Bu kadar şiddetten sonra seviyorum desem rezil rusva bir kadin olurum.Seviyorum demeye utanırım ancak ben bu adama takıntılıyım. Vazgecemedim yıllardır.Iyi anılar olmadi mi elbet oldu.Kokusuna bakışına gülüşüne aşık oldum 7 senedir hiç sevgim eksilmedi hergun onu izlemekten hiç bıkmadım ama sevilmedim sevilemedim sevmedi sevemedi demekki.Kendinizi suçlamayın lütfeb, eşinizin şiddet sorunu hep varmış zaten. Lütfen darp raporunu alın, o çok önemli.
Seviyor musunuz bu adamı?
Canım benim, artık sevgi filan kalmamış. Bugğnkü darğ raporunu da al ve lütfen gerçekten işinden et bu adamı. Ev ve araba üzerine tedbir koydur satamasın devredemesin. Tazminat ve nafaka haklarını al, sakın korkma uğraşamam diye çekinme. Ailen ne diyor bu duruma, sana destekler mi?Beni dövmüştü. Bir ka yıl önce darp raporu almıştım Evden uzaklaştırmıştim.Sonra yeniden barıştık.Hakim yeniden yaparsan memurluktan atılırsın şartlisin su an demişti.
Sonraları hiç olmadi son 1 yıldır ufak tefek başlamıştı.Son 6 aydır bi kac kez olmuş ancak şiddetli olmuştu bugün resmen jübile yaptı gidip seni mesleğinden ettireceğim dedigin icin.Ve al bu da darp raporun için kanıt olsun diye çocuğun gözü önünde defalarca vurdu yerde sürüdsürüsü boğazımı sikti.
Annemi aradi kızınla polise babasını da al gel bu is burada bitti dedi.Ddedi.Dua et çocuklar var yoksa senin bu kızını öldürürdüm dedi.
Bugün yemin etti dedi ki;Sevmedim ben hiç seni sevemedim sadece cocuğum icin katlandım bunca yil....Kendinizi suçlamayın lütfeb, eşinizin şiddet sorunu hep varmış zaten. Lütfen darp raporunu alın, o çok önemli.
Seviyor musunuz bu adamı?
Bak ne güzel kendi ağzınla söylüyosun, takıntılısın ve bu takıntı sana ve çocuklarına zarar veriyor. Artık bi yerde müdahale etmen gerekmiyor mu?Bu kadar şiddetten sonra seviyorum desem rezil rusva bir kadin olurum.Seviyorum demeye utanırım ancak ben bu adama takıntılıyım. Vazgecemedim yıllardır.Iyi anılar olmadi mi elbet oldu.Kokusuna bakışına gülüşüne aşık oldum 7 senedir hiç sevgim eksilmedi hergun onu izlemekten hiç bıkmadım ama sevilmedim sevilemedim sevmedi sevemedi demekki.
Canım benim, artık sevgi filan kalmamış. Bugğnkü darğ raporunu da al ve lütfen gerçekten işinden et bu adamı. Ev ve araba üzerine tedbir koydur satamasın devredemesin. Tazminat ve nafaka haklarını al, sakın korkma uğraşamam diye çekinme. Ailen ne diyor bu duruma, sana destekler mi?
Anneniz biraz saf sanırım, affınıza sığınarak. Siz hiç bi uzman yardımı aldınız mı? Özgüvenim ve kendime saygım yerle bir oldu diyorsunuz, şiddeti kaldırmak kolay değil. En azından şimdilik ayrılık davası açın, boşanma davası değil ayrılık davası. İnternetten araştırabilirsiniz ne olduğunu. Eşinizden uzaklaşın, bir psikoloğa gidin, bi kaç ay geçsin.Araba benim uzerimde ev zaten ipotekli.Ailem yeter artık bitsin diyor.Babam kardeslerim.Annem çekimser 2 ay bi ara verin sonra cok pisman olursa devan diyor,nisanliyken de ayrılmam taraftarı değildi zaten.
Evet annem çok iyi niyetli ve saf bir kadın.Esim telefonda o kadar hakaret etti sus gozunu seveyim sus baban duymasın diyecek kadar saf.Yorumlariniz için çok teşekkür ederim ben ferasetsiz oldum artık umarım aynı hataya dusmemAnneniz biraz saf sanırım, affınıza sığınarak. Siz hiç bi uzman yardımı aldınız mı? Özgüvenim ve kendime saygım yerle bir oldu diyorsunuz, şiddeti kaldırmak kolay değil. En azından şimdilik ayrılık davası açın, boşanma davası değil ayrılık davası. İnternetten araştırabilirsiniz ne olduğunu. Eşinizden uzaklaşın, bir psikoloğa gidin, bi kaç ay geçsin.
Ben kimseye kolay kolsy boşan diyemem, bir yuva ve çocuklar var ama eşiniz affedilmeye alışmış ve davranışını tekrarlayacak. Bu kısırdöngüden kurtulmanın tek yolu sizin alışılagelmişin dışında davranmanız olacak.
Dişimin ağrısı uykumdan etti. Dayanılmaz bir halde. Ancak okuyunca unuttum resmen ağrımı sızımı... Nutkum tutuldu.
Zaman herşeyin ilacı. İnsan nelere alışmıyor ki... Zor yaşadıklarınız. Ama bunun böyle sürmesine izin vermeyin.
Bugünler de geçecek.
Bir çizgi çekin geçmişe.
Yeniden başlayın herşeye.
Hayata...
Konunuz çok etkiledi beni. Belki de yeni bozulan nişanımdı buna sebep. İstisnasız her tartışmamızda beni baskılamaya çalışıyordu, ne kadar alttan alsam da, celallenmeye devam ediyordu. Sakin yapısına rağmen, tartışmalarda kırıcı ve sadece ses tonuyla bile saldırgandı aslında.
Ve evet ilerisi beni ziyadesiyle korkuttu. On gün önce bir şekilde de bitti düğüne 1 ay kala. Şuan üzülsem de ileride "iyi ki" diyeceğimi biliyorum.
Bu hayat bize bir kere veriliyor. Evlatlarınıza sarılın. Kimse için heba etmeyin hayatınızı.
Sizi ayrıca tebrik ederim. Nişanlılık cidden evliliğin habercisi. Düğüne 1 ay kala ayrılmak cesaret işi biraz; ben cesaret edememişim ya bu sebepten ya çok sevmekten ..Boyle sevgi olmazmış.Dişimin ağrısı uykumdan etti. Dayanılmaz bir halde. Ancak okuyunca unuttum resmen ağrımı sızımı... Nutkum tutuldu.
Zaman herşeyin ilacı. İnsan nelere alışmıyor ki... Zor yaşadıklarınız. Ama bunun böyle sürmesine izin vermeyin.
Bugünler de geçecek.
Bir çizgi çekin geçmişe.
Yeniden başlayın herşeye.
Hayata...
Konunuz çok etkiledi beni. Belki de yeni bozulan nişanımdı buna sebep. İstisnasız her tartışmamızda beni baskılamaya çalışıyordu, ne kadar alttan alsam da, celallenmeye devam ediyordu. Sakin yapısına rağmen, tartışmalarda kırıcı ve sadece ses tonuyla bile saldırgandı aslında.
Ve evet ilerisi beni ziyadesiyle korkuttu. On gün önce bir şekilde de bitti düğüne 1 ay kala. Şuan üzülsem de ileride "iyi ki" diyeceğimi biliyorum.
Bu hayat bize bir kere veriliyor. Evlatlarınıza sarılın. Kimse için heba etmeyin hayatınızı.
Vurdum vuruyorum da zaten.Yillar geçti üstünden bu konunun.Kesinlikle ayril sonra cok başini taşlara vurursun
Yazdiktan sonra farkettim canim cok gecmis olsun,giden senelerin olsun boşver canın sagolsun da 2 evladina dimdik sahip cik. Nısanlilik evliligin fragmaniymis ama insan gec anliyorVurdum vuruyorum da zaten.Yillar geçti üstünden bu konunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?