Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi git öp babanı,sarıl boynuna,seni seviyorum babacığım de...
En güzel yılların bunlar..
Dinle bizi,
boş konuşmuyoruz,çoğumuz senin yaşında olduk,bir bildiğimiz var elbet..
O zaman bana yeni parfüm al,senin sevdiğin bir şey olsun babacığım de,keyfini çıkart bu yaşının..
Gayette temizimm valla :). bugün Kahvaltıdan sonra banyo yapmistimki :)) mis gibiyi
![]()
bu arkadasda bir dalga havasi var..
babalar genelde kızlarında beğenilmeyecek birşey mutlaka bulurlar şirinlik yap bence babadır neticede kızına dayanamaz:) 5-10 dk daha didişir barışırsınız ama bişeyler ye bence karın açlığı arada sinir yapabiliyor :)
allah seni nabmasınkızdığın konuya bak. babana deki para verde parfüm değiştireyim yada istediğin bi koku varmı babacım de şakasına. bunlar ufak şeyler allah başka küslükler göstermesin hayatında inşallah
![]()
Afedersin ama istemediğim bı yerde 1 hafta 1 sene gibi geliyo .. Ayrıca 19 yaşındayım Cnm.. Kapris deil yemeğe gidip yanına oturup yine uff parfümün cok keskin ymek yiyemiyorumm gibi lafları duymamak Cnm..
Canım her sikiliginda konuda acmıyorum.. Senin icin basit bı mesele belki bu ama bnm icin deil..
babasına gidip de "sana bi laf koyucam şimdi" de mi dedim ben şimdi??? söylediğim sözün sadece köyüyle ilgilendiği kadar kızıyla ilgilenmeyen babaya söylenecek tarzda bir söz olduğunu düşünüyorum..