yaaa inanamıyorum galenia allah belasını versın pisliğin.. kimbilir ne haldeydin sana byle bir seyi hatırlatmak istemezdim
ama seni okadar iyi anlayabiliyorumki verilmis sadakan varmıs hem senin hem benim.. baska birine anlatsan akıl vermeye baslıyorlaryok o arabaya neden bindin yada senın ıcın nekadarda yakın olsa o eve nıye gıttın.. Ama bilmiyorlar o basıretmı baglanıyor bırsey oluo.. ben o arabaya bindigime sukredıyorum bılıomusun ıyıkı bınmısım rabbım gostermıs gercek yuzunu yoksa bılemezdim nasıl bırı oldugunu belkı ılerıde cok baska yerde musaıt bır ortamda bambaska bundan daha kotu bır sey olucaktı verılmıs sadakam varmıs..
rabbim buyuk ve görüyor galenia.. ben suna cok inandım 'HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR' Allah görüyor.. belki bu cabaların emeklerın karsılıgını misli ile vericek.. ben sabrediorum ve yılmıyorum..
ve senı okadar ıyı anlıyorumkı..o bankta aglarkenkı yalnızlıgını kıme nedesem nasıl anlatsam karamsarlıgını caresızlıgını onurunun yerle bır olmasını... dahada sayabılırım .. hıc uzulme dua edelım birbirimize..