- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 38
Çocuk insanlık yapmış sadece..
Kalorifer açınca etkileneceğini tasavvur edemedi zaar..
Diyelim ki kiz kendi kendine yanlis degerlendirdi. Cocuk sadece insanlik yapti.Kizlar kisaca ozetleyim bugun kuzenimin dugunu vardi neyse dugun bitti gencler arasinda yemege gidildi kuzeminin liseden arkadaslarida vardi cocuk bana bakyi ben ona neyse benim basim agridi 3 kafeye girdik biseyler yiyip icmek icin her seferinde agri kesici sordu buldu isyersen eczane bulayim alarim dedi
bugun yagmur yagdi maglum islandim arabaya bindigmizde usuyorum dedim kalorifer i acti hemen gele gelelim bu kadar ilgisine bende etkilendim cesaretimi toplayip sosyal medyadan atkadaslik istegi gonderdim fskat kabul etmemis sevgilisi yok eminiz
ya benmi kuruntu yaptim yada bu neydi bi akil verin sozlumden ayrdiktan sonra ilk defa birinden hoslandim
erkek ama sonuçta ikimizde yirmi küsür yaşlarında ne istediğini bilen insanlarızKuzenin erkekse bu da onun arkadaşı sonuçta belki oda etkilendi ama arkadaşının kuzenine böyle şeyler hissetmeyi doğru bulmamıştır ve tereddütte kalmıştır.Aklıma bu geldi nedense..
agzını seveyim senin :) sonuçta konuştuk baya hatta 4 saat boyunca ayriyetten silmemiş beklemede isteğim face kandırmış beniDiyelim ki kiz kendi kendine yanlis degerlendirdi. Cocuk sadece insanlik yapti.
Kizin arkadaslik istegi gondermesi cok mu acaip bi durum. Bu da gayet dogal bisey sonucta bi iletisimleri olmus.
Kendini bi bok sanmis zaar derim ben bu cocuga.
yok canım silmemiş bekelemede face yanlış alarm vermiş bekliyoruz aman kendi bilir attım ben adım ister kabul etsin ister etmesinya bianda kabul edeyim derken sildiyse:S yani çok küçük bir ihtimal ama yapmışlığım varhatta aa kabul edeyim deyip panik yapınca olması daha muhtemel.o da hoşlandıysa birkaç güne ekler seni diye düşünüyorum
bana heo öküzler geldiği için çentilmenlik nedir bielemedimCentilmenlik yapmış
Kur degıl
silmemeiş face yanlış alarm vermiş beklemede isteğim o gözle bakmasa bile arkadaş gözüyle kabul eder diye düşündüm kendi bilir ister etsin ister etmesinLaf olsun diye bari kabul etseydi o kadar iyi insandı madem.
Bütün gün nazik davran ama arkadaşlık isteğini sil..tuhaf geldi bana..
Hoslansa da hoslanmasa da kabul ederdi diye düşünüyorum.
kız hiç görmedim ben öyle şeyler 4 yıllık eski öküz sevgilim bile bana bunu yamadı başım ağrıyor diyince geçer derdi ama bu çoçuk her girdiğimiz kafede ağrıkesici sordu eee bünye alışkın değil ne yapsın sok oldumDemekki dünyada bir bayandan beklentiye girmeden iyilik yapan erkeklerde varmis
İyilik eden insan ne kadar az ki iki ilgi görünce alıyoruz hemen doğal gelmiyor artık normalde olması gereken şeyler hemen başka türlü düşünüyoruz
Bir gün piknikteyken adamın biri bebek arabasıni taşıdı o sırada ben eğilim arabanın altından tutmak için başka biri geldi aynı masadan siz yorulmussunuz biz taşıtı dedi olanın battaniyesini bile katladı koydu yani bu durumda benim de mi iskillenmem gerekiyor du
aynene canım beklemedeymiş meğer silmemiş cocuk ah bu face yedi beni bekliyoruz bakalım kendi bilir artık ben topu attım ne yaparsa yapsınBu aralar facebookta bir gariplik var. Ben de birini ekleyince karsi taraf iptal etmis gibi duruyor saniyesinde. Bir daha ekliyorum yine aynı şey. Bu kadar ilgili davrandıysa eklememesi için bir sebep yoktur bence. Facebookun azizligine ugramissin
Kac gun oldu atmissin canimaynene canım beklemedeymiş meğer silmemiş cocuk ah bu face yedi beni bekliyoruz bakalım kendi bilir artık ben topu attım ne yaparsa yapsın
düğün dündü eve geldik 10 da üstümü çıkarırken attım daha 24 saat olmadı bileKac gun oldu atmissin canim
Sfhjjkgdc bnde 1 hafta sandim accuk bekle sabirsiz seydüğün dündü eve geldik 10 da üstümü çıkarırken attım daha 24 saat olmadı bile
kız bekleyemiyom hemen etsin aaa etmiyorsada silsin demiSfhjjkgdc bnde 1 hafta sandim accuk bekle sabirsiz sey
kız bekleyemiyom hemen etsin aaa etmiyorsada silsin demi
deli cesareti normalde yapmam hatta hiç yapmam hep erkekler bi adım atsın diye bekledim ama bunda ben attım dayanamadımbiraz bekleseydin keşke arkadaşlık isteği hemen ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?