neydi şimdi bu

[QgmurunEllerii, post: 42987447, member: 201249"]Galiba çocuk sadece ''iyi bir insan''.
Bu devirde o kadar iyi insan mi kaldi sadece arkadas olmak istemistim [/QUOTE]
Ay bence de ne saçma ya arkadaşlık isteğini sikmek neymiş kabul etse benimle evlen diye baskı mı yapacaktın sanki öf saçmalık umarım yanlışlık olmuştur

Bilemiyorum ya ama insan genede kabul etmez mi yemiycem ya arkadas olarak ekledim sonucta konustuk baya muhabbet ettik

O arkadaşça konuşmak istemişse sen de arkadaşça eklemek istemiş olabilirsin gibi dusun. Bence şimdi engellemeye filan kalkarsan onemsemis de yine bakmış engellemiş ve kendi kendine tribe girmis olursun. Hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam et :)

Bilemiyorum ya ama insan genede kabul etmez mi yemiycem ya arkadas olarak ekledim sonucta konustuk baya muhabbet ettik

Engellemeyin bekleyin bakalım gidişat nasıl olacak. Belki bir an tanıyamamıştır.
Eğer kasıtlı yok saydıysa engellediğinizi farkedip öfkenize yenildiğinizi falan düşünür hoş değil.
Tepkisiz kalın bence.

Ay yok engellemem ben bana oyle seyler cocukca geliyor hem gercekten arkadas olarak ekledim

Engelemem zaten ismimi biliyor sonucta beklemedegim ama hic umudum kalmadi ayrildiktan sonra gercekteb hoslanmistim icim kipirdadi

Engelemem zaten ismimi biliyor sonucta beklemedegim ama hic umudum kalmadi ayrildiktan sonra gercekteb hoslanmistim icim kipirdadi

Diğer konuştuğunuz kişileri de ekleyin madem kendini birşey sanmasın :)

Diğer konuştuğunuz kişileri de ekleyin madem kendini birşey sanmasın :)
Diger arkadasi konusmadi bizle sevgilisi varmis baska arkadasida gelin arabasindaydi onlada konusmadik ay sansin diye ekledim odunu oda sanmadi

ama bi arkadaş olarak eklemiştim demişsin bi hoşlanmıştım etkilenmiştim demişsin. :)

bazı erkekler atik kızları sevmezler. acele etmişsin. bekleseydin ne olduğunu anlardın zaten

Ah bu duygusallığımız sevilme ihtiyacımız...olmayan şeyleri varmış gibi görebiliyoruz maalesef .Evet adam centilmence davranmış. Ekstra bi ilgi yokki. Acele etmişsiniz ama olsun. Erkeklerin çıkarları olmadan da yardımsever olabileceklerini görmüşsünüz hiç değilse :)

Bende düşündüm. "Ben ne yapardım acaba?" :) kabul etmemek çocukça olurdu şu saatten sonra...
Ederdim ben haha eklese eklemez ama o kadarda resim cekildik paylastim hih ya insan ekler demi yiycem sanki

Aynen ama hic centilmen degil odun kendisi biraz

ama bi arkadaş olarak eklemiştim demişsin bi hoşlanmıştım etkilenmiştim demişsin. :)

bazı erkekler atik kızları sevmezler. acele etmişsin. bekleseydin ne olduğunu anlardın zaten
Hoslandim evet ama eglenceli cocuktu komik sevgili olamasak bile arkadas olmak isterdim ekleme amaci gerceketen arkadascaydi ah ben ne gliyorsa basima bi acele etmemden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…