Arkadaslar ben yazım kuralları ile ılgılı elestırılere konu sahıbı olarak cevap vermdım..
Telefondanda yaxmıyorum ne yazıkkı dilimizin yozlastıgını kabul edıyorum elestırılere saygı duyuyorum benım adıma yapılan yormlara ıtıbar etmeyın
Dogru vala:)Takila takila sizin adiniza yapilan yorumlara mi takilacagiz? Hayret!
Yok sanrm ben asırı tepkı verdmBildiğin kıskanmış seni
Ben de neye uğradığımı şaşırdım Türkçe'nizi görünce.
Telfndan acele yazdgm içn yaz kurallrna dikkat etmyrum yoksa bende bilyrm nasıl yazilcani !!!!
Bnm adıma neden cvp yazıyorsunuz anlmıyrm
Oyyykız kendı kendıne cevap vermeseydın barı
Yani görümcen bir kere söylediyse sen aşırı tepki verdiysen sen haksizsin. Ama bikaç defa yk efendim sen degilsin filan diyorsa o haksızYok sanrm ben asırı tepkı verdm
Gerçekten öğretmensen eğer çok vahim çocuklarımızın durumu. Bir fotoğraf yorumuna bu kadar takılacağına biraz Türkçeni geliştiren keşke.herkese merhaba
Öğretmenim ve bugun iş degışıklığim için gorusmm vardı . Bıraz sımartayım kendımı dedım kuafrden randevu aldım bıraz saclarımda dolgunlk istedım cıtcıt tktrdm makyj yptrdım vs. Esımle gıttık gorusmem özel bır üniversıte ile. Gorusmem gayet guzeldi dha oncede netleşmiştik aslında tekrr üZerınden gecıldı koşulların. Neyse
Odam ıkı kişilik ve foto cekldım en sevdklermle paylaştm sıra ck sevdgm gorumceme geldi. Tepkı bu: ınanmadım benı kandırıyosun/ sacların uzun burda/ bu foto eski/ sen boyle oje surmesdın vs . İlk önce gulup gectım bayagı farklı oldugumun farkındayım ama foto cekımıde olacagından hoşuma gıttım:) baktım hala devam edıyor . Sen benı ne ıle ıtham efıyorsun ben aileme ne zaman yalan soyledımki boyle guvensızsın dedım. Hemen cevırdı ama bu kadar uzatmasına ve tavrına vok uzuldum cokta agır konuştum. Bırden cok sınırlendımsorsa zaten soylerım tavrı ck rahatsz ettı hakszmym
Ya hahahahajaj ne ikinci üyeliği ne diyeceğini söyledim
Kendi kendime cevap vermedim ne diyeceğini yazdım hahaha hemen herkes 2. Üyelik diye atlamiskız kendı kendıne cevap vermeseydın barı
Adli tıp bi bakar misin ıslak imza örneği de inceleKazen bakar mısın?
herkese merhaba
Öğretmenim ve bugun iş degışıklığim için gorusmm vardı . Bıraz sımartayım kendımı dedım kuafrden randevu aldım bıraz saclarımda dolgunlk istedım cıtcıt tktrdm makyj yptrdım vs. Esımle gıttık gorusmem özel bır üniversıte ile. Gorusmem gayet guzeldi dha oncede netleşmiştik aslında tekrr üZerınden gecıldı koşulların. Neyse
Odam ıkı kişilik ve foto cekldım en sevdklermle paylaştm sıra ck sevdgm gorumceme geldi. Tepkı bu: ınanmadım benı kandırıyosun/ sacların uzun burda/ bu foto eski/ sen boyle oje surmesdın vs . İlk önce gulup gectım bayagı farklı oldugumun farkındayım ama foto cekımıde olacagından hoşuma gıttım:) baktım hala devam edıyor . Sen benı ne ıle ıtham efıyorsun ben aileme ne zaman yalan soyledımki boyle guvensızsın dedım. Hemen cevırdı ama bu kadar uzatmasına ve tavrına vok uzuldum cokta agır konuştum. Bırden cok sınırlendımsorsa zaten soylerım tavrı ck rahatsz nolur şakayım ben de noluuur
ben atlamamKendi kendime cevap vermedim ne diyeceğini yazdım hahaha hemen herkes 2. Üyelik diye atlamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?