Nezaman emeklemeye başlıyor bebişler

Sselmaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
74
24
8
39
Kızlar 6 buçuk aylık olduk emekleme belirtisi bile yok yüzüstü yatmaktan hep nefret etti yatırıyorum yüz üstü hop dönüyo sırt üstü

Her bebeğin farklı bi gelişimi var hic emeklemeden yürüyedebilir benim oğlumda 8.aya girdi ve emeklemiyo endişelenmeyin :)

Her bebeğin farklı bi gelişimi var hic emeklemeden yürüyedebilir benim oğlumda 8.aya girdi ve emeklemiyo endişelenmeyin :)
Rüyalarkma giriyor artık herkez aaa hiç emekleme belirtisidrmi yok deyince strese girdim teşekkür ederim peki ne zaman desteksiz oturmayaa başladı

Valla o kadar hareketli ki aslında oturuyo ama kıpır kıpır olduğu icin devriliyo hemen :) uc yanına yastık koyuyorum bu sefer one dogru gidiyo iyice bir oglum daha var o cok daha farklı bir gelişim sergiledi 4.5 aylıkken tutunup kalkmaya calisiyodu 6 aylıkken emekliyodu erken konuştu ama hic kıyaslamiyorum cunku her anlamda tamamen farklılar o yüzden sıkıntı etmeyin hem emeklemeye başlayınca zaptetmek daha zor oluyo :)

Benim kizim hic emeklemedi. Yuzustu durmaktan nefret ediyodu. Oturarak emekledi aylarca poposunun ustunde kaya kaya

Kızlar 6 buçuk aylık olduk emekleme belirtisi bile yok yüzüstü yatmaktan hep nefret etti yatırıyorum yüz üstü hop dönüyo sırt üstü

Benim bebeğim geri geri sürünüyordu her yeri gezerek doktor buda bir emekleme şekli her bebek farklıdır dedi gerçi şuan doğru yolu bulduk emekliyor

Endiselenmeyin bebekten bebege degisiyor benim kzim 13 aylikken emeklemisti. 10 aylikken donmustu. 17 aylikken de yurudu zamani gelince yapacaktir:))

Hayir problem falan yok daha erken bile bence. Daha simdiden oyle lafmi soyluyorlardi benim yerimde olsaniz topa tutarlardi herhalde. 13 aylikken yururler ama benimki emeklemisti dusunun gerisini artik:)

Canım benim bebeğim 9. Ayına girdi hiç emekleme isteği yok daha çok yürümek istiyorum ara sıra verdi geri gidiyor ayrıca 6.5 aylık bebek daha bacak kasları bile yeni gelişiyor benimkinede diyorlar emeklemiyomu napalim bizim keyfimize kalsa keske

11 aylıkken emekledi bizim tembel. 13 aylık hala yürümüyor

Benim oğlum da 8aylik yüzüstü yatmayı sevmiyo yatirdigimda bi çeyrek kadar dönüyor hiç emekleyesi yok gibi ama gorumcemin kızı daha 4,5 aylık olmasına rağmen ayakta epey duruyor yatmak istemiyor, bn kiyaslamiyorum çünkü her bebek farklı rahat olmak lazım

Her bebek farklı gelisim gösteriyor üç oğlum var üçüde farklı birbirlerinden en büyüğü 6 aylıkken emekledi ? 1yaşında yürüdü ikinci 9 aylıkken emekledi 14 aylıkken yürüdü üçüncü ise şuan 8 aylık sürünerek her yere gidiyor fakat emeklerken geri geri emekliyor

9 ayı doldurduğu günlerde başladı emeklemeye,

6 aylıkken yeni dönmeye başlamıştı.

Arkadaşımın oğlu 22 aylık yürümüştü gayrette sağlıklı bir çocuktu.Gitmediği Dr kalmadı nörolog dahil.Sonuçta yürüdü ve boşuna telaşlandığını anlamıştı.Benim oğlum 10 aylık 6 aylık sürünüyordu yerde öyle gidiyordu sonra geri geri emekledi 1 aydır normal emekliyor.her bebiş farklı.erken diş erken emekleme erken yürüme daha zeki ya da daha sağlıklı olduğunu göstermiyor nasılsa.dr umun normal dediği her şeye okeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…