Neye uğradığımı sasırdım.. !!! Allah kahretsın sız sızın gıbılerı!!!

Çok çok geçmiş olsun okurken ben fena oldum. Birincisi bu size bir tecrübe olur ikincisi zor ama bence ararsa hiç cevap vermeyin yada tehdit edin. Musallat olmasın bir daha. Sağlam kanıtlar ve şahit(ler) bulmadan şikayet etmenizi tavsiye etmem yoksa sadece yorulduğunuzla kalırsınız hele ki bu erkekten yana adalet sisteminde bu kişinin ceza alması zor. Yani 13 yaşındaki çocuğa 30'yakın herif tecavüz ediyor ama mahkeme kızın rızası vardı sonucunu çıkarıyorsa artık kendi işimizi orman kanunlarıyla yapmak şart oldu...

çok geçmiş olsun canım inan kendi kardeşimin başına gelmiş kadar üzüldüm
inşallah rahatsızlık vermiyordur konunun tamamını okuyamadım ama umarım çok iyi bir iş bulur hayırlı insanlarla karşılaşırsın

büyük gecmis olsun,yasadiginiz soku hala atlatamamaniz cok normal,ama neyseki bununla sinirli kalmis da daha ilerisine ya da sizi incitecek birseye cesaret edememisi,böyle pislik herifler heryerde malesef.Allah islah etsin böylelerini!!!

Doğru diyorsun canım haysiyetsiz birisi olduğunu eğer görmemiş olsaydın daha kötü olabilirdi belki de çok şükür ki Rabbim bunu görmeni sağlamış.
Rica ederim canım.Güzel dileklerin için teşekkür ederim bende.Amin inşallah.

bende çok iyi anlıyorum canım seni.. allah korumuş gerçekten ve yani hâla inanamıyorum ya her akşam konuştuğum omzunda sevdiğim adam için ağladığım dansettiğim içtiğim yani dostum o benim dediğim adam yaptı.
sonrada yüzümü sıktı lan sen çok dört dörtlük bi insan mısın sevgilini aldattın bişi olmadı şimdi bi 10 liralık sutyeni kopardık diyemi bu kadar kıyamet dedi her an dövcek gibi bakması ise cabası gerçekten çok zordu ve o saatte eve dönmek için dışarda otobüste geçmiyodu otur sabaha kadar bekle uyu yanımda diye zorladı telefonumu aldı sakladı geçti tekrar içeri yattı. onun telefonu masanın üstündeydi aldım öyle mutfağın dolabında buldum telefonumu sinirden yerle bir ettim vazoları tabakları kırdım çıldırdım orda kapı anahtarını buraya bırakıyorum sabah gitceksin dedi tamam içerde uyucam dedim aldım fırladım direk dışarı ne kadar koştum hatırlamıyorum bile..
böyle şeyler filmlerde olur sanıyodum ama psikolojim gitti tamamen kimseyle konuşmuyorum en yakın arkadaşımın kankasıydı onu aradım bi tek ağzıma geleni sayıp kapadım işe bile gidemiyorum

Yuhh :s okurken delirdimm.. O nasil bir ozguven , o nasil bir hadsizlik .. Sen hakki olarak kahvenin cafede icilcegini dusunmussun adamsa evde :/// pisliklerr resmen su erkekler genelme yapmiyim yinede ama cogunlugu oylee:///

Pislik herif Allah belasını versin inşaallah..
Allah korumuş sizi vallahi yani, iş görüşmesi diye gidiyoruz gerçekten artık ona bile gidemicez, güvenemicez, o konuma getirdi bizi bu niyeti bozuk arsız herifler!
Çok büyük geçmiş olsun size, inşaallah bir daha yaşamazsınız böyşe bir şey. İnşaallah kimse yaşamazböyle bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…