Şimdilik evetOrda yaşamak zorunda mısın
Inşallah alışırımZamanla ortama, insanlara alışırsınız.
Evliliğin kendisi kocaman bir değişiklik zaten. Adapte olmak zaman alır.
Okuldayken resmim berbattı :) ama deneyeceğim TeşekkürlerResim cizebilirsiniz.
Emin olun yazdığım gibi basit değil . İnsan o kadar dinleniyor ki.
İnternetten çözüm örnekleri bulun onlari çizmek için uğraşın.
Veya kurdele nakışı yapın. O kadar harika eserler çıkıyor ki bir baksan bayılırsın.
Hayattan zevk almaya bak.
Aksam esin gelmeden yemek tariflerine bak tatlılar yap. Onu dene buNu dene.
İstersen çok güzel şeyler çıkartabilirsin. Önemli olan insanın bir şeyler e kafayı vermesidir. Lütfen bunları bir dene faydasını göreceksin.
Inşallah alışırım
Çözme yeteneğin olsun olmasın karalamaya başka meSela. Bide kara kalem çalışmaları çok güzel.oluyor. Kara kalem al kirtasiyeden resim kalemi de. Al netten cizim örneklerine bak çizmeye çalış. Ben evli değilim ama evde bende çok sıkıliyorum , gerçekten canımın sıkıntısını aliyor. Bütün kafani oraya veriyorsun kafan dağılıyor. Yoksa kör seytan sürekli dürtüyor ya.Okuldayken resmim berbattı :) ama deneyeceğim Teşekkürler
çocuk yap canım inan başını kaşımaya vaktin olmuyor sıkılmak şöyle dursunMerhaba Fikirlerinize ihtiyacım var 6 ay önce evlendim Evlenmeden önce çevremde bir çok arkadaşım vardı Gidebileceğim kültürel mekanlar vardı Ben okuduğum kitaplar üzerine konuşmaktan, siyasi ya da sosyal bi durumu tartışmaktan, farklı müzikleri arkadaşlarımla paylaşmaktan hoşlanırım Öncesinde arkadaş ortamım da böyleydi. Evlendim Küçücük bir ilçeye geldim Bırakın öyle arkadaşı normal arkadaşım bile yok Çünkü genç nüfus hep göç ettiği bir ilçe burası Burada da oyalanayım diye dil yakın bi ilde dil kursuna yazıldım Açık öğretimden 2. Üniversiteye yazıldım Ama ne yapsam olmuyor Çok mutsuzum Eriyorum sanki burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?