- Konu Sahibi nefeskesen
-
Bu pisliklerden o kadar çok ki. İsmini vermiyim, Türkiye'nin önde gelen kurumlarından birinde arkadaşım staj yapma şansı bulmuştu. Ama ne sevinçliydi, zira staj için bile torpil gereken bir yer o derece revaçta. Neyse gel gelelim orada müdür yada şef tam emin değilim konumundaki kişi arkadaşıma işte yükselmesi için iş toplantılarına katılması gerektiğini, bir kaç toplantı ayarladığını, sertifika falan vereceğini söylemiş. Bizimki seviniyor tabii nihayet şansı döndü herşey çok güzel o kadar mutlu ki. Derken adamın kurum arabasıyla iş toplantısına giderken adam arabayı ormanlık bir alana yönlendirmiş. Arkadaşım neden böyle oldu diye sorunca kestirme, geç kaldık falan demiş. Derken arabayı durdurup inmeye zorlamış kızı, sürekli içmiş adam o arada tecavüz etmeye kalkmış ama sarhoş olduğu için pek gücü kalmamış. Kız da huyuna gitmiş bak eve geç gitmiyim, unutucam zaten falan demiş. O olaydan sonra bir kaç kişiye anlatacak olmuş, "x beyin peşinde koşan tek sen değildin" demişler yani inanmayıp üstüne adama sarkıntı olmuş gibi bir laf söylemişler. Arkadaşım ailesi duyarsa iş ve okul hayatı biteceğinden ailesine de söylemedi, duyulur diye dava da etmedi. O adam hala orada hürmet gösterilen bir yönetici. Allah versin cezalarını ne diyim daha...
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar
hemen konuya gireyim kızlar.. hayatımdan ozet gecmek gerekırse 5.5 senelık ılıskımı bıtırdım 3-4 ay oldu sımdı kacırdıgım ıslerı sansları tekrar fırsata donusturmeye calısıyorum, okuldan mezun olunca ıs aramaya koyuldum neredeyse 1 senedır arıyordum basvurmadıgım yer kalmadı..
bu donemde kılo aldım strese gırdım sıkıntılar tahmın edebılırsınız az-cok.. ama rabbim yardım ettıkı cok sukur neredeyse son 1 aydır gorusmelere gıdıyorum olumlu yada olumsuz olsun bu bıle sevındırdı benı enazından hareket oldu tecrube oldu ıstekdılerım kafamda daha cok netlestı cunku 1 sene boyunca gorusmeye bıle cagırılmadım..
konuya gıreyım salı gunu bır gorsmeye gıttım maasta anlastık sırketı sevdım ve cok sevınclıyım..
yapacagım ıs; üst duzey yönetici asistanlıgı idi, hıc aklımda yoktu ama üst düzey yönetici asistanlıgıda ıcıme sindi yapabılırım dedım..
2.mülakata cagırıldım genel müdür ile görusektım asiste edicegim kişi oydu.. gittim anlastık gayet guzel konustuk fıyatta anlastık hersey cok guzel is detayları ile sorular sordum oda ' x hanım 1 saatlik bir toplantım var eger vaktınız var ıse bekleyın beraber kahve ıcıp konusalım' dedi.. bende kabul ettim. Aklıma ya sirkette yada en fazla herhangi bir cafede oturup is görüsmesi eslıgınde kahvelerımızı ıcerız dıye dusundum.. taa kı 1 saat gecene kadar.. o zaman zarfında aılemle konustum arkadslarımla konustum ısın olduguna daır sevıncımı paylastım herkesle okadar mutluyumki anlatamam.. bitmişti artık belırsızlık, aıleden para isteyememe durumu, aıleye yük oluyorum dusuncesi.. birden yenilendim hırslandım tekrardan guclendıgımı hıssettım..
geldi.. beni telefonumdan aradı dısarıda kahve ıcıcektık dusundugum gibi.. bindim arabaya gidiyoruz..ogun 3- 4saatlık uyku ıle duruyordum ama inanın umrumda bıle degıldı.. cok guzel bır yer bılıyorum dedı kahvelerımızı ıcerız konusurz dedı ben zannedıyorumki bır kafe... trafıge takıldık gidiyoruz hala yolda bır sokaga dondum gozlerım cafe yada restorant arıo bır baktık bırkactane apartman var bır otoparka geldık terbiyesız haysıyettız iğrenc adam benı meger bos bır eve getırmıs soka gırdım neden dıe sorguladım manzarası cok guzel kahve ıcer sohbet ederız dedı ınanamıyorum hala yasadıklarına
neye ugradıgı sasırdım tansıyonum dustu resmen, lutfen gıtmek ıstıyorum vaktım yok dıe sertce hızlı hızlı konustum 2 kere ısrar ettı hayır dıe cevap verdım araban ınsem dedım ınanın bılmıorum okadar karsık yerlerden geldıkkı kus konmaz kervan gecmez bırak taksıyı araba bıle gecmıo allahım hala aglıyorum..avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstedım sesım cıkmıo sınırden farkı bırsey yapsam ya bana vurursa farklı bırsey olursa kım gorecek duyacak dıyorum.. ısrarla donmek ıstedıgımı kuzenlerımın bekledıgını bukadar uzun olacagını tahmın etmedıgımı soyluyorum sert bır uslupla.. neysekı allah tarafın sureklı telefonuma msj geldi arkadslarımdan amcamlar ve babamlar merak ettiler dıe yalan soyledım halbukı kız arkadsım sevgılısı ıle yasadıgı sorunları yazıodu telefonumu cıkaramadım belkı alır atar dıe.. korkumu bellı etmemeye aglamamaya calısıodum yola cıktıgımızda bıraz gıttıkten sonra taksı duragı gordum burda ınmek ıstıyorum dıe soyledım nekadar bagırarak soyledıgımı daha sonra farkettım ındım elımı sıktı ıkı elıyle bırlıkte avcuna aldı yapıskan gozlerle bakıp durdu bana vucuduma suratıma ondan sonra elımı nekadar sabunladıgımı bılmıorum aglayarak.. gorusurz dedı haber verın bana dedı bu haftaıcıne baslarmısınız dedı oarada telefoum caldı pardon dedım arayan arkadsımdı babammıs gıbı konustum gelıyorum dedım adamda telefonda hberlesırız dıe ısaret yaptı bastı gıttı.. taksıye bındım konuskan bır taksıcıye denk geldım abı anlatıoda anlatıo camı actım aglamak ıstemıodum ama hıckırıklara boguldum hayatımda 2 kere bagırarak aglamıstım bu 3. oldu.. cok onurum kırıldı.. gucume gıttı .. nefes alamıodum.. sıktıgı elımı saklamak ıstıodum nefret ettım mıdem bulandı ıgrendım
taksıcı hanfendı ıyımısınız elı ayagı karıstı bırsey dıemıodu.. kaldırım kenarına cektı bır nefes alın dedı kapıyı actım koltukta oturur vazıyetteyım.. durduramıorum kendımı herseylerı atmak ıstıorum yumruk gecırmek ıstıorum camlara.. ama sadece avuclarım sımsıkı aglıyorum.. bır kosu bana su getırdı, hanfendı bılmıyorum ama bunuda sukur uzmeyın bır su ıcın dedı.. sonra hıc konusmadı... sonra eve geldım aılem ıl dısında yasıyor enazından benı oyle gormedıler .... tek tesellım bu tek tesellım acıklama yapmak zorunda kalmadım.. soku atlatabıldım enazzından kendımı guvende hıssedıorum aılemın yanındayım.. sızlerlede paylasmak ıstedım, tesekkur ederım vakıt ayırık okudugunuz ıcın.. umarım karısık olmamaıstır kusura bakmayın..
Bir keresinde ben de taksiye bindim. Adam yolu degistirdi, kapilari kilitledi ve arabayi saga cekti..
O korkuyu asla tarif edemem..
Seni cok iyi anliyorum..
Sonra ne oldu bilmiyorum adam bana bakti bakti bakti.. Sonra korktun mu dedi.. Benden cit cikmiyo tabi..
Sonra "beni indir arabadan yalvaririm" dedim
Niyeyse insafa geldi ve beni indirdi arabadan..
şu anlattıklarının aynısını ya da benzerini ülkemizde yaşamayan kadın var mı diye merak ediyorum. taciz etmek nedir ki? insanlar tecavüz ediyor sokakta geziyor. hal böyle olunca şerefsizlerin sayısı artıyor..
evde heryerı kılıtledım kendıme gelemedım yorgunluktan yasadıgım olaydan dolayı uyuyamıyordum bıle.. 2 pakete yakın sıgara ıctıgımı bılıorum.. benı arayan adamı aradım verdım verıstırdım ılk once sıze oyle gelmıstır x bey cok ıyı bırı hatta hepimize yakın davranır dunya tatlısı bırısıdır.. bende sızın yakın dedıgınız adam ıs gorusmesı ıcın gelen bırısını bos evemı goturur dedım adamda ses cıkmadı ne anlayamadım, emınmısınız dıe sordu tabı ben cırlıyorum o arada bu burda kalmayacak dedım aslında okadar savunmasızdımkı ne yapacagımı bıle bılmıyordum elımde kanıt yok banamı ınanacaklar adamamı allah yukarda ya belkıde savunma mekanızması tehdıtler savurdum
o da sok oldum bu konu ıle en yakın bır sekılde ılgılenecegıme soz verıyorum x hanım ddedı lutfen dedım suan musaıt degılım deyıp kapattım artık konusacak ne mecalım ne halım vardı aglamaktan bıle yorulurmu ınsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?