Neymis efendim cok pis kokuyormus

zemmzemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
30
0
36
Ankara
Suan okadar sinirliyimki aglicamm sinirden ... Aksaraydan Ankara'ya donüyoruz suan ve bn telefondan acıyorum bu konuyu..
Neyse anlatiyim olayı... Biz aksarayliyiz ama Ankara'da yasıyoruz degisiklik olsun die burdaki evimize geldik bir haftalığına ama bn hic sevmem burayı.. Zorla götürdü annem ve babam... Aslında 2 gun kalıp doncez die kandıranlarda götürdüler beni... Neyse hergun hadi gidelim hadi gidelim diyodum tabii... Ama babam asık buraya 1 hafta kadar kaldık.. Bugün dönerken Ankara'daki evimize annem bnm babamin yanındaki on koltuğa oturmamı istedi.. Babamda koyden gidiyoruz die asabii agrsif... Taktı parfümüme yok cok iğrenç kokuyomus.. Yok kusacakmış .. B'nce miss gibi kokuyo hatta herkes cok guzel koktugumu soler.. Hangi marka kullandığımı fln sorarlar.. Ayrıca 2 senedir aynı markayı kullanıyorum .. Neyse bu yüzden Bı saat solemedigini bırakmadı.. Sonra arkaya geciyimm ddm durdur arabayı. Nie durduruyomus Ankara'ya gitmek icin can atiyomusum.. Durarsa zaman kaybedermisim.. annm B'ni savunmaya kalkınca onunlada tartıştı... Şimdide durduk ymek ymek icin bı yerde.. Araban bile inmedim.. :/.. Bozdu moralimzi herzamanki gibi.. Bu arada parfümümde dior jadore ..

Aşkolsun baba de 2 senedir aynı parfümü kullanıyorum farketmemişsin demekki bu kadar değer veriyorsun bana diye sen de bi kavga çıkartabilirsin...koy lafı o düşünsün biraz da...

baban kızmış bir kere daha yola çıkmadan
boşver üstüne gitme surat falan yapma
kafaya takılıcak şeyler değil bunlar babalar yapar arada

ne ßu simdi?
saka mi , caninmi sikildi yolda yoksa ?
1 hafta ne ki, burunlarindan getirmeden gayette kalabilirdin orda..
Senin bu tutumundan ßaßacin cok rahatsiz olmus ki,adamcagiz senle
ßoyle ßasit ßisi yuzunden tartismis..

yasinida merak ettim.. Kac?
16- 17 .. Kesin oyledir. Kapris yapip , yemege gitmemek falan...
valla boyle konu gormedim ben!

o parfumu bende sevmem acikcasi :):)

Son düzenleme:
Aşkolsun baba de 2 senedir aynı parfümü kullanıyorum farketmemişsin demekki bu kadar değer veriyorsun bana diye sen de bi kavga çıkartabilirsin...koy lafı o düşünsün biraz da...

ach ,, babaya saygi nerde kaldi.. Koy lafi nasil bir tabir .. Hic hos degil

Afedersin ama istemediğim bı yerde 1 hafta 1 sene gibi geliyo .. Ayrıca 19 yaşındayım Cnm.. Kapris deil yemeğe gidip yanına oturup yine uff parfümün cok keskin ymek yiyemiyorumm gibi lafları duymamak Cnm..
Canım her sikiliginda konuda acmıyorum.. Senin icin basit bı mesele belki bu ama bnm icin deil..

ach ,, babaya saygi nerde kaldi.. Koy lafi nasil bir tabir .. Hic hos degil

babasına gidip de "sana bi laf koyucam şimdi" de mi dedim ben şimdi??? söylediğim sözün sadece köyüyle ilgilendiği kadar kızıyla ilgilenmeyen babaya söylenecek tarzda bir söz olduğunu düşünüyorum..

.......................

onunla alakasi yok, sinirli oldugundan o konudan tartisma cikarmis.. Baska bir konuda olabilirdi..
o fark etmiyor. Bende biliyorum tabiki babasina gidip,senin soyledigini soylemeyecegini..
Ustu kapalida olsa oyle anneye babaya laf soylemek guzel degil!!

Kendi 19 yaşımı okudum derdini okuyunca kardeşim...

Ah keşke anam babam yanımda olsa koyumuze gitsek ben sıkılsam babam parfumumle dalga gecse neler verirdim o günleri geri getirmek için..

ilerde ararsın babanın parfümüne laf söylemesini.. her ne olursa olsun saygı gösterilmesi gerek benim babamda aynı şeyi yapar hatta uzatır bende gülerim şakaya vururum geçer kırmızı ruj sürerim ciğermi yedin der bende sevmemki biliyosun derim geçer. şimdi uzakta okuyorum keşke tartışsak diyorum

Kapalı bir arabada temiz olmayan bir vücuda sıkılmış bir parfüm bazen hakikaten rahatsız edici olabilir. Tamam, babanızın bunu dile getirme şekli kırıcı ama sizin de tavrınız hoş değil. 1 haftacık dayanamamışsınız yani.

benim babamda sevmez parfum kokusunu ama kendi surer tras losyonlarını valla hic tartısmaya gerek yok parfum surmiycek degilim yani begenmiyor diye babam zaten birseye sinirlendiklerinde herseye patlıyolar bosvercen

bence baban benimce haklı
çünkü en güzel en pahalı en hoş kokuda olsa arabaya binince okadar tiksinirimki parfüm kokusundan mide bulantısı yapar onun için arabaya binerken asla parfüm sürmem eşimede derim sakın parfüm sıkma arabadan inince sıkarım parfümü.

Git yemek ye yahu öyle trip mi olur?

Babana da aldırma, bir şey yapmana gerek yok ne o yemek yememeler falan, bir daha söylerse "2 senedir bu parfümü kullanıyorum ben yeni mi fark ettin döndüğümüz için mi sinirlisin?" de, geçer gider.

herkesin skildigi bir zaman olur,babanizda demek ki memleketinde olmayi istiyor

cani skilmis...zaten parfümünüzün kötü koktugundan söylememistir..

bir arkadasta kizinin parfümünü bilmiyor filan demis yok lafi koy filan ne kadar güzel bir ögüt.

olur mu yahu,zaten kokuyu biliyordur ama adamin cani skilmis herkes cani skildiginda istemesede kirdigi kisiler olabilir

sanki buraya yazan babana sunu yap bunu yap diyen kisiler hic cani skildiginda

böyle davranmadi mi?

ne var bunda kötü kokuyor dediyse..anlamiyorum ki konu aciyorsun acinda burda gaza gelmeyin sizde kalp kirmayin..

Gayette temizimm valla :). bugün Kahvaltıdan sonra banyo yapmistimki :)) mis gibiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…