Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rüyalarkma giriyor artık herkez aaa hiç emekleme belirtisidrmi yok deyince strese girdim teşekkür ederim peki ne zaman desteksiz oturmayaa başladıHer bebeğin farklı bi gelişimi var hic emeklemeden yürüyedebilir benim oğlumda 8.aya girdi ve emeklemiyo endişelenmeyin :)
Sanırım bizim oğlanda öyle olacak :)))Benim kizim hic emeklemedi. Yuzustu durmaktan nefret ediyodu. Oturarak emekledi aylarca poposunun ustunde kaya kaya
Kızlar 6 buçuk aylık olduk emekleme belirtisi bile yok yüzüstü yatmaktan hep nefret etti yatırıyorum yüz üstü hop dönüyo sırt üstü
Acaipte hizli ilerliyodu ilginc bi sekilde. Degisik oluyo. En azindan dizleri acimiyo daha iyi :))Sanırım bizim oğlanda öyle olacak :)))
Yüzüstü yatırıyorum bende sevdiği oyuncağı koyuyorum gitmeye çalıssın diye sırt üstü dönüyo ayaklarıyla almaya çalışıyo :)))Acaipte hizli ilerliyodu ilginc bi sekilde. Degisik oluyo. En azindan dizleri acimiyo daha iyi :))
Endiselenmeyin bebekten bebege degisiyor benim kzim 13 aylikken emeklemisti. 10 aylikken donmustu. 17 aylikken de yurudu zamani gelince yapacaktir:))[/QUOTE
Aslında çok sıkıntı yapmıyorum ama aaaaa emeklemiyomuu bu daha krlimesi cıldırtıyo beni bende sizinki bu aylarda yürüyordu sanırım benim çocugumda problem var fiyotum
bu aralar kendi kendine yüÜstü yatıp emeklemeye çalışıyor sanki merakla bekliyorum ama bizimkide tembel sanırım11 aylıkken emekledi bizim tembel. 13 aylık hala yürümüyor