- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Bu devirde o kadar iyi insan mi kaldi sadece arkadas olmak istemistim[QgmurunEllerii, post: 42987447, member: 201249"]Galiba çocuk sadece ''iyi bir insan''.
Bilemiyorum ya ama insan genede kabul etmez mi yemiycem ya arkadas olarak ekledim sonucta konustuk baya muhabbet ettikFesatlıkla alakası yok ki demek ki siz etkilenmişsiniz ilgisinden dolayı.
Hani oturup saatlerce muhabbet etseniz ve sonra ekleseniz kabul etmese saygısızlık olurdu ama demek ki aynı hisleri paylaşmamışsınız ne yazık ki :/
Demi ah ben hemen olsun istiyorum sonucta ekledim kabul etmedi top onda artik kendi bilirBence de acele etmissin. Bekle bakalim. Hoslandiysa gelecektir.
Bilemiyorum ya ama insan genede kabul etmez mi yemiycem ya arkadas olarak ekledim sonucta konustuk baya muhabbet ettik
Ay yok engellemem ben bana oyle seyler cocukca geliyor hem gercekten arkadas olarak ekledimO arkadaşça konuşmak istemişse sen de arkadaşça eklemek istemiş olabilirsin gibi dusun. Bence şimdi engellemeye filan kalkarsan onemsemis de yine bakmış engellemiş ve kendi kendine tribe girmis olursun. Hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam et :)
Üslubuna bayılıyorum ☺☺Çocuk insanlık yapmış sadece..
Kalorifer açınca etkileneceğini tasavvur edemedi zaar..
Bi kaç gün sonra o istek gönderse mesela kabul eder misin? Cidden merak ettim. :)Ay yok engellemem ben bana oyle seyler cocukca geliyor hem gercekten arkadas olarak ekledim
Engelemem zaten ismimi biliyor sonucta beklemedegim ama hic umudum kalmadi ayrildiktan sonra gercekteb hoslanmistim icim kipirdadiEngellemeyin bekleyin bakalım gidişat nasıl olacak. Belki bir an tanıyamamıştır.
Eğer kasıtlı yok saydıysa engellediğinizi farkedip öfkenize yenildiğinizi falan düşünür hoş değil.
Tepkisiz kalın bence.
2.3 saay bekler kabul ederim ne yalan soyleyim :)Bi kaç gün sonra o istek gönderse mesela kabul eder misin? Cidden merak ettim. :)
Engelemem zaten ismimi biliyor sonucta beklemedegim ama hic umudum kalmadi ayrildiktan sonra gercekteb hoslanmistim icim kipirdadi
Bende düşündüm. "Ben ne yapardım acaba?" :) kabul etmemek çocukça olurdu şu saatten sonra...2.3 saay bekler kabul ederim ne yalan soyleyim :)
Diger arkadasi konusmadi bizle sevgilisi varmis baska arkadasida gelin arabasindaydi onlada konusmadik ay sansin diye ekledim odunu oda sanmadiDiğer konuştuğunuz kişileri de ekleyin madem kendini birşey sanmasın :)
Ederdim ben haha eklese eklemez ama o kadarda resim cekildik paylastim hih ya insan ekler demi yiycem sankiBende düşündüm. "Ben ne yapardım acaba?" :) kabul etmemek çocukça olurdu şu saatten sonra...
Aynen ama hic centilmen degil odun kendisi birazAh bu duygusallığımız sevilme ihtiyacımız...olmayan şeyleri varmış gibi görebiliyoruz maalesef .Evet adam centilmence davranmış. Ekstra bi ilgi yokki. Acele etmişsiniz ama olsun. Erkeklerin çıkarları olmadan da yardımsever olabileceklerini görmüşsünüz hiç değilse :)
:))Ederdim ben haha eklese eklemez ama o kadarda resim cekildik paylastim hih ya insan ekler demi yiycem sanki
Hoslandim evet ama eglenceli cocuktu komik sevgili olamasak bile arkadas olmak isterdim ekleme amaci gerceketen arkadascaydi ah ben ne gliyorsa basima bi acele etmemden geliyorama bi arkadaş olarak eklemiştim demişsin bi hoşlanmıştım etkilenmiştim demişsin. :)
bazı erkekler atik kızları sevmezler. acele etmişsin. bekleseydin ne olduğunu anlardın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?