- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
Afedersin ama istemediğim bı yerde 1 hafta 1 sene gibi geliyo .. Ayrıca 19 yaşındayım Cnm.. Kapris deil yemeğe gidip yanına oturup yine uff parfümün cok keskin ymek yiyemiyorumm gibi lafları duymamak Cnm..
Canım her sikiliginda konuda acmıyorum.. Senin icin basit bı mesele belki bu ama bnm icin deil..
Çok kafaya takıyosun küçücük bişeyi. Allah başka dert vermesin ama çok daha büyük bi sorunun olsa başedemiceksin sanırım. Ben şahsen böyle şeyleri hiç takmam kafaya annem sürekli bişey söyler ya dediğini yaparım yada duymamazlıktan gelirim. Bide asla ama asla yemeğe küsmem.Banane ben neden boğazımdan oluymki demi ama? Bide şunu merak ediyorum böyle bişey için konu açmaya üşenmedinmi :44: hemde telefondan??
Suan okadar sinirliyimki aglicamm sinirden ... Aksaraydan Ankara'ya donüyoruz suan ve bn telefondan acıyorum bu konuyu..
Neyse anlatiyim olayı... Biz aksarayliyiz ama Ankara'da yasıyoruz degisiklik olsun die burdaki evimize geldik bir haftalığına ama bn hic sevmem burayı.. Zorla götürdü annem ve babam... Aslında 2 gun kalıp doncez die kandıranlarda götürdüler beni... Neyse hergun hadi gidelim hadi gidelim diyodum tabii... Ama babam asık buraya 1 hafta kadar kaldık.. Bugün dönerken Ankara'daki evimize annem bnm babamin yanındaki on koltuğa oturmamı istedi.. Babamda koyden gidiyoruz die asabii agrsif... Taktı parfümüme yok cok iğrenç kokuyomus.. Yok kusacakmış .. B'nce miss gibi kokuyo hatta herkes cok guzel koktugumu soler.. Hangi marka kullandığımı fln sorarlar.. Ayrıca 2 senedir aynı markayı kullanıyorum .. Neyse bu yüzden Bı saat solemedigini bırakmadı.. Sonra arkaya geciyimm ddm durdur arabayı. Nie durduruyomus Ankara'ya gitmek icin can atiyomusum.. Durarsa zaman kaybedermisim.. annm B'ni savunmaya kalkınca onunlada tartıştı... Şimdide durduk ymek ymek icin bı yerde.. Araban bile inmedim.. :/.. Bozdu moralimzi herzamanki gibi.. Bu arada parfümümde dior jadore ..
ndn arkadaşa bu kadar yüklenilmiş anlayamadım doğrusu. canı sıkılmış bu duruma ve bizlerle paylaşmak istemiş. sana katılıyorum arkadaşım. bir insana parfümümünün kötü kokkutğunun söyleenmesi babası dahi olsa hiç hoş değil bunu daha güzel bir dille söyleyebilirdi babası... kim olsa kırılırdı baban eve vardığınızda senin üzgün olduğunu farkedince düzelecektir ve gönlünü alacaktır
kusura bakmada sölemeden geçemicem.. aksarayı sevmiyormuşsun yaa aksarayda sana ölmüyodur emin ol hey Allahım ya kurban ol sen aksarayın taşına toprağına töbe yarabbimm
kusura bakmada sölemeden geçemicem.. aksarayı sevmiyormuşsun yaa aksarayda sana ölmüyodur emin ol hey Allahım ya kurban ol sen aksarayın taşına toprağına töbe yarabbimm
kınıyorum seni!!!!!!! bu nasıl bir uslup böyle!!!!!! herkes heryeri sevmek zorundamı?????? bu ne terbiyesizlik! kendinize gelin!
arkadaş burda dertlenmiş ve derdini paylaşmış. dert demek illa ölümcül meseleler hayati mutsuzluklar demek değildir.! üzülmüş alınmış kırılmış belli ki ve anlatma gereği hissetmiş bu nasıl birşey bu nasıl cevaplar...
kınıyorum seni!!!!!!! bu nasıl bir uslup böyle!!!!!! herkes heryeri sevmek zorundamı?????? bu ne terbiyesizlik! kendinize gelin!
arkadaş burda dertlenmiş ve derdini paylaşmış. dert demek illa ölümcül meseleler hayati mutsuzluklar demek değildir.! üzülmüş alınmış kırılmış belli ki ve anlatma gereği hissetmiş bu nasıl birşey bu nasıl cevaplar...
bende seni kınıyorum bana terbiyesiz demek senin ne haddine???
neymiş hiç sevmiyormuş burayı yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmezz hasbel kader ailesi ankaraya taşınmış ya taşınmasaydı?? kahrından intihar ederdi sanırım konu sahibi
bende seni kınıyorum bana terbiyesiz demek senin ne haddine???
neymiş hiç sevmiyormuş burayı yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmezz hasbel kader ailesi ankaraya taşınmış ya taşınmasaydı?? kahrından intihar ederdi sanırım konu sahibi
pardonda kotulemedım bn memleketımı.. orda buyumedıgım ıcın cevrem olmadıgı ıcın sevmemem kalmak ıstemem cok normal.. ne bıcım bı konusma tarzıdır bu bole kurban ol öl felan.. turkıyenın heryerını sevıyorum aksaraya oz bısey deıl bu canım. sadece kımseyı tanımadıgım ıcın sıkıcı gelıyo
Bayanın yorumundaki terbiyesizliği ben göremedim şahsen. Birine terbiyesiz demeye hakkınız yok ve bunca ünlem, azarlar gibi ... Hoş değil. Madem karşı tarafa "bu ne terbiyesizlik?" diyorsunuz. İlk önce siz terbiyeli olun.
konu sahibi orada dogup büyümedigini belirtmiş lütfen açık gözlerle oku!!!!!! ve senin uslubun terbiyesizce!!!!! kimseye kurban ol seklınde tabırlerle konusamazsın burada. kişilik haklarına saldıramazsın. herkes köy ortamı sevmek zorunda degıl keza bende sevmem. napalım ölelimmi? bu konuşma saçma yerlere gidiyor seni bir daha alıntılamayacağım. muhattabım olabılecek bır kısılıge sahıp degılsın. ıyı gunler dılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?