• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neymis efendim cok pis kokuyormus

Hadi git öp babanı,sarıl boynuna,seni seviyorum babacığım de...

En güzel yılların bunlar..
Dinle bizi,
boş konuşmuyoruz,çoğumuz senin yaşında olduk,bir bildiğimiz var elbet..

O zaman bana yeni parfüm al,senin sevdiğin bir şey olsun babacığım de,keyfini çıkart bu yaşının..

ben de bir ara bu parfümü kullanmıştım. hakikaten ağır koku.daha hafif şeyler denesen... hem sıcak havalar için hafif kokular seni de rahat hissettirir
benim babam da sevmez parfümü. ama bana hiç demedi çok pis kokuyosun diye. kızkardeşime çok derdi yok saçın şöyle yok tırnağın böyle,yok pis kokuyosun. Bu ne güzel bir dertmiş ya...

Hadi git öp babanı,sarıl boynuna,seni seviyorum babacığım de...

En güzel yılların bunlar..
Dinle bizi,
boş konuşmuyoruz,çoğumuz senin yaşında olduk,bir bildiğimiz var elbet..

O zaman bana yeni parfüm al,senin sevdiğin bir şey olsun babacığım de,keyfini çıkart bu yaşının..

Mantıklı ama belki daha sonra suan kustuk :D

babalar genelde kızlarında beğenilmeyecek birşey mutlaka bulurlar şirinlik yap bence babadır neticede kızına dayanamaz:) 5-10 dk daha didişir barışırsınız ama bişeyler ye bence karın açlığı arada sinir yapabiliyor :)

ööööffff yaaaa, baba da olsa erkek iştee... o kesin bişiye sinirlendi senden çıkartıo hıncını.. bence hiç bişi deme, sus otur.. aradan zmn geçince ama sen bnm kalbimi çok kırdın biliosun dimiii bi parfüm için bi ton laf söledin aşk olsun sana baba :14: de bencee.. şimdi sen ne söylesen de o zaten duymucak anlamıcaakkk... kesin başka bişiye kızmıştır.. kesin yaniiii...

allah seni nabmasın :D kızdığın konuya bak. babana deki para verde parfüm değiştireyim yada istediğin bi koku varmı babacım de şakasına. bunlar ufak şeyler allah başka küslükler göstermesin hayatında inşallah :16::16:

babalar genelde kızlarında beğenilmeyecek birşey mutlaka bulurlar şirinlik yap bence babadır neticede kızına dayanamaz:) 5-10 dk daha didişir barışırsınız ama bişeyler ye bence karın açlığı arada sinir yapabiliyor :)

Çantamda kek ve meyvesuyu var Allahtan :)

allah seni nabmasın :D kızdığın konuya bak. babana deki para verde parfüm değiştireyim yada istediğin bi koku varmı babacım de şakasına. bunlar ufak şeyler allah başka küslükler göstermesin hayatında inşallah :16::16:

İnşallah cümlemizi :).. Ama o an okadar kizdimki hemen paylaşıyimm dedim :)..

ah canım ya,keşke bende 19 yaşıma geri dönsem ve annem babam hayatta olsalar...şimdi diyorum ki;keşke hayatta olsalarda hergün sırtımda taşısam...ama o zamanlar hep öfff hep pöfff derdim..üzme sen kendini bir kaç güne bişeyiniz kalmaz :34:

genelde ebeveynler çocuklarının bazı eşyalarına takıntılı oluyorlar... kıyafetler, takılar, kokular vs..

sıkmayın canınızı, kuşak farkı, zevk farkı ne derseniz...

siz de onun sevdiği bir şeyi sevmiyormuşsunuz hem... nispet yapıyor olabilir...

amaaan taktığın şeye bak diye hafif bir küçümseyle konuya bakanlara katılmıyorum, insan bulunduğu konuma göre dert sahibi oluyor, biz de dert ettik zamanında konu sahibi de edecek..

diğer bakış açısı beni rahatsız ediyor, aman çocuğunun en güzel vakitleri, asıl dertler büyüyünce başlayacak diyenlere şahsen sinir oluyorum... hiç empati yapmak yok... ya da bir çocuk ne ki hele bir ikincisi olsun diyenler... sanki onlar öyle deyince benim içim huzurla doluyor...:ssz:

Çok kafaya takıyosun küçücük bişeyi. Allah başka dert vermesin ama çok daha büyük bi sorunun olsa başedemiceksin sanırım. Ben şahsen böyle şeyleri hiç takmam kafaya annem sürekli bişey söyler ya dediğini yaparım yada duymamazlıktan gelirim. Bide asla ama asla yemeğe küsmem.:56: Banane ben neden boğazımdan oluymki demi ama? Bide şunu merak ediyorum böyle bişey için konu açmaya üşenmedinmi :44: hemde telefondan??

babana hadi gidelim diye sık boğaz ettiğin için baban sana dolmuş ve sudan sebeplerden dolayı kızgınlığını belli etmiş olabilirmi ?..
uzatmana gerek yok bence annenin,babanın ve elindeki imkanlarının kıymetini bil..

aynı benim babam ya herşeyimi eleştirir .kırmızı ruj sürme ,dekolte giyme vs vs klasik baba tirbi.kokun ağırsa biraz hemen eleştirir .pis kokuyor bu parfüm vsss takılmaaa hep babalar böle onlara kalsa makyaj yapma daha güzelsin der .hepsi aynııı..

Bir hafta boyunca hergün gidelim gidelim diye tutturmuşsun
Sinir olmuş adam sana parfüm bahanesi olmuş

En büyük dertlerimiz böyle olsun :DDDD

bende annemle atışırdım ilçeye gitmemek için
her haftasonu ilçeye gidilir mi diye
şimdi evlendim ailemden 12 saatlik uzaklıktayım
bir zamanlar nefret ettiğim her gidişimde sinir küpü olduğum o ilçeyi
özleyeceğim aklımın ucuna dahi gelmezdi
keşke sinir olmak yerine o yaşadığım dakikaların tadını çıkarsaymışım diyoorum
allah başka dert tasa vermesin

Afedersin ama istemediğim bı yerde 1 hafta 1 sene gibi geliyo .. Ayrıca 19 yaşındayım Cnm.. Kapris deil yemeğe gidip yanına oturup yine uff parfümün cok keskin ymek yiyemiyorumm gibi lafları duymamak Cnm.. ;)
Canım her sikiliginda konuda acmıyorum.. Senin icin basit bı mesele belki bu ama bnm icin deil..

Sevgilin filan çağırsa koşa koşa gidersin , 1 hafta değil 1 sene kalırsın ama.
Baba bu, az biraz saygı. Ben zamanında babam için ne parfümler değiştirmedim ... Babamdan önemli mi ?
Ne olursa olsun, yemeğe gitmemek resmen saymamazlık. Sen de yemeğe giderken sıkma parfümünü, baban yanındayken başka parfüm kullan.

Senin meselenin çözümü; ya parfümünü değiştireceksin ya da babanı... Hangisi ? Seç.
Ya da ya duymazdan geliceksin, ya duymazdan geliceksin... Değiştirmiyorsan.
Başka yolu da yok.

Son düzenleme:
babasına gidip de "sana bi laf koyucam şimdi" de mi dedim ben şimdi??? söylediğim sözün sadece köyüyle ilgilendiği kadar kızıyla ilgilenmeyen babaya söylenecek tarzda bir söz olduğunu düşünüyorum..

Nerden biliyorsun köyüyle ilgilendiği kadar kızıyla ilgilenmediğini?
Sırf parfüm kokusunu bilmiyor diye mi ?
Sonuçta bu tarz şeyler anlıktır, bazen çok güzel gelen bir koku, bazen çok itici gelebilir.
Sen kızıyla ilgilenmeyen baba görmemişsin, hayır görmedin bu forumdaki konuları hiç mi takip etmedin ?
Ayıp canım, adam belki de iyi bir baba, günahını alma.
Bir kaşık suda fırtına koparmaya gerek yok.

Yaşın 19, kanın deli akıyor. Mutlu olmadığın bir yerde düzenli aralıklarla kalmak da hoşuna gitmiyor. Olayın özü parfüm değil; baban hırsını senden almış. Hepimizin babası yapardı; yok çay niye soğuk olmuş. Yok o eteği neden giydin.

Sen fazla uzatma, sarıl babana konu kapansın gitsin. Bu kadar abartmanın, parfüm mü baban mı ikilemine girmenin manası yok.

Back
X