Silmis arkadaslik istegimibelki görmemiştir
Biraz sanirim bende sicagi sicagina cesaretim varken yapayim dedim ama olmadiCok acele etmissin biraz bekleseydin .eger senden hoslaniyorsa bi sekilde bulurdu seni veya faceden kendi eklerdi
oovvvSilmis arkadaslik istegimi
Yarim saat once ondan baska arkadaslarida vardi tek o sordu basim agriyor diye yemek yemedim olmaz yesene yemegini ac durma falan dediİsteği ne zaman göndermiştiniz? Merak ettim şimdi... :)
Belki görmemiştir.
Belki de hal, tavrını yanlış yorumladınız.
Mesela bende bunu önerebilirim. Hoşlandığım kişiye değil sadece... Bu herhangi biri de olabilir.Yarim saat once ondan baska arkadaslarida vardi tek o sordu basim agriyor diye yemek yemedim olmaz yesene yemegini ac durma falan dedi
Ben sadece bir kere basim agriyor dedim fakat o her girdigimiz yerde agri kesici aradi aradan 2 saat gecmesine ragmen yoksada ben mi fesatim :)Ağrı kesici temin etmek, kaloriferi açmak insanca davranışlar ben artı bir ilgi göremedim malesef
Yok eminiz arkadasiyla sakalasirken soyledi senin sevgilin var benim yok sen yazisiyorsun diye dedigim gibi surekli konusmaya calisti arabada benden haric 3 kiz vardi surekli muhabbet etmeye calistiSevgilisi olmadığına kesin emin misiniz?Belki bir kız arkadaşı falan vardır bakıyordur facesine o silmiştir.
Ya da eğer o sildiyse sizde silin hatta engelleyin.
Biraz sanirim bende sicagi sicagina cesaretim varken yapayim dedim ama olmadi
Ben sadece bir kere basim agriyor dedim fakat o her girdigimiz yerde agri kesici aradi aradan 2 saat gecmesine ragmen yoksada ben mi fesatim :)
Kafam karisti ama ben etkilendim yalan soyleyemem ki nezaketen olsa kabul eder demibenfourleafclo 42987557 .!.:Yanlis anlamis olabilirsin belki .yani basim agriyor falan demissin agri kesici bulmak istemis yemek ye demis falan bunlar extra bi ilgi gibi gorunmuyo. Olmasi gerekeen bi insan gibi yaklasmis. Dusinceli biri belliki ama farkli anlamlar yukleme.
Yinede beklemede kal daha ilk saatlerin. Her an bi gelisme olabilir belki senden hoslanmissa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?