- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ayrılıkların ilk 1 2 haftası belkide yapmadığım rezillik kalmıyor ama oyle bi zaman geliyor ki terk eldigim kisiler geri dönünce hic aci cekmemis hic sevmemis gibi aman banane deyip gecebiliyorum. Aslinda tamamen baglanamiyorum da gibi. Kendi cevreme baktigimda onca rezillik yasayip araya 7 8 ay ayrilik sureci giriyor fakat hicbisey olmamis gibide kaldiklari yerden devam ediyolar. Cok tuhaf bi karakterimin olduğunu düşünüyorum.. Cok zit yaptigim seyler. Bilemiyorum normal miyim anormal miyim:) eger bi piskolojik rahatsızlık ise yasadiklarim tedavi olmayı bile düşünebilirim:)Aynı ben .vw evet en büyük etki baba faktörü. Bu nedenle bize biraz ilgi gösteren erkeklere bağlanabiliyoruz . Çünkü istediğimiz tek şey şefkat. Şöyle düşün babası tarafından sevilmeyen bir kızı kim sever . Ben o düşüncedeyim. Bu yüzden bağlanma. İlgi görünce oldumdelisi olma. Bırak kendini teslim etme . Yaşın daha çok genç.her ilişkinin ardından onca döküntüden yine ayağa kalkabiliyorsan güçlüsün . Kolay kolay yıkılmazsın
Bunlar seni asla gurursuz yapnaz ben ilk aşkımla evlendim bu beni mükemmel yapar mı asla tamamen nasip işi bunlar . Sakın bir kadın olarak kendine damga vurma .Merhaba, gece gece geldiler bana:)
21 yaşındayım daha yolun bası universiteden mezun oldum meslegimi yapamasamda bi yerde çalışıp para kazanıyorum şartlarım biraz ağır gibi ama mecburum..
Lise çağımdan beri hep flörtöz bi genc kadın oldum. Daldan dala atlamak gibi diyelim :) sanırım bunun etkenide babasiz büyümem ve hayatimda hep bi erkege muhtaç kalmam diye adlandiriyorum. Ya da güçsüz bi kadınım bahanelerin arkasina saklaniyorum.. Bu zamana kadar hep ben terk edildim. Kimisi tarafından hakli kimisi tarafindan haksiz sebeplerle ama hep üst seviye aci cektim her seferinde hep baglandim.
Güçsüz ezik bi karakter oldum diyebilir miyiz bilmiyorum.
Asıl dert ettigim konu bunlar beni gurursuz ve karaktersiz yapar mi ? Neye göre güçlü oluyoruz ya da güçlü kadin olmak ne demek ?
Bazen düşünüyorum neden her hayatima dahil ettigim insana cok cabuk baglaniyorum diye ama cevabi tam olarakta veremiyorum.. Biraz dertlesmeye ihtiyacim var.. Teşekkür ederim okuyan ve yorum belirten herkese.
Tam yerine deyindiniz aslinda evet ben aşırı seffafim. Belkide bunda hata yapıyorum.Ben de babasız büyüdüm.
Çapkın sayılmam ama görüştüğüm kişiler oldu.
Bir kere terkedildim.
Çok sağlam aşıktım, acıyı onda çektim.Abartmadım ama.
Verdiği mutlu gün kadar üzüldüm ve bitirdim.
Çapkın olmanın vs farkındasın,sebebini de aslında biliyorsundur,
Güçlü olmak acıyı hak edene hak ettiği kadar hissedip sonrada toparlanıp önüne bakmakla olur.
Acıyı hissetmemek güçle alakalı değil karakterle alakalıdır,ya sevmemişsindir,ya da sevmemişsindir.
Hayatına aldığın her insanı da kendin gibi şeffaf zannettiğin için bağlanıyorsun.
Trilyon sayfa yazarım ben bu konuya
Cok şükür o konuda ufak bir şüphem dahi yok. Taşı sikar suyunu cikaririm:) is konusunda kendime fazla güveniyorum aslinda bu yüzden de sorguluyorum biraz. Kendi ayaklarimin üstünde durmak beni güçlü kilmiyor mu illa ki ikili iliskilerde mi saglam durmak zorundayiz diye.İkili ilişkiler üzerinden birine ''güçlü kadın'' diyemeyiz bence. Hayat sadece aşk üzerine kurulu değil çünkü. Kimseye ihtiyaç duymadan maddi manevi gereksinimlerini karsilayabiliyorsan bence güçlü kadinsindir. Lise hayatında yaşadığın iliskiler bana göre ilişki bile sayılmaz. Hepimiz o yaşlarda saçma sapan şeyler yaptık. Ben 22 yaşındayım. Aklıma geldikçe gülüp geçiyorum mesela. 17 18 yaşındaki birinden ne bekleyebiliriz ki ? Mesela ben yaşıma rağmen kendimi güçlü görüyorum. İsim var,tek başıma idare edebilecek gücüm var çok şükür. Bence güçlü olmak istiyorsan kendi ayaklarının üstünde durmayı başarman gerek. Ergenlikteki ilişkilerine fazla takılma.
Tabikide vardır. Yok demedim.. Ben böyleyim diye de gurursuz mu oluyorum diye merak ettim. Dışardan böyle bir kadin nasil gözüküyor diye konu actim.Ne alaka ki babasız büyüyüp gayet dirâyetli ve sağlıklı ilişki kurabilen insanlar var bunu bahane etmeyin. Öte yandan kendinize yeterince değer verseydiniz daldan dala atlayarak sinirlerinizi yıpratmaz insanlara fırsat vermezdiniz.
Neye göre kime göre diye kafa yormaya gerek yok kendine değer ver kimsenin seni ve duygularını kullanmasına izin verme yeter güçlü kadın budur zaten.
Bence tabi.
İkili ilişkilerde ne yapiyosunuz onu merak ettim. Size gore yanlis olan nedir yani ?Gururunuzu zedeleyecek hareketler yapmiyorsaniz bence duygularınızi yaşamanızda sakinca yok açıkçası.Cok şükür o konuda ufak bir şüphem dahi yok. Taşı sikar suyunu cikaririm:) is konusunda kendime fazla güveniyorum aslinda bu yüzden de sorguluyorum biraz. Kendi ayaklarimin üstünde durmak beni güçlü kilmiyor mu illa ki ikili iliskilerde mi saglam durmak zorundayiz diye.
Bi kisiden agir bi tepki aldim üzüldüm. Bu yüzden buraya konu açıp fikir almak istedim.
Iliski icerisinde alttan alma hataları görmemek diyelim. Fakat en son iliskimin bitisi ben yaptigim hatalardan dolayiydi. Cok fazla uyari almistim fakat kaleye almadim ve terk edildim. Sonrasinda pismanligin verdigi duyguyla tekrar konusup sorunlari cozmek istedigimi soyledim fakat bunun dozunu abarttim isi emrivakiye kadar goturdum karsimda ki insanda tabiki istemedigini dile getirdikce daha cok cozuttum. Bir gunluk bi olaydi durup durup basa sarmadim taciz etmedim ama o gun yaptigim şey sacma ve gurursuzcaydi. Kendimi küçük düşürdüm diye uzuluyorum. Oysa ki beni hep güçlü bir kadinsin diye nitelendirirdi. O an gozunde cok ezik olmusumdur..İkili ilişkilerde ne yapiyosunuz onu merak ettim. Size gore yanlis olan nedir yani ?Gururunuzu zedeleyecek hareketler yapmiyorsaniz bence duygularınızi yaşamanızda sakinca yok açıkçası.
Cocukluk travmalarim cok var. Annem piskolojik rahatsizlik gecirdiginde beni terk etmişti. Hepsini birbirine bagdastiriyorum sonrada bahanelere sarilma diyorum. Belkide bilinacltimda yatıyor hepsi.Güçlü güçsüz algısı tamamen kendinize göre olmalı. Siz güçlü hissediyorsanız dünyanın en güçlü kadınısınızdır.
Onun dışında iliskilerinizle anlattıklarınız, sürekli bir erkege ihtiyac duyuyorum, sürekli terk ediliyorum, mutsuzum gibi ifadeler kullanmanız bana sağlıklı gelmedi.
Siz de rahatsızsınız ki bum durumdan konu acmışsınız. Eger siz ben böyle mutluyum deseydiniz kimsenin bir sey söyleme hakki olmazdi zaten.Belki cocukluk travmalarinız icin psikolojik destek almak iyi olabilir,mutsuz oldugunuz konularda ideal oldugunu dusundugunuz davranislar sergilemenizde yardimci olacagini düşünüyorum.
Olabilir. Ama bitmiş bir iliskiden bahsediyoruz demi ? Bi daha o insanı görme olasiligin çok az. Yaptığın hatalardan ders alırsın,bi dahaki ilişkilerinde tekrarlamazsin olur biter. Klişe ama gerçekten erkekler kaçan kadın seviyor. Hata yaptıysan tabikide ozur dileyeceksin ama üstüne dusmeyeceksin. Olan olmuş. Bence bu kadar takılı kalma.Iliski icerisinde alttan alma hataları görmemek diyelim. Fakat en son iliskimin bitisi ben yaptigim hatalardan dolayiydi. Cok fazla uyari almistim fakat kaleye almadim ve terk edildim. Sonrasinda pismanligin verdigi duyguyla tekrar konusup sorunlari cozmek istedigimi soyledim fakat bunun dozunu abarttim isi emrivakiye kadar goturdum karsimda ki insanda tabiki istemedigini dile getirdikce daha cok cozuttum. Bir gunluk bi olaydi durup durup basa sarmadim taciz etmedim ama o gun yaptigim şey sacma ve gurursuzcaydi. Kendimi küçük düşürdüm diye uzuluyorum. Oysa ki beni hep güçlü bir kadinsin diye nitelendirirdi. O an gozunde cok ezik olmusumdur..
Öyle tabi ondan sonra kuzenimin tepkisi bana agir geldi gurursuz musun sen diye o yüzden biraz takılı kaldım. Sırf o laftan dolayida kirildim ve geri duruyorum.Olabilir. Ama bitmiş bir iliskiden bahsediyoruz demi ? Bi daha o insanı görme olasiligin çok az. Yaptığın hatalardan ders alırsın,bi dahaki ilişkilerinde tekrarlamazsin olur biter. Klişe ama gerçekten erkekler kaçan kadın seviyor. Hata yaptıysan tabikide ozur dileyeceksin ama üstüne dusmeyeceksin. Olan olmuş. Bence bu kadar takılı kalma.
Cocukluk travmalarim cok var. Annem piskolojik rahatsizlik gecirdiginde beni terk etmişti. Hepsini birbirine bagdastiriyorum sonrada bahanelere sarilma diyorum. Belkide bilinacltimda yatıyor hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?