NGS sonucu

Bu arada hep seninle olsun canim miniklerin sag-salim

Arkadaşlar benim de 3 negatifim var. Ancak genetiği testlerimiz temiz olduğu için embriyoları genetiğe göndermeyeceğiz. Doktor bana tüm embriyolar hasta olamaz dedi. Kaldı ki genetiğe göndermenin de garantisi yok.

Arkadaşlar benim de 3 negatifim var. Ancak genetiği testlerimiz temiz olduğu için embriyoları genetiğe göndermeyeceğiz. Doktor bana tüm embriyolar hasta olamaz dedi. Kaldı ki genetiğe göndermenin de garantisi yok.

32 yaşımdan beri ngs yaptırıyorum şuan 34 yaşındayım onca yumurtamdan biri bile sağlıklı gelmedi 2 sene boyunca. Hiçbir sağlık ve genetik problemimiz olmamasına rağmen. Bizde diyoduk illa biri sağlıklıdır diye, öyle olmuyormuş. 2 sene sonra sağlıklı bulundu da koydurttuk. Malesef istatistikler burada işe yaramıyor. Hele ki 3 negatifiniz varsa kesinlikle ngs yaptirmalisiniz. Sütten ağzı yanan biri olarak söylüyorum naçizane...

Bende oluşan 7 embriyodan 2 adet ngs ye gönderdik 1 i düşük ihtimali yüksek ve kromozom anomaliliydi 1i NORMAL geldi ki bu embriyolar en kalitelileriydi .. NGS olmasaydı ilk olarak bunlardan biri koyulacaktı ve eğer anormal gelen embriyo koyulsaydı tutmasaydı ya da koyulup düşükle sonuçlansaydı 4. Denememizi yapan bize çok büyük bir yıkım olurdu.. tabiki bunların hepsi bir ihtimal hepsi bir seçim tedavinin seyri herkese göre değişir ilk tedavilerde tabiki hiç bir doktor NGS ye gönderelim demez birden çok olumsuzunuz olduğunda ki İNŞAALLAH OLMAZ insan %1 şansı artıracak yollar arıyor .. rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Anne babanın kromozom sorunu yoksa bebeğin ki anormal olma yüzdesi çok düşük. Sakat çocuk doğmasın diye baktırırsın. Düşün var mı ya da karında bebeğin öldü mü? Kromozom anormalliği olan bebek düşükle ya da karında ölümle sonuçlanabilir diyorlar. Birkaç defa bu durumu yaşamış anne adaylarına da tarama öneririz diyorlar. Rabbim gönlüne göre versin canım

1 defa oldu karnimda 7 haftalik ,1 defa da bos hamilelik oldu.fakat olsa bile ikili uclu testler var.o uzden diyorum ki bosuna masraf.amin canim hepimize

1 defa oldu karnimda 7 haftalik ,1 defa da bos hamilelik oldu.fakat olsa bile ikili uclu testler var.o uzden diyorum ki bosuna masraf.amin canim hepimize
Ki ben duanın gücüne çok inanıyorum ikiz bizim ikili ve üçüncü tarama testi yaptırmayacağım. Hangi bebekten ne aldıkları belli olmuyormuş çünkü. Ayrıntılı taramada 4. Ay oluyor. Rabbim yazmamış etsin kötü şeyler

Amin canim.insallah sagliklidir her ikiside.takma o guzel kafana boyle seyleri sen.hamileliginin tadini cikar

Peki transferlerinizde tutunma oluyor muydu?

Mrb canım 4. Tüp bebek denememde ilk kez ngs.li embriyo transferi ile daha yeni pozitifi gördüm.. inşaallah vakti zamanı geldiğinde seninde olacaktır ❤❤❤
Merhaba, benim bebeğim de ngs den normal geldi ama ikili testim sınırın üstünde çıktı. Şok oldum. Siz bu testi yaptırdınız mi?

Merhaba, benim bebeğim de ngs den normal geldi ama ikili testim sınırın üstünde çıktı. Şok oldum. Siz bu testi yaptırdınız mi?
Yaşınız 35 in üzerindemi çoğu zaman yaşlada ilgili olduğu için riskli çıkıyormuş normal olmasına rağmen ama endişe etmeyin bu bebeğinizde bir problem olduğunu kesinlikle göstermez.. çok endişeliyseniz fetal dna testi yaptırın güvenilir bir test olduğunu söylemiştı doktorum.. tüp bebek merkezim ngs li embriyo olsa da tarama testlerini yaptırmamı önermişti bende ikili yaptırdım bir risk çıkmamıştı

Yaşım 39 . Doktor randevumu bekliyorum ona gore adım atacağım. Yaşadığım şehirde fetal dna yapılmıyor maalesef ve ben yolculuk yapmaktan cekiniyorum.

Yaşım 39 . Doktor randevumu bekliyorum ona gore adım atacağım. Yaşadığım şehirde fetal dna yapılmıyor maalesef ve ben yolculuk yapmaktan cekiniyorum.
Usg De burun kemigi ve ense kalinligi ne kadar cikti? Istatiki Oran sadece yastan mi yuksek cikti? Ngs li transfer edilen embriyoya fetal dna yaptirmak anlamsiz.

Merhaba, benim doktorum ikili testi anlamsız buluyor bunun yerine anneden kan alınıp bebeğin dna'sinin ayristirildigi ve kromozomlarina bakıldığı testi yaptırmami önerdi şimdi ismini hatırlayamadım, siz de endişelenmeyin ngs li bebekse bu bence yaştan dolayı oran yüksek çıkmıştır çünkü hem ngs nin yanılma payı çok çok düşük hem de bebek sağlıklı olmasa bu haftaya kadar sorunsuz gelmezdiniz.

Sanırım fetal dna dan söz ediyorsunuz. Inşallah dediginiz gibidir, bebeğim sağlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…