- Konu Sahibi nefeskesen
-
Canım insanoğlu işte ya bi an senin basiretin bağlanmış gidip binmişsin işte normalde bende kızarım diyosun cidden iyi kurtulmuşssn bende yazdım benide dışarda cafede iş konuşmaya çağrdılar bi durdum telefnda ne alaka diye iş yerinizde görüşelim dedm aramadı o zaman jeton düştü bunlar iş bahane uçkuruna düşmüş adi aşşağılık insanlar bunlardan ekmek yiceğime aç kalmayı tercih ederim...Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştrmasn...Bu olaydan ucuz kurtulduğun için şükret kendini daha fazla yıpratma bu da sana ders oldu öyle düşün asla ve asla iş görüşmesi için başka bi yere gitme ...bende kaç senedir işsizm falan içime sinmiyosa gitmiyorm artık maalef günümüzde pislikler çok ...Allah ıslah etsin kendi karıları kızlarına yapılırsa anlarlar şerefsizler. ..
ALLAH korumuş sizi...Okurken ben bile titredim..
Şerefsiz herif !
dogru begusum aslında temkınlı yas tahtaya basmayan bır ınsanım hala sasırıorum kendıme asıl bana koyanda o bu kadar temkınlı akıllı gecınırken nasıl boyle bırsey yaptım sorgulamadan etmeden olacak ya kendıme yedıremedım bır yandan kızıyorum kendıme nasıl mantıklı dusunmem dıe bır yandan hayallerım yerle bır olmus .. 1 saat ıcınde aılemı gectım amcamlar dayımlar aradı ısın oldugunu soyledım hepsı tebrık ettı.. 1saat sonra yasadıklarımda bambaska .. lanet olsun ya baskada bır sey demıyorum boyle ınsanlara.. namazın da nıyazında bırde rabbım kımseye yasatmasın Allah gonlumuze gore versın begusumm cokk saol destegın mesajın ıcın..
lanet adam,haysiyetsiz,şerefsiz
kendime yapılmış gibi hissettim şuan ya bu memlekette kadın olmak suç mu ya cıkcıkcık
ALLAH korumuş canım ,sen üğzülme ALLAH onun cezasını verir
daha kötüsü bi kaç gün önce bi senedir tanıdığım hatta çok iyi tanıdığımı sandığım insan tarafından geldi..
doğum gününe gitmiştim çıkışta saat 3 falandı daha öncede onda çok defa kalmıştım güvendiğim biriydi kankam gibi birşeydi hani şakalaştığım gezip tozduğum gel bi kokoreç yiyelim dedi oda o sırada hap atmış ben hiç anlamadım zaten bilemem anlayamamda yedik falan denize karşı oturduk muhabbet ettik sen içerde yatarsın bende başka odada yada balkonda uyurum dedi tamam dedim. saat 4e doğru elini bacağımda hissettim uyuyodum zaten bağrıp itledim buda snirlenip tokat attı ne olduğunu şaşırdım şoka girdim resmen bağırmaya başladım. bekaretine zarar vermicem istiyorum seni falan demeye başladı tekme tokat giriştim ama erkek gücü yetmedi tabi sutyenimin askısını koparınca ben iyice ağladım allah nasıl bi kuvvet verdyse itledim aldım çantamı yüzümü sıktı tamam bişi yapmıcam ama bu saatte salmam seni dışarda bi sürü serseri var olmaz dedi ağlama beni dahada çıldırtma dedi.
gitme salmam dediği halde giydim ayakabılarımı çektim kapıyı çıktım bi bankta ağlayıp durdum gün doğana kadar orda oturdum kimse bişi yapmadı onun yanında olmaktan daha güvenliydi.. ama yaşadığım travmayı gözümü her kapattığımda aklıma gelmesiniinanın atlatamıyorummm
Ne haysiyetsiz,iğrenç,pis insanlar var ya.
Okudukça ben kötü oldum gerçekten.
Daha kötü şeyler olmamış Allah'tan,Allah korumuş seni canım.
Çokça geçmiş olsun Allah bir daha böyle art niyetli insanlarla karşılaştırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?