• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neymis efendim cok pis kokuyormus

güzelim hayırdır ya? ne bu afran tafran yok zaten zorla kaldım sevmiyorum orayı babam parfümüme laf etti en başta şunu aklından çıkarma ne kadar sevmesende orası senin memleketin nefret ederim başka şehirde yaşayıpta kendi memleketini sevmeyen küçük gören tiplerden ! ailen oraya taşınmasaydı malesef orayı sevip sevmeme gibi bi lüksün olmayacaktı ...
ben parfüm meselesinden çok konunun bu kısmına takıldım ..............

Son düzenleme:
Tam bir ''civciv yumurtadan çıkmış, kabuğunu beğenmemiş'' durumu.Keşke babam yanımda olsa,bana demediğini bırakmasa.Keşke, köyüm yok ama küçük bir şehirdenim,memleketime çok daha sık gidebilsem.
Varsın baban öyle desin ne olur?Diyelim çok temizsin,misler gibi kokuyorsun,adamın o an bir hassasiyeti olmuştur ve ağır gelmiştir parfümün,belki yaşına yakıştırmamıstır o an öyle söylemiştir,belki 2 yıl boyunca ' kızım henüz genç kız,toy zamanı' diye düşünüp seni kırmamak için söylememiştir de,belki arabada havasız kaldı o an söyledi.Bak ne güzel imkanınız varmış büyük bir şehirde oturuyormuşsunuz,memleketinize hava değişimi için gidiyormuşsunuz.Ya böyle olmasaydı,ömür boyu o köyde oturmak zorunda kalsaydınız ne olacaktı?Beğenmediğiniz yer sizin memleketiniz,Paris'ten sizi oraya zorla götürdülerse bilemeyeceğim tabii:)))19 yaş evet çok küçük bir yaş ,ama bunları düşünemeyecek bir yaş değil.İnsan biraz elindekilerin kıymetini bilmeli diye düşünüyorum.Şu an size göre çok dert edilecek bir şey gibi görünebilir ama inanın hiç değil.Üzmeyin kimseyi,bir gün ,Allah gecinden versin, kaybettiğinizde çok ararsınız bugünlerinizi.

ndn arkadaşa bu kadar yüklenilmiş anlayamadım doğrusu. canı sıkılmış bu duruma ve bizlerle paylaşmak istemiş. sana katılıyorum arkadaşım. bir insana parfümümünün kötü kokkutğunun söyleenmesi babası dahi olsa hiç hoş değil bunu daha güzel bir dille söyleyebilirdi babası... kim olsa kırılırdı baban eve vardığınızda senin üzgün olduğunu farkedince düzelecektir ve gönlünü alacaktır ;)

Afedersin ama istemediğim bı yerde 1 hafta 1 sene gibi geliyo .. Ayrıca 19 yaşındayım Cnm.. Kapris deil yemeğe gidip yanına oturup yine uff parfümün cok keskin ymek yiyemiyorumm gibi lafları duymamak Cnm.. ;)
Canım her sikiliginda konuda acmıyorum.. Senin icin basit bı mesele belki bu ama bnm icin deil..

allah sana daha buyuk dert vermesin maazallah intihar falan edersin..

bu ne sacma bi konu bu ne sacma alingan kompleksli bi yapi...

arkadaşın konusuyla dalga geçmeyelim.. de.. ben de şaşırdım :) "bir derdim var" değil de bu daha çok yarım ya da çeyrek dert olmuş, tam bir dert gibi değil.
dert bile değil ya neyse.. ama ona dert gibi gelmiş olabilir, herkesin bakış açısı farklı.
parfüm işini de takma kafana, iki dk sonra unutursun.. yani bizim sana burada söyleyebileceğimiz bir şey yok. küçük bir tartışma işte

Son düzenleme:
Çok kafaya takıyosun küçücük bişeyi. Allah başka dert vermesin ama çok daha büyük bi sorunun olsa başedemiceksin sanırım. Ben şahsen böyle şeyleri hiç takmam kafaya annem sürekli bişey söyler ya dediğini yaparım yada duymamazlıktan gelirim. Bide asla ama asla yemeğe küsmem.:56: Banane ben neden boğazımdan oluymki demi ama? Bide şunu merak ediyorum böyle bişey için konu açmaya üşenmedinmi :44: hemde telefondan??

hayır ..zevk alarak yazdım dıyebılırım :)).. ıcımı doktum ferahladım :)..

Suan okadar sinirliyimki aglicamm sinirden ... Aksaraydan Ankara'ya donüyoruz suan ve bn telefondan acıyorum bu konuyu..
Neyse anlatiyim olayı... Biz aksarayliyiz ama Ankara'da yasıyoruz degisiklik olsun die burdaki evimize geldik bir haftalığına ama bn hic sevmem burayı.. Zorla götürdü annem ve babam... Aslında 2 gun kalıp doncez die kandıranlarda götürdüler beni... Neyse hergun hadi gidelim hadi gidelim diyodum tabii... Ama babam asık buraya 1 hafta kadar kaldık.. Bugün dönerken Ankara'daki evimize annem bnm babamin yanındaki on koltuğa oturmamı istedi.. Babamda koyden gidiyoruz die asabii agrsif... Taktı parfümüme yok cok iğrenç kokuyomus.. Yok kusacakmış .. B'nce miss gibi kokuyo hatta herkes cok guzel koktugumu soler.. Hangi marka kullandığımı fln sorarlar.. Ayrıca 2 senedir aynı markayı kullanıyorum .. Neyse bu yüzden Bı saat solemedigini bırakmadı.. Sonra arkaya geciyimm ddm durdur arabayı. Nie durduruyomus Ankara'ya gitmek icin can atiyomusum.. Durarsa zaman kaybedermisim.. annm B'ni savunmaya kalkınca onunlada tartıştı... Şimdide durduk ymek ymek icin bı yerde.. Araban bile inmedim.. :/.. Bozdu moralimzi herzamanki gibi.. Bu arada parfümümde dior jadore ..

kusura bakmada sölemeden geçemicem.. aksarayı sevmiyormuşsun yaa aksarayda sana ölmüyodur emin ol hey Allahım ya kurban ol sen aksarayın taşına toprağına töbe yarabbimm :47::27:

Babam parfüm vs. kokuları sevmez. Alerjisi filan yok ama rahatsız ediyor onu. Ben de sıkmam. Sıkınca bana da söylenir. Hiç ses etmem. Hatta yine yedik azarı babadan der; Komik gelir, gülerim.

Ah ah keşke gidebilsek biz de köye. Orada kalsam 1-2 hafta vs. Ama öyle şansımız yok maalesef. Kimsecikler kalmadı memlekette.

Senin kızdığın şeyler bana o kadar güzel geldi ki!!!

Senin düşüncelerine sahip biri olsaydım şöyle derdim sanırım. Parfümüm dior nasıl beğenmez. Babam da amma zevksiz. Görmemiş hiçbirşey. Bir de beni memlekete götürdü; ay ne banal memleket mi kalmış artık modern çağda. Nefret ediyorum babamdan. Ay ne kadar anlayışsız. Üzdü beni; kaka kaka...

ndn arkadaşa bu kadar yüklenilmiş anlayamadım doğrusu. canı sıkılmış bu duruma ve bizlerle paylaşmak istemiş. sana katılıyorum arkadaşım. bir insana parfümümünün kötü kokkutğunun söyleenmesi babası dahi olsa hiç hoş değil bunu daha güzel bir dille söyleyebilirdi babası... kim olsa kırılırdı baban eve vardığınızda senin üzgün olduğunu farkedince düzelecektir ve gönlünü alacaktır ;)

Valla bnde anlamadım bı konu actım yok sole yok bole.. bana gore o an ıcın buyuk bı derttı. yazmak ıstedım yazdım.. rahatladım yazınca.. bazıları konuyu sacma veya dert olarak gormuyo dıe yazmıcakmıyım :S ole bı kural varsa bılıyım :S

bu arada aksarayı sevmek zorunda değil ki?! kimseyi zevkinden dolayı yargılamayız. sevmiyorsa sevmiyordur yani bize ne

kusura bakmada sölemeden geçemicem.. aksarayı sevmiyormuşsun yaa aksarayda sana ölmüyodur emin ol hey Allahım ya kurban ol sen aksarayın taşına toprağına töbe yarabbimm :47::27:

kınıyorum seni!!!!!!! bu nasıl bir uslup böyle!!!!!! herkes heryeri sevmek zorundamı?????? bu ne terbiyesizlik! kendinize gelin!

arkadaş burda dertlenmiş ve derdini paylaşmış. dert demek illa ölümcül meseleler hayati mutsuzluklar demek değildir.! üzülmüş alınmış kırılmış belli ki ve anlatma gereği hissetmiş bu nasıl birşey bu nasıl cevaplar...

pardonda kotulemedım bn memleketımı.. orda buyumedıgım ıcın cevrem olmadıgı ıcın sevmemem kalmak ıstemem cok normal.. ne bıcım bı konusma tarzıdır bu bole kurban ol öl felan.. turkıyenın heryerını sevıyorum aksaraya oz bısey deıl bu canım. sadece kımseyı tanımadıgım ıcın sıkıcı gelıyo

kınıyorum seni!!!!!!! bu nasıl bir uslup böyle!!!!!! herkes heryeri sevmek zorundamı?????? bu ne terbiyesizlik! kendinize gelin!

arkadaş burda dertlenmiş ve derdini paylaşmış. dert demek illa ölümcül meseleler hayati mutsuzluklar demek değildir.! üzülmüş alınmış kırılmış belli ki ve anlatma gereği hissetmiş bu nasıl birşey bu nasıl cevaplar...

bende seni kınıyorum bana terbiyesiz demek senin ne haddine???
neymiş hiç sevmiyormuş burayı yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmezz hasbel kader ailesi ankaraya taşınmış ya taşınmasaydı?? kahrından intihar ederdi sanırım konu sahibi

Bayanın yorumundaki terbiyesizliği ben göremedim şahsen. Birine terbiyesiz demeye hakkınız yok ve bunca ünlem, azarlar gibi ... Hoş değil. Madem karşı tarafa "bu ne terbiyesizlik?" diyorsunuz. İlk önce siz terbiyeli olun.

neymiş hiç sevmiyormuş burayı yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmezz hasbel kader ailesi ankaraya taşınmış ya taşınmasaydı?? kahrından intihar ederdi sanırım konu sahibi

sadece gordugunuz yerden bı pencereden bakmaktan vazgecın ıstersenız yukarda ne yazdım okuyun lutfen... orda buyumedıgım ıcın cevrem olmadıgı ıcın sevmemem kalmak ıstemem cok normal.. turkıyenın heryerını sevıyorum aksaraya oz bısey deıl

konu sahibi orada dogup büyümedigini belirtmiş lütfen açık gözlerle oku!!!!!! ve senin uslubun terbiyesizce!!!!! kimseye kurban ol seklınde tabırlerle konusamazsın burada. kişilik haklarına saldıramazsın. herkes köy ortamı sevmek zorunda degıl keza bende sevmem. napalım ölelimmi? bu konuşma saçma yerlere gidiyor seni bir daha alıntılamayacağım. muhattabım olabılecek bır kısılıge sahıp degılsın. ıyı gunler dılıyorum.

pardonda kotulemedım bn memleketımı.. orda buyumedıgım ıcın cevrem olmadıgı ıcın sevmemem kalmak ıstemem cok normal.. ne bıcım bı konusma tarzıdır bu bole kurban ol öl felan.. turkıyenın heryerını sevıyorum aksaraya oz bısey deıl bu canım. sadece kımseyı tanımadıgım ıcın sıkıcı gelıyo

E ilk sayfada biri babana "koy lafı" derken , kalkıp da bu ne biçim laf demedin ya ?
Buraya konu açmış, eften püften bir sebep için babana laf söyletiyorsun insanlara.

Bayanın yorumundaki terbiyesizliği ben göremedim şahsen. Birine terbiyesiz demeye hakkınız yok ve bunca ünlem, azarlar gibi ... Hoş değil. Madem karşı tarafa "bu ne terbiyesizlik?" diyorsunuz. İlk önce siz terbiyeli olun.

"kurban ol sen aksarayın taşına toprağına" cumlesi bana bunun terbiyesizce bir yorum oldugu kanısı yarattı. öyle oldugunu dusunuyorum

konu sahibi orada dogup büyümedigini belirtmiş lütfen açık gözlerle oku!!!!!! ve senin uslubun terbiyesizce!!!!! kimseye kurban ol seklınde tabırlerle konusamazsın burada. kişilik haklarına saldıramazsın. herkes köy ortamı sevmek zorunda degıl keza bende sevmem. napalım ölelimmi? bu konuşma saçma yerlere gidiyor seni bir daha alıntılamayacağım. muhattabım olabılecek bır kısılıge sahıp degılsın. ıyı gunler dılıyorum.

aynı şekilde sen de benim muhattabım olcak seviyede değilsin cevap vermicem sana.. ama ufak bi hatırlatma : Aksaray bi köy değil 22 yıldır bi ildir azcık araştır istersen :34:

Canım Benim Moralini Bozma.. :54:
Tak Kulaklığı Duyma Kimseyi.. :36:
Hem Senin Babanın Derdi Parfüm Değil, Köyden Dönmek İstemeyişi.. :34:

Son düzenleme:
Back
X