyunca evcil hayvan beslediniz mi bilmiyorum ama uzaktan yakından alakanız yok belli ki çünkü odaya kapatıldığında kediler miyavlar ayak sesinden daha beterdir bu

canım benim ben seni çok sevdim sen kıl oluyosun ama olsun :)) her konu açtığımda gel nolur ... hayatım yazdığına da cevap vereyim ben çıplak ayakla yere basamam ama terlikte giymem çünkü çıkıp durur beni deli eder :) ev ayakkabısı giyiyorum ama peluş olanlardan http://www.modasehri.net/wp-content/uploads/2011/12/mor-renkli-triko-ev-botu.jpg bunlara benziyo altı da üstü de yumuşacık kuş tüyü gibi tık tık yapmıyo
Canım benimde kışın evde giydiğim ayakkabım ev ayakkabısı ama alt kısmı parkenin üstünde tak- tuk diye ses çıkarıyor çıkan sesten ben bile rahatsız oldum,parkenin üzerine pek basmıyorum,evin her tarafı halı zaten,siz de komşumuzdan rahatsız oldugunuzu söyleyin çekinmeyin.

Canım benimde kışın evde giydiğim ayakkabım ev ayakkabısı ama alt kısmı parkenin üstünde tak- tuk diye ses çıkarıyor çıkan sesten ben bile rahatsız oldum,parkenin üzerine pek basmıyorum,evin her tarafı halı zaten,siz de komşumuzdan rahatsız oldugunuzu söyleyin çekinmeyin.

bunun altı peluşumsu canım

birinin had bilmesi gerekiyorsa o da sizsiniz hanımefendi. hayatınız boyunca evcil hayvan beslediniz mi bilmiyorum ama uzaktan yakından alakanız yok belli ki çünkü odaya kapatıldığında kediler miyavlar ayak sesinden daha beterdir bu
süs köpeği besledim,kuş,kaplunbağ,balık,hamster ama başkasını rahatsız ediyorsa ya vazgececeksin yada çok şikayet etmiyeceksin .buraya konu açmışsın kendi verdiğin rahatsızlığı rahatsızlık saymayacak siz komşunuzun tavrını hakediyorsunuz bence.kendi kusurunuz için ne yapayım beğeniyorsa modundasınız onlarda etkiye tepki olarak kapı çarpıyor olabilir hani oklava vuranlar gibi :) ama anlayana :))) buda benim fikrim.

bunun altı peluşumsu canım
Sitede mi oturuyorsun,mesela benim oturduğum sitede pazar günü inşaat çalışması yapmıyorlar,yönetim tarafından en son ki toplantıda böyle bir karar alındı site sakinlerine beraber herkesin dinleme günü sonuçta.

süs köpeği besledim,kuş,kaplunbağ,balık,hamster ama başkasını rahatsız ediyorsa ya vazgececeksin yada çok şikayet etmiyeceksin .buraya konu açmışsın kendi verdiğin rahatsızlığı rahatsızlık saymayacak siz komşunuzun tavrını hakediyorsunuz bence.kendi kusurunuz için ne yapayım beğeniyorsa modundasınız onlarda etkiye tepki olarak kapı çarpıyor olabilir hani oklava vuranlar gibi :) ama anlayana :))) buda benim fikrim.

hahah siz avukat olmalıymışssınız kendi fikrinizi haklı çıkarmak için neler yaptınız evet canım kapı çarpıyodur tepki olarak hatta balkon kapısını kırmıştır tepki olarak hey allahım :D süs köpeği diye bi terimi de anlayamadım süs köpeği diye bi cins mi varmış gerçekten hayvansever olduğunuza inanmıyorum vazgececeksinizz diyemezdin yoksa

Sitede mi oturuyorsun,mesela benim oturduğum sitede pazar günü inşaat çalışması yapmıyorlar,yönetim tarafından en son ki toplantıda böyle bir karar alındı site sakinlerine beraber herkesin dinleme günü sonuçta.

site ama 15 yıllık öyle bahçemiz falan yok sadece iki blog en üst katta ben oturuyorum öyle kurallarımız falan yok

Back
X