Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ana-ogul iliskisinin iyi olmasini anlarim ama anlattıklarınız biraz anormal geldi bana da...bazi anneler malesef esinden goremedigi ilgiyi, oglundan bekliyor, kocasinin yapmasi gereken herseyi de ogluna yukluyor...bu hic normal degil, oglu da vicdan azabi icinde kaliyor tabi
anneler ogullari artik belli bi yasa geldiklerinde onlari kendi hayatlari icinde ozgur birakmalilar
nişanlımı canımdan cok sevıyorum kişisel hıcbır problemımız yok oda benı cok sevıyor hatta bensız yaşayamacığını hep dıle getırır.ama bır sorun var nişanlım annesıne cok fazla duskun,kayınvalidemle hıc bır sorunum yok cok sukur obenı cok sever bende cok sevmesemde saygım sonsuzdur.kayınvalıdem esınden hıc bırsey görmemıs sorumsuz bır esı var yanı,bu durumda benm nısanlım annesının herseyıyle ılgılenır onu nazlar esı gıbı ya anlayın bu duruma katlanmak cok zor ınanın.bır kadın kocasını paylaşamaz kim olursa olsun,ben annesını asla sevmesın demıyorum tabıkı annesını sevecek,tabıkı bastacı ama o artık yuva kuracak bunların bılıncınde olan bır nısanlım var ama benm korkularım var ıste cevremden sureklı duyuyorum,annecı erkekler evliliklerınde mutlu olamıyorlar,en onemlisi de altlı ustlu oturucam annesıne bu kadar bağlılığını kaldıramazsam ıkımızede yazık etmım dıyorum nısan atsam dunyam yıkılıcak emınım o benım canım cunku ıkımızde beter oluruz kısacası ama mantık ısın ıcıne gırınce düşüncelere dalıyorum cok mutluyuz aslında anlasıyoruzda ama annesı yuznden bıtırsemmı acaba dıyorum o benım esım,onun oğlu eşi gibi herseyıyle ılgılenmesı üzücü bır durum ve düğünümde mayısta bu sorunlar yuzunden kendımı veremıyorum hıc bırseye benm gıbı olanlar varmı bana yazın kızlar hepinize sımdıden tesekkurlera.s.
geçerr canımm:teselli: o geçenn 9 yılıı düşünmeyip ardına bakmıyorsa sen de bakma!!şimdi ben nişanı attım,yani mantıklı düşününce bitmek zorundaydıda bide kalbime sorun.5 ay olmadı daha ama içim öle acıyorki biz ağlaya ağlaya ayrılmıştık.9 yıllık bi ilişki anne en başından beri hep önyargılıydı.hep set cekti önümüze benim yanımda sesi çıkmadı ama nişanlımla bu konuda çok kavgalar etti.benim bunları haketmemem onların sürekli nişanlımı bunaltması tak etti sanırım sabır taştı.şimdi bana onların bana yaptıkları herseye rağmen diyorki sana geri dönersem ailemi kaybedicem.bitti diyor.yani 9 yıllık emek çöpe gitti.ben napıyım şimdi.büyük boşluk acı üzüntü.gecermi bayanlar bunlar sevebilirmiyim bi baskasını