• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye inanayım ben şimdi?

BesiktasimOleey

O bir KARTALİÇE 😇
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
267
53
13
İstanbul
Öncelikle herkese iyi akşamlar, canımı çok sıkan bir durum var:31:

Küs olduğum bir kız arkadaşım var eskiden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, şimdi 2 ayda 1 konuşursak konuşuyoruz ama artık o da bitti. Nedeniyse hakkımda "şımarık, her şeye duygulanıp ağlıyor" gibi laflar etmiş erkek arkadaşıma bundan dolayı içim soğudu ve bir kere soğuk olduğum bir insana malesef ki bağ kuramıyorum. Nedeni de bu dediysem bakmayın, bence hissetmişim arkamdan söylediği lafları bir kelime laf söyleyen insan sadece ettiği bir kelimeyle kalmamıştır daha da arkamdan saymıştır diye düşünüyorum, ki haklı çıktım. Bu kız ve erkek arkadaşı bizim sevgilimle aramızı yapmıştı bu bilgi de burda dursun. Her neyse, sağolsuuun benim arkamdan sevgilisine, daha doğrusu eski erkek arkadaşına "ay benden uzak Allah'a yakın olsunlar, umrumda değiller" tarzı saymış sövmüş. Yaklaşık 1 hafta önce erkek arkadaşım ve bu çocuk yüz yüze geliyor ve çocuk buna anlatıyor durumu, erkek arkadaşımın yakın arkadaşlarından birisi bu çocuk hani söyle o kız için boşuna üzülmesin arkadaş kaybetmedi diye zaten kötü bir arkadaştı tarzında. Bu bana dün mesaj attı ve ben cevap vermedim, bugün yine yazdı ben de cevap olarak "benim arkamdan konuşup yüzüme gülme lütfen her şeyi öğrendim" dedim bu aradı beni açtım ve her şeyi yüzüne vurdum bu bir duraksadı ve bana "yani onlara inandın öyle mi seni de elimden almak istedi demekki" dedi ve kapadı telefonu. Umrumda da değil telefonu kapaması falan, ben sadece mübarek Ramazan günü hak yemek istemiyorum. Erkeklerin arkadaşlık konusunda biz kadınlardan daha iyi olduğu düşüncesindeyim ve neden yalan söylesin ki bizim aramızdaki bağ zaten kopmuştu? Lütfen bana akıl verin :44: Neye inanacağımı şaşırdım uzun olduysa kusuruma bakmayın:14:

Son düzenleme:
Ben olsam baskalarinin lafiyla da kimseyi yargilamazdim,
Gorusup gorusmemek sizin karariniz elbette. Gecmiste dostlugunuza golge dusurduyse o kisiye hakettigi kadar deger verirdim bu ayri konu.

Fakat bugun birden bire herseyi ogrendim vb. yazmaniz biraz gereksiz olmus.
Bu cocuk madem o kadar iyi biri size bunu en basta soyleseymis. Ya da dostu icin boyle konusan kiza guvenilmez diyip coook onceden ayrilsaymis.
Ikisi de birbirini bulmus bence.
Siz kendi iliskinize bakin. Onlarla da karsilastikca selamlasir gecersiniz.

Ben olsam baskalarinin lafiyla da kimseyi yargilamazdim,
Gorusup gorusmemek sizin karariniz elbette. Gecmiste dostlugunuza golge dusurduyse o kisiye hakettigi kadar deger verirdim bu ayri konu.

Fakat bugun birden bire herseyi ogrendim vb. yazmaniz biraz gereksiz olmus.
Bu cocuk madem o kadar iyi biri size bunu en basta soyleseymis. Ya da dostu icin boyle konusan kiza guvenilmez diyip coook onceden ayrilsaymis.
Ikisi de birbirini bulmus bence.
Siz kendi iliskinize bakin. Onlarla da karsilastikca selamlasir gecersiniz.

Ben bu konudan sonra artık görüşüp selamlaşmam, zaten aynı yere denk gelmeyiz pek fazla. Ben bana mesaj attığı ve aradığı için cevap vermeme nedenimi yazdım ve beni aradı. Zaten bizim aramızda bu konudan önce de bağ kalmamıştı ki, neden aramızı bozmaya çalışsın anlam veremedim buna...

Ben bu konudan sonra artık görüşüp selamlaşmam, zaten aynı yere denk gelmeyiz pek fazla. Ben bana mesaj attığı ve aradığı için cevap vermeme nedenimi yazdım ve beni aradı. Zaten bizim aramızda bu konudan önce de bağ kalmamıştı ki, neden aramızı bozmaya çalışsın anlam veremedim buna...
Oyleyse neden bu kadar caninizi sıktıniz ki bu konu icin?
Yerinizde olsam iliskiyi kestigim biri icin bu kadar kafa yormam.

Aranizi bozmaya calismak degil de sevgililer ayrilinca herkes birbirinin kirli camasirlarini ortaya dokmeye hevesli oluyor,
O cocugun yaptigni da boyle goruyorum, yarin birgun barisinca bu sefer tam tersini konusur laf alip laf goturur boyleleri. Dikkat edin.
O yuzden uzak dururdum ikisinden de.

Ben sadece erkeklerin arkadaşlıklarının daha samimi olduğunu söylemek istiyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bazen erkeklerin bu kadar iyi arkadaş olabilmelerine çok özeniyorum. Kim yalan söylüyor bilemiyorum ama ne hissediyosan o doğrudur diye düşünüyorum.

Oyleyse neden bu kadar caninizi sıktıniz ki bu konu icin?
Yerinizde olsam iliskiyi kestigim biri icin bu kadar kafa yormam.

Aranizi bozmaya calismak degil de sevgililer ayrilinca herkes birbirinin kirli camasirlarini ortaya dokmeye hevesli oluyor,
O cocugun yaptigni da boyle goruyorum, yarin birgun barisinca bu sefer tam tersini konusur laf alip laf goturur boyleleri. Dikkat edin.
O yuzden uzak dururdum ikisinden de.

Haklısınız uzak duracağım hatta erkek arkadaşımı da uyaracağım dikkatli olması konusunda. Canımı sıkan ona kardeşim demem demekki safmışım ben, buna üzülüyorum. Evime kadar soktum her sırrımı anlattım ona üzüntü değil pişmanlık yaşıyorum sanırım.

bazen erkeklerin bu kadar iyi arkadaş olabilmelerine çok özeniyorum. Kim yalan söylüyor bilemiyorum ama ne hissediyosan o doğrudur diye düşünüyorum.

Gerçekten içimde yanlış yapmadığıma dair bir his var ama kafamda soru işaretim kalmıştı hak yemek istemiyorum diye. İnanın ben de çok özeniyorum, erkek arkadaşımın arkadaş gurubunda bir hata olursa toplanılıp hata yapanın yüzüne söykeniyor akşamında. Çocukluktan beri arkadaşlar. Neden sağlam dostluk kuramadım diye üzüldüğümle kalıyorum!

Bence de erkeklerin arkadaşlıkları daha sağlam :ssz:
En azından dedikodu çok yapmıyorlar
Ve kız arkadaşınız konuşmuş olabilir de olmayabilirde
Onu en iyi siz bilirsiniz
Biz sadece siz anlattığınız kadarıyla tanıyoruz :34:

Keşke yargılamasaydınız eski erkek arkadaşının sözüne bakarak. Bazı erkekler intikam almak için iftira bile atabiliyorlar. Sizin erkek arkadaşınıza da sizin hakkınızda kötü şeyler söylediyse haklısınız tabi. Ama sadece eski erkek arkadaşının sözüyle hareket etmek yanlış olur.

Bence de erkeklerin arkadaşlıkları daha sağlam :ssz:
En azından dedikodu çok yapmıyorlar
Ve kız arkadaşınız konuşmuş olabilir de olmayabilirde
Onu en iyi siz bilirsiniz
Biz sadece siz anlattığınız kadarıyla tanıyoruz :34:

Aslında aramız çoktan açılmıştı bu da netleştirdi kafamda, bin kez söyleyebilirim ki en iyi dost bir erkekten çıkar sanırım:34:

Keşke yargılamasaydınız eski erkek arkadaşının sözüne bakarak. Bazı erkekler intikam almak için iftira bile atabiliyorlar. Sizin erkek arkadaşınıza da sizin hakkınızda kötü şeyler söylediyse haklısınız tabi. Ama sadece eski erkek arkadaşının sözüyle hareket etmek yanlış olur.

Sadece o yüzden değil, erkek arkadaşıma beni kötüleyen şımarık olduğumu söyleyen bir insan olduğu için ben onu yok saymıştım. Bunu yapan erkek arkadaşına hakkımda konuşunca şaşırmadım doğrudur dedim kafamdan. Beni böyle kararlı yapan, yalan olsa da inandıran yine onun yaptığı yanlış. Galiba en iyisi ondan uzak olmam:51:

Son düzenleme:
Sadece o yüzden değil, erkek arkadaşıma beni kötüleyen şımarık olduğumu söyleyen bir insan olduğu için ben onu yok saymıştım. Bunu yapan erkek arkadaşına hakkımda konuşunca şaşırmadım doğrudur dedim kafamdan. Beni böyle kararlı yapan, yalan olsa da inandıran yine onun yaptığı yanlış. Galiba en iyisi ondan uzak olmam:51:
Sizin erkek arkadaşınıza da öyle şeyler söylediyse hakkınızda elbette uzak durmalısınız. Gerçekten iki bayanın birbirini kıskanmadım birbirinin kuyusunu kazmadan dosdoğru arkadaş olmaları çok zor bu devirde. Yaşlar da birbirine yakınsa daha da zor. Allah iyi dostlarda karşılaştırsın hepimizi.

Gerçekten içimde yanlış yapmadığıma dair bir his var ama kafamda soru işaretim kalmıştı hak yemek istemiyorum diye. İnanın ben de çok özeniyorum, erkek arkadaşımın arkadaş gurubunda bir hata olursa toplanılıp hata yapanın yüzüne söykeniyor akşamında. Çocukluktan beri arkadaşlar. Neden sağlam dostluk kuramadım diye üzüldüğümle kalıyorum!

benim de çocukluktan beri arkadaşlarım var bikaç tane ama konu sevgilileri olunca ''bazen'' öncelikleri değişiyor. Fakat bu durum erkekler de olmuyor işte en çok buna özeniyorum. Aşırı feminist biri olmama rağmen bu konuda kadınlar genelde kaybediyor malesef..

Hissettiklerine inanıyorsan hak yeme gibi bi durum olmaz, takma kafana bukadar. İnsanlar ne haklar yiyor neler yapıyor :ssz:

benim de çocukluktan beri arkadaşlarım var bikaç tane ama konu sevgilileri olunca ''bazen'' öncelikleri değişiyor. Fakat bu durum erkekler de olmuyor işte en çok buna özeniyorum. Aşırı feminist biri olmama rağmen bu konuda kadınlar genelde kaybediyor malesef..

Hissettiklerine inanıyorsan hak yeme gibi bi durum olmaz, takma kafana bukadar. İnsanlar ne haklar yiyor neler yapıyor :ssz:

Haklısınız, Allah içinden çıkamayacağımız sıkıntılar vermesin. Dert edilmeyi bile haketmiyor artık tamamen bunu anladım:32:

Back
X