Neye ugradıgımı şaşırdım, kızlar bir akıl fikir verin

Evet canim I Padım ve I phone 4 S im var. Eşim genelde soğuk kanlıdır ve her zaman bana önce düşün,sonra tepki ver der. Esim bana mesaj atiginda soylediklerine guvendim ve bekledim. Evden hemen cikmalari ve donukten sonra geri donmemiz gerektigini aciklamasi zaten kendisi de bu durumu kaldiramiyacagimi bildigi icin soyledigi dusunuyorum.emin degilim yine de, nerden baslasam, ilk once ne sorsam bilmiyorum,hala inanamiyorum bunlari yasadigima.

Bence bu durumda esinizi hatalı görüyorum....sizi böyle bir ortama sokması Cook yanlış...birde en bastan size durumu açıklamalıydı......durum bu diye...size neden söylemedi sevgilisi varmış diye...sonucta kuzeniniz söylemiştir ona sevgilim var diye...karım ve cocuğum var dememiştik herhalde....pek anlam veremedim açıkcası...sonucta söyleseydi sizde gitmezdiniz...

bu kadar şaşırmanıza, tepki vermenize gerek yok bence. eşinizin kuzeni memnun, karısı memnun, sevgilisi memnun. boşverin...

kuzenin eşine bu durumu söylermisiniz söylemezmisiniz bilemem ama ben olsam orda 1 dakika bile durmazdım hem o kuzene hem de sevgilisine tepkimi belli ederdim.siz sakin ve normal davranarak onları onaylamış gibi oldunuz bence eşinde bu kuzenden uzak dursun adam çok rahat kocanı kötü etkileyebilir bu insanla görüşmeyin derim

eşini tanıyorsam ben söylerdim.
kuzenin keyfi olacak diye kadınla her görüşmemde rol yapamam.
söyleyeceğimi de kuzene ima ederdim.
bakalım xxx öğrenince ne yapacak gibi ortaya bir laf atardım.
hem kuzen hem sevgilisi duyacak şekilde.

Kusura bakmayın ama aklı selim olan insan; anında tepkisini koyardı.

Ben adamın yaptıgına degil, size ve eşinize şaşırdım...

Son düzenleme:

bu kadarıda pes denilecek bir olay yahu bu.insan her ne kadar beni ilgilendirmez dıye düşünsede kendını o kadıncagızın yerıne koydugunda içi cız ediyor..
birde villa acması..ne denır kı bılemedım.kendı öğrensın desem öğrenene kadar gecen zamanda yasadıkları.ya kocasına cok asıksa.birde ortada çocuk var.
yazık yazık.bütün baglarınızı koparmanız ve birsey söylememenız daha mantıklı geldı.sonuc olarak nasıl tepkı alacagınız da mühim.ya inanmazsa((

Senin eşin yapsa öğrenmek istemez miydin kim olsa ister ?
Bu yüzden mümkünse hatta fotoğraflarını çekip, kadına yolla. En azından boşanırken tazminatı söke söke alır.
O rahatına düşkün kocası da görür dünya kaç bucak.
Ay ne rahat insanlar var düşman başına bile değil böyle kocalar. Allah hepimizi böylelerinden korusun.

kızlar zaten adamın karısı durumu biliyormuş bile bile beraber yani adamla.boşanmıyor.masraflarını gidersin yeter demiş kadın.

Bence kuzenin eşinin bunu bilmesi gerek. Ve eşinizin durumdan hiç rahatsız olmaması çok garip. Erkek milleti işte.. Adamın eşine söylemelisiniz

Canım, ben eşimin beni aldattığını öğrendiğimde, ilk aklıma gelen arkadaşları akrabaları biliyordu neden bana söylemediler oldu. Hepsinden nefret ediyorum buna göz yumdukları için. Mutlaka anlatmalısın, anlattığında varsın sana inanmasın, hatta villanın yerini biliyorsan onu oraya götür göster. Hiçbir kadın heleki bebeğine bakma çabasında olan bir kadın aldatılmayı haketmiyor. Bir an önce söylemelisin.

Bence kuzenin eşinin bunu bilmesi gerek. Ve eşinizin durumdan hiç rahatsız olmaması çok garip. Erkek milleti işte.. Adamın eşine söylemelisiniz

Kızlar konuyu baştan sona okumamışsınız anlaşılan... Kuzeninin eşi durumdan
haberdar. Hem de tamamen haberdar. Boşanmak istemiyor ve eşi ile hafta sonu
görüşüyor. Kuzen bayanın ve çocuğun hatta evin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor,
bu da bayana yetiyor.

Kuzenin sevgilisi ise durumu şöyle savunuyor, ''Eğer o eşini çok sevseydi ne
yapar eder yuvasını kurtarmaya çabalardı. Ama o beni bulma teşebbüsünde
bile bulunmadı. Herşeyden haberdar. ''

Durum bundan ibaret yani. Herkes hayatından memnun. Kimseye birşey
demek düşmez. Ayrıca konu sahibinin eşi de durumun bu derece olduğunu
bilmiyormuş. Konu sahibi eşi kuzeni ile dışarı çıktığında durumu açıklaması
için mesaj gönderiyor ve sanırım o sırada detayları öğreniyor. Dışarıdan
döndükten sonra konu sahibi ile ilk uçağa atlayıp ayrılıyorlar oradan.

Mesele bundan ibaret.

Böyle bir şeyi Zadece isanlik adına degil aynı Zamanda kadınlık adına kabul etmemeniz gerekiyor.. Kocan bu durumda hiç birsey yokmuş gibi davranıyorsa birde misafirliğe gidiyorsa o kocandanda sen kork. Yarın aynı şeyi eminim sana yapacaktır. Belkide yapiyordur. Yazdıklar olsun valla

olayın ahlaki boyutunu tartışmak bize düşmez. büyüdüm olgunlaştım tahmin edemeyeceğiniz çirkinlikte olaylara şahit oldum....kadınların hayatı düşündüğümden daha da zormuş.....bunu kendi annemde kendi evliliğimde de gördüm....yani bu genişliği kendi ailemde gördüm...bundan beş sene önce babam sevgilisini alıp kardeşlerimle yazlığa gitmişti ...biz ŞOK...üzerime çok düşen beni çok kıskanan kocamda da butür şeyler normalmiş....üniversiteyi beraber okuduğumuz arkadaşıma karını neden aldatıyorsun daha bebeğiniz çok küçük dediğimde benimle görüşmezmiş ....Esin dört dörtlük bir kız uzman doktor güzel sporunu evini bebeğini ihmal etmiyo kocasının sorunu neymişte evlilikten sıkılmış karısına aynı evde yaşayalım çocuk büyüyene kadar bana karışma diyecek kadar yüzsüz iğrenç...erkek kardeşim evlenmek istemiyor ya kızın çekiciliği giderse.....demekki neymiş insanlarla ahlak tartışılmaz konuşulmaz sadece tepkini gösterir kendi sınırlarını çizersin ....erkekten dost olmazmış....karısının düştüğü duruma şu anlamda gerçekten çok üzüldüm.....bu adam sizce gerçekten karısının masraflarını sürekli ödeyecek mi....bunun bi garantisi var mı ...boşanmalıydı...kaybettiği zamana gerçekten çok yazık

çok çirkin durum evet..
ama karı koca arasına girildiği anda işler değişir bi bakarsın neredeyse suçlu çıkmışsın...
sonsuza kadar saklayacak hali yokya nasıl olsa öğrenecek karısı...
karışma derim...
erkeklere bu tür şeyler normal geliyo zaten..
eşinin tepki vermemeside normal..
alayı aynı bunların....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…