Ben de sonuç bekleyenlerdenim daha önce 6 da 6 hasta çıktıMrb canım 4. Tüp bebek denememde ilk kez ngs.li embriyo transferi ile daha yeni pozitifi gördüm.. inşaallah vakti zamanı geldiğinde seninde olacaktır ❤❤❤
Hayırlısı . Sonucu yazın burdan da . İnşallah sağlıklı gelirMerhaba,benimde 5.gün embriyom şuan NGS de ve bu hafta sonuç belli olacakve sadece 1 embriyom var,hadi inşallah diyorum:)
Üzülmeyin eminim vakti vardır bekliyordur sizi bir yerlerdeBen de sonuç bekleyenlerdenim daha önce 6 da 6 hasta çıktı
mutlaka yazıcam bugün yarın hbr bekliyorum zaten,hepimize Allah güzel evlatlar nasip etsin inşallahHayırlısı . Sonucu yazın burdan da . İnşallah sağlıklı gelir
Hayır kromozom testlerimiz temiz ikimizin deÜzülmeyin eminim vakti vardır bekliyordur sizi bir yerlerde ❤❤Kromozom testinde bi probleminiz varmıydı?
Hayirli olsun oncelikle.insallah sag salim kucaginiza alirsiniz yavrunuzuMrb canım 4. Tüp bebek denememde ilk kez ngs.li embriyo transferi ile daha yeni pozitifi gördüm.. inşaallah vakti zamanı geldiğinde seninde olacaktır ❤❤❤
Simdi gordum.peki temizse neden ngs yapiyorlar onu anlamadim.ben azerbaycandan yaziyorum ablacim anlatirmisiniz lutfen.peki ngs-de saglikli cikan embrio negativ ola bilirmi?olursa da neden olur acaba merak ediyorumHayır kromozom testlerimiz temiz ikimizin de
sağol canım amin... hiç bir genetik problemimiz yoktu. problem olmasada oluşan embriyolar genetik yönden sağlıklı olmayabiliyor ve öncesindede 3 negatifimiz olduğu için hem biz hem doktorum NGS yi tercih ettik.. bu arada NGS li embriyoda tutmayabilir garantisi yok ama en azından şansı daha yüksek oluyormuş.Hayirli olsun oncelikle.insallah sag salim kucaginiza alirsiniz yavrunuzusize neden ngs yaptirdi doktorunuz.genetik probleminizmi vardi?
Yani bize de doktor once genetik analiz yaptirdi.problem olursa eger NGS yapariz dedi.problem cikmadi sukur ama yine de ngs yapalim diyor.1 tek embrio 450 dolar Azerbaycanda.orda kac para acaba?ben doktora diyorum madem saglikli ciksa bile ngs yapilacaksa neden verdik o zaman genetik analiz(300 dolara).o paraya bir az da ilave edip 1 embrio gonderirdik NGS ye.ben protokolle gidorum diyor.ya 10 yildir bittik tukendik,cepde para kalmadi ablacim yaasağol canım amin... hiç bir genetik problemimiz yoktu. problem olmasada oluşan embriyolar genetik yönden sağlıklı olmayabiliyor ve öncesindede 3 negatifimiz olduğu için hem biz hem doktorum NGS yi tercih ettik.. bu arada NGS li embriyoda tutmayabilir garantisi yok ama en azından şansı daha yüksek oluyormuş.
Amin canim.ben de soyledim doktora ki pihtilasma ola bilirmi?kalbi hic birinde atmadi deye olmaz dedi.pihtilasmadan olsaydi ileri hatfalarda olurdu dedi.bende bilmiyorum artik ne yapalim.Insallah kucaginiza alirsiniz canim cocugunuzu siz deArzularrrrrr
canım ben tedaviye başlamadan 6 tane doktora gittim bir çok doktorun yorumunu merak ettim ve hepsi NGS den önce kromozom analizini istiyor.. zaten bencede öyle olmalı diyelim ciddi bir kromozom bozukluğu çıktı ve NGS siz embriyo tutundu Allah korusun sağlıksız bir bebek olucak ki burada görmüştüm çok pişmandı. evet çok zor süreç çok para gidiyor biz neredeyse yüzbin tl harcadık ama inan olumlu olunca insan herşeyi unutuyor Rabbim size de güç versin en yakın zamanda bebeğiniz olur inşaallah.. sanırım sizde kendiliğinden gebelik oluşmuş ama devam etmemiş 2 kez acaba pıhtılaşmayla ilgili probleminiz olabilir mi onunla ilgili test yaptırın derim
Anladım canım o zaman olana kadar denemekten başka çare yokAmin canim.ben de soyledim doktora ki pihtilasma ola bilirmi?kalbi hic birinde atmadi deye olmaz dedi.pihtilasmadan olsaydi ileri hatfalarda olurdu dedi.bende bilmiyorum artik ne yapalim.Insallah kucaginiza alirsiniz canim cocugunuzu siz de
Evet canim care yok baska.Insallah hakkimizda hayirlisi hepimizinAnladım canım o zaman olana kadar denemekten başka çare yokherşey gönlünüze göre olsun ❤
Günaydın arkadaşlar. Benim ikinci tedavimde negatif olunca genetik tarama yapacağım embriyo ya dedi. Ben doktora şunu sordum ilk tedavimde de sizle yaptırdığım tedavide 3. Günden öteye embriyom yaşamıyor ki neye tarama yapacaksınız. 5. Güne kalan embriyo ya yapılıyor zaten benim beşe kalsa belki sonuç pozitif olacak. Kem küm etti. Ben doktor değiştim. Son tedavi olduğum yerdeki doktora dedim iki negatif var son doktorum tarama diyor. Yaparız dedi maddi gücünüz varsa neyse benim embriyolar beşinci güne geldi. Embriyologları aradı 5 tanesi taramaya gidecek kadar iyi diğerleri de güzel ama tarama için uygun değil. Ne yapalım. Eşim sordu ya bizim kromozom sorunu yok test temiz çıktı aslında kararsız kaldık dedi adama. Adamın söylediği şuydu gebe kalma yüzdenizi artırmaz. Biz kromozom bozukluğu olan anne babalar dan oluşan embriyo da genetik taramayı doğru buluyoruz dedi. Tarama bebeği sağlıklı yapmayacak ya da tutunmaya ekstra bir etki oluşturmayacak dedi. Biz o an vazgeçtik doldurun dedik hepsini tarama yapmadan. Çok şükür iki tane miniğim şimdi benimle 9. Haftayı bitirdik.Arzularrrrrr
canım ben tedaviye başlamadan 6 tane doktora gittim bir çok doktorun yorumunu merak ettim ve hepsi NGS den önce kromozom analizini istiyor.. zaten bencede öyle olmalı diyelim ciddi bir kromozom bozukluğu çıktı ve NGS siz embriyo tutundu Allah korusun sağlıksız bir bebek olucak ki burada görmüştüm çok pişmandı. evet çok zor süreç çok para gidiyor biz neredeyse yüzbin tl harcadık ama inan olumlu olunca insan herşeyi unutuyor Rabbim size de güç versin en yakın zamanda bebeğiniz olur inşaallah.. sanırım sizde kendiliğinden gebelik oluşmuş ama devam etmemiş 2 kez acaba pıhtılaşmayla ilgili probleminiz olabilir mi onunla ilgili test yaptırın derim
Hay agzin bal yesin.bende oyle diyorum iste doktora.yani ngs gebe kalma oranini artirip ya da engelli olma oranini azaltmaz ki.yani ne gerek var ngs ye.bosuna masraf diyorum.zaten 4-5 tane embrio kalsa hepsini rahime yerlestiriyorlar.ne gerek var ki ngs ye.bilmem belki doktora da para kaliyor ordan ya da basari oranlarini,pozitiflerinin sayini arttirmak icin yapiyorlarGünaydın arkadaşlar. Benim ikinci tedavimde negatif olunca genetik tarama yapacağım embriyo ya dedi. Ben doktora şunu sordum ilk tedavimde de sizle yaptırdığım tedavide 3. Günden öteye embriyom yaşamıyor ki neye tarama yapacaksınız. 5. Güne kalan embriyo ya yapılıyor zaten benim beşe kalsa belki sonuç pozitif olacak. Kem küm etti. Ben doktor değiştim. Son tedavi olduğum yerdeki doktora dedim iki negatif var son doktorum tarama diyor. Yaparız dedi maddi gücünüz varsa neyse benim embriyolar beşinci güne geldi. Embriyologları aradı 5 tanesi taramaya gidecek kadar iyi diğerleri de güzel ama tarama için uygun değil. Ne yapalım. Eşim sordu ya bizim kromozom sorunu yok test temiz çıktı aslında kararsız kaldık dedi adama. Adamın söylediği şuydu gebe kalma yüzdenizi artırmaz. Biz kromozom bozukluğu olan anne babalar dan oluşan embriyo da genetik taramayı doğru buluyoruz dedi. Tarama bebeği sağlıklı yapmayacak ya da tutunmaya ekstra bir etki oluşturmayacak dedi. Biz o an vazgeçtik doldurun dedik hepsini tarama yapmadan. Çok şükür iki tane miniğim şimdi benimle 9. Haftayı bitirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?