Eşim bilmiyor olmalı demişsiniz, konunun başında eşinizin hiç şaşırmadığını söyleyen sizdiniz, yanılıyormuyum? Neyse gittiğiniz evde yerleşilmeden net bağlatılmış herhalde ya da ipadınız vardı :44:
Bence bu durumda esinizi hatalı görüyorum....sizi böyle bir ortama sokması Cook yanlış...birde en bastan size durumu açıklamalıydı......durum bu diye...size neden söylemedi sevgilisi varmış diye...sonucta kuzeniniz söylemiştir ona sevgilim var diye...karım ve cocuğum var dememiştik herhalde....pek anlam veremedim açıkcası...sonucta söyleseydi sizde gitmezdiniz...Her hafta sonu eşimle evden, işyerlerimizden uzaklaşmayı tercih ediyoruz. Bu hafta nereye gitsek derken, eşimin kuzeni aramış, villa almış, bize gelin demiş haftasonu, hem eşime bana biraz evi toparlamakta yardımcı olursun demiş.Tabi eşim hemen okeylemiş, bende severim kuzeni.Şirket sahibidir kendisi, çok yoğun olmasına ramen, konu eğlenceye geldiginde gerçekten tadını çıkarmasını bilir kendisi. Evli olmasına ramen , bazı alışkanlıklarından hiç vazgeçmemişti.Bir dünya tatlısı kızları oldu bir buçuk yıl once.Bizim hala çocuğumuz yok bilirsiniz.Eskiden beraber gezerdik, hanımını da ayırmıyordu yanından, çok eğleniyorduk dördümüz. Çocuk olduktan sonra her şey değişti. Hanımı pek gezemiyordu, ayrı takılmaya başladılar ve grup bozuldu kısacası. Bu haftasonu teklifine sevindim, eski günleri hatırladım.Çok güzel bir şehirde ev sahibi olmuşlar, hem eğleniriz, hem yardımcı oluruz dedik aldık uçak biletlerini geldik. Kuzenin yanında hanımı değil, başka bir bayan görünce şok oldum. Kısacası kuzen hanımını aldatıyor. Sevgilisi villada kalıyor ve kendisi her fırsat iki buçuk saat uzakta yaşadığı evden atlayıp geliyormuş. Eşim hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, olayı şakaya gırgıra bağlıyor. Herkesin keyfi yerinde anliyacağınız, ben se o evde çocuğu ile birlikte oturan hiç bir şeyden haberi olmayan kuzenin hanımını düşünüyorum. İçimden onu aramak geliyor, arasıra konuşuyoruz, birbirimizin hatrını soruyoruz. Arasam konuşabilecekmiyim .... Avrupa da büyümüş, yaşıyan insanlarız daaa, bu kadarı bana bile biraz fazla geldi....
Bu durumu size yaşatmaları hoş olmamış
Ortada fazlaca olan bi rahatlık söz konusu
Ama bu sizin probleminiz değil...
Kimseye birşey söylememenizi tavsiye ederim..
Eğer rahatsız oluyorsanız o kişyle sevgilisi ile olduğunda görüşmezsiniz..
Senin eşin yapsa öğrenmek istemez miydin kim olsa ister ?
Bu yüzden mümkünse hatta fotoğraflarını çekip, kadına yolla. En azından boşanırken tazminatı söke söke alır.
O rahatına düşkün kocası da görür dünya kaç bucak.
Ay ne rahat insanlar var düşman başına bile değil böyle kocalar. Allah hepimizi böylelerinden korusun.
kızlar zaten adamın karısı durumu biliyormuş bile bile beraber yani adamla.boşanmıyor.masraflarını gidersin yeter demiş kadın.[/QUO
uuupppsss daha berbat bir durummus bu.o zaman bıze birsey demek kalmıyor.alan razı satan razıysa eger..
Bence kuzenin eşinin bunu bilmesi gerek. Ve eşinizin durumdan hiç rahatsız olmaması çok garip. Erkek milleti işte.. Adamın eşine söylemelisiniz
Canım, ben eşimin beni aldattığını öğrendiğimde, ilk aklıma gelen arkadaşları akrabaları biliyordu neden bana söylemediler oldu. Hepsinden nefret ediyorum buna göz yumdukları için. Mutlaka anlatmalısın, anlattığında varsın sana inanmasın, hatta villanın yerini biliyorsan onu oraya götür göster. Hiçbir kadın heleki bebeğine bakma çabasında olan bir kadın aldatılmayı haketmiyor. Bir an önce söylemelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?