neyim var :( lütfen destek olun ...

tesekkür ederim canım inşallah

bende gorunmu$tum ama anlamami$ti kadin
dr degi$tir bi daha git canim, bulabilirsen profesor fln daha iyi olur
benim son gittigim kbb doktorunun muayenesi uzay mekigi gibiydi, aletler manevra yapan koltuk falan çok farkli aletleri vardi adamin, donanimliydi yani
ilk gittigim kbb dr unda bu donanim yokdu

Bende karaciğer kanseri idim:).Ama 20 sene geçti üzerinden.Bende tahliller vs normaldi tabiki.Tahlil yaptırdıkça,doktora gittikce içim rahat ediyordu.Ama sadece birkaç gün.Ama inanırmısınız karaciğer bölgem hala ağıyor(Aklımdan çıkarsa yok bişey).Bir kereye mahsus yaptırın tabii ama içinizrahat etsin bakalım.

Son düzenleme:

aslında ben doktorumdan memnunum teşhisi koyan acil doktoruydu ancak özel bi hastanede denizlinin iyi doktorlarndan birine muayene oldum. 15-20 dakika boyunca sohbet ederek ayrıntılı muayene etti bni.. nörolog oldugu için donanım flan yoktu onda ama kendi egzersiz hareketleri gösterdi bu kristallerin yerine gelmesi için. ama kbbye gidicem muhakkak. çok tesekkür ederim maralcım

rica ederim canim , çok geçmi$ olsun gerçekten
dogru te$his tedavinin yarisi diyolar ya bence dahada fazlasi, belirsizlik insani urkutuyor, insan kuruyorda kuruyor kendi kendine ..
rabbim acil sifalar versin in$allah ..

elif hanım çok gecmiş olsun allah tekrarını yasatmasın.. kavusmussunuz sagılınıza .) darısı şifa bekleyenlerin basına inşalah :) evet o psikolojik ağrı kendi kendimize baslattıgımız agrı geçse hepsi gececek zaten..

rica ederim canim , çok geçmi$ olsun gerçekten
dogru te$his tedavinin yarisi diyolar ya bence dahada fazlasi, belirsizlik insani urkutuyor, insan kuruyorda kuruyor kendi kendine ..
rabbim acil sifalar versin in$allah ..

çok tesekkür ederim canımmm. amin inşallah şifa bekleyen herkese yardım etsin rabbim...

arkadaslarr :) tahlillerim temiz mr da cekildim babamla girdim üstelik elini tuttum babamın ve çekilir çekilmez mrdaki doktor babamın arkadası çıktı temiz dedi :)) dha sonra doktora göründm panik atak var evet vertigom da daha iyi. paxera dideral tranco buscas verdi bu 3 antidepresanla sakinleştim sanırım ... daha da iyi olmak istiyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen.. hepinize çok tesekkür ederim :)

geçmiş olsun öncelikle...
bu hastalığın tedavisi için ilaçlarını doktoruna sormadan ben iyiyim diyerek bırakmaman ve doktorunda söyler inşallah iyileşince yavaş yavaş bırakman gerekiyor...
kendini hiç dinlemeee hiç bir fizyolojik sorunun yok böyle düşün atak geldiğinde onu yenmeye çalış savaş bi bakıma sen nesinki deee keyif aldığın kişilerle ol ve sevdiğin şeyleri yap..
....ve içini rahatlatacaksa şunu bil bunu yaşayan biçok insan var...

evet doktor da ilaçlar için aynısını soyledi. annem 8 yıldır panik atakj hastası 2 ay önce de atak gelince hastanelik olmuştu sağolsun atak geldiğinde o sakinleştiriyo bni. bu arada çok ama çok tesekkür ederim :)

Canim oncelikle cok gecmis olsun.yasadigin seyleri hem tecrubeledim hem de bilimsel acidan cook uzun arastirdim bir cok seyi denedim bazilarini basardim bazılarını basaramadim.yardimci olabilmek adina tecrübelerimi aktarıyorum umarim isine yarar

Butun bunlar başladığında 19 yasindaydim surekli acillere gidiyordum oluyorum saniyodum vs.panik atak teşhisimi aldim antidepresan kullandim ama terapi almadim.derken 2 yil duse kalka idare ettim.aslinda edememisim.benim kucumsedigim bas ettigimi sandigim psikolojik problemlerim basima cok daha buyuk dertler acmia..o olum korkusunu gissettigim panik ataklarindan sonra hastalık ve olum fobim hayatımın geneline yayildi.yani artık ataklar halinde gelmiyodu.surekli doktorlara gidip biseyim olmadigini ogrenince iki gun rahat edip sonra yine ayni evhamlara basliyodum.bunun yaninda bu surec beni cok yipratip depresyon da eklemiş ti tabloma . Ve de stresin yol actigi bedensel problemler psikolojimi de etkiliyor olay kisir donguye giriyordu.

Tukenmistim.

Huzurlu tek bir nefesi oyle ozlemistim ki.

Bu sirada ailemi de uzdugumu gorup bu duruma da cok uzuluyordum.

Derken dayanamadigim noktalar geldi.ve gec de olsa terapiye gitmeye basladim.cok araştırdım hizli ilerlemek istiyordum dyaancak gucum kalmamış ti.davranisci bilimsel terapi doktoruna gittim.bu terapi sana odevler vererek korkularini yenmeni sağlıyor. cunku anksiyete tekrarlandikca siddeti dusuyor.once kolay sonra zor odevler.bunlarla kisa surede toparladım.en azindan dayanabilecek duruma geldim.arasitrmani tavsiye ederim.sonrasindaysa bu terapinin hizli baslangic icin iyi oldugunu ama tek başına yeterli olmadigini bildigim den farkli konularda uzmanlaşmış pskyt aramaya basladim.simdi bu noktadayim.

Oncelikle psikaytriste derhal git.ve sakin aksatma.eslik eden sorunlarin varsa gittikce zorlasmasin.

ikincisi ustune git.her tereddut ettigin sey icin doktora git ama bir kez ve o doktor ne tahlil isterse sadece onu yaptir fazlasini degil

Panik atak aninda yapabilceklerini oku arastir cok teknik var tek tek dene.kendin de üretmeye calis.ben mesela kotulesicegimi anlayınca Sudoku cozerdim

Umutsuzluğa kapılma.bu yyolun sonunda eskisinden daha guclu hayatin kiymetini daha iyi bilen biri de olabilirsin.evet ama uzun surecek.

Kesinlikle hobi edin ve bos kalmamaya calis

Korkmaktan korkma.

Gundelik hayatindan kopmamaya calis.

Vertigo yu da arastir.tum semptomlarimi yala yut ki farkinda ol.

Tum bunlar sirasinda depresyona surekligini hissettigin anda zorla kendini biseylere tutun

Hemen gecmeyecek ama hafifleyecek.

Uzun oldu kusura bakma eger sormak istedigin birsey olursa memnuniyetle yardimci olmaya calsirim

Kiyamam ben sana yaa ben basdonmesi haric diger hepsini fazlasiyka 3 ay yasadim. Ansiyete- pa - obk hastasiyim. Uyusma hissizlik, arasira bas donmesi, mide bulantisi, karincalanma, sol tarafim halsiz...vs... daha ne anlatayim... 4 aydir lustral kullaniyorum. 17 yildirda donem donem mucadele ediyorum kaygi bozuklugumla. Rahat ol dicem ama olamiyor insan, cok gecmis olsun.

Ha birde b12 eksikligi sinileri zayiflatiyor, uyusmalara yol aciyor, pa yi tetikliyor.
Ben keske ilk zamanlar daha blincli olsaydim. İyiyim diye ilaclari kac kere biraktim.
Simdi hayatimin her aninda ya hastaysam ya ölursem, ya cocuklarim kalirsa, ya eimi kaybedersem...v.b. gibi korkuyla yasiyorum. Dr a giince 2 gun rahat onra aska bi bolgemde hastalik ariyorum. Sakin ihmal etmeyin tedavi olun, ben yogun anksiyetede yemez icmez kusar yatar ouyorum hzla kilo veriyrum, cevreye baglantim kopuyor.. takintilarim gecmiyor anca sakinlestim. Dr um tedaviyi aksatmicaz bu sefer ozaman nuksetmeyebilir dedi.
Mr cektirip rahatlamana sevindim .cok gecmis olsun.

çok tesekkür ederim bnde giremedim uzun zamandır bahsettiklerini hep yaşıyorum hatta bugün 5 bçukta annemi uyandırdım gene anne kalk ben beyin kanaması geçiriyorum başm dönüyo kalbim çarpıyo ensemde ağrı var diye annem de babamda hem üzgün hemde dikkat çekmeye calıştıgımı düşünüolar ama değil... benm merak ettiğim ilaç kullanmak istemiyorum kendi kendime aşamaz mıyım bunu..

çok tesekkür ederim allah hepimizin şifasını versin çok zor pa çok..

evet doktor gidip 2 gün rahatlayıp 3. gün başka bişey arama bende de var lenf nodu buldum boynumu ellerken ona da baktırdım temiz çıktı teyzem laborant doktor bni azarladı bu yasta hastalık mı olur atarına da atagına da başlıycam senin dedi koskoca genel cerrah bnm derhal psikiyatriye gitmem ve ilaçlarımı düzenli kullanmam lazım.. çok tesekkür ederim :)

Kardeş panik bozukluk ve vertigo yaşayan birisi olarak sana yardımcı olabileceğimi düşünğyorum.Bu tarz rahatsızlıklarda psikolog ile görüşmenin çok faydası var.Üzerimden tam 2 yılda attım bu illet rahatsızlıkları.Vertigo arasıra devam ediyor ama umusamıyorum.Öncelikle benim durumum daha kötüydü kalbimde de ekstra atım denen bi ritim bozukluğu vardı.Bende bunllar bir araya gelirse kesin ölürüm diye kaç defa atak geçirdiğimi allah bilir..Sonunda ilaç tedavisi ve psikoloğun yardımı ile yendim bu rahatsızlığı..Kesinlikle fiziksel olarak bir rahatsızlığın yok bu şekil dşün.Beyninin yanlış gönderdiği sinyal sebep oluyor buna..Merak etme korkuların üstüne gittikçe geçecek.Korkuların üstüne gitmen ve atak geçirmekten korkmuyorum demen gerek...Kendi kendine telkin yöntemini öneriyorum ilk başta...Geçmiş olsun

Benim yaşadıklarımın tıpa tıp aynısı ve benim kullandığım ilaçların aynısı ve benim düşündüklerimin aynısı.sakın korkma betaserc kullanmaya devam et ayrıca b kompleks içeren vitamin kullan..ben acaba beynimde tümör mü var diye düşünmekten panik atak ve ankisiyete oldum .sakın ama sakın antidepresan kullanma.bak ben dört aydır antidepresanı bırakmaya çalışıyorum.vertigo insanı canından bezdirin bi durum bilirim.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…