Geçmiş olsun, çok üzüldüm. Sadece ilk mesajı okudum ve tarihe baktım, 2009 olunca eski konuyu neden hortlatmışlar diye don sayfaga baktım direk. Size verilecek tavsiye yada yapılacak yorum pek yok gibi. Yapılması gerekeni zaten biliyorsunuz. Eğer almadıysanız hemen şimdi lütfen bi darp raporu alın ve gerekli yasal işlemleri başlatın. İki tane sağlıklı evladınız var, çok şükür. Allah bağışlasın. Eminim sürekli hırgür olan bi evdense mutlu bi anneyi tercih ederler. İş bulunur, dert etmeyin. Rabbim bi kapıyı kapatır, birini açar. Şu an nerdesiniz? Yanınızda destek olacak birileri var mı?Kaç kez bitti diye konu açmışım hepsinde de ayni adama geri dönmüşüm ve şiddet bile tarafınca benimsenmiş. Bi yumruk bana neler yazdırmış şimdi o yumruğu o kadarcık yumruğu arar olmuşum.
Bu ben mıyım inanamıyorum bu kadar mi kişiliksiz bu kadar mi güçsüzüm.Adam bi yumruk atmış affedilmek için ne dil dökmüş ;o zamandan bu zamana o yumruğun kac mislini yedim hiç öyle itibar görmedim.Ne haysiyetim kalmış ne kendime saygım.
Geçmiş olsun, çok üzüldüm. Sadece ilk mesajı okudum ve tarihe baktım, 2009 olunca eski konuyu neden hortlatmışlar diye don sayfaga baktım direk. Size verilecek tavsiye yada yapılacak yorum pek yok gibi. Yapılması gerekeni zaten biliyorsunuz. Eğer almadıysanız hemen şimdi lütfen bi darp raporu alın ve gerekli yasal işlemleri başlatın. İki tane sağlıklı evladınız var, çok şükür. Allah bağışlasın. Eminim sürekli hırgür olan bi evdense mutlu bi anneyi tercih ederler. İş bulunur, dert etmeyin. Rabbim bi kapıyı kapatır, birini açar. Şu an nerdesiniz? Yanınızda destek olacak birileri var mı?
Konu 2009da açılmış, evlenmişler; 2 çocukları var. Şu an boşanma kararı alınmış.Bi kere vuran hep vurur... ama biraz da kendine bakmalısın. Trafikteki aracın kapısı açılmaz. O sırada bi motor geçse Allah korusun ölür adam. Bilerek üstüne gittim diyorsunuz zaten. Nişanlınızın toplantısı varmış stresliymiş bide bunlar. Davetiye bilmem ne onlara angarya geliyor genellikle. Ama hiç bir sebep el kaldırmasını haklı gösteremez. O evlilik ertelenmeli. İkinizin de zamana ihtiyacı var bariz şekilde
Farkettiğimde yeni yorum gönderdim... teşekkürler dikkatinizeKonu 2009da açılmış, evlenmişler; 2 çocukları var. Şu an boşanma kararı alınmış.
Kendinizi suçlamayın lütfeb, eşinizin şiddet sorunu hep varmış zaten. Lütfen darp raporunu alın, o çok önemli.Ailemin yanındayım.O kadar kendime saygım sıfırlanmış ki hala kendim de kusur arıyorum onu ben tahrik ettim susmadım dirdir ettim huzur vermedim diyorum.
Eşim olacak insanın umrunda değil nasıl olsa döner diyor çünkü yıllardır aynı ev içinde bile darilsak hiç kinlenmedim.
Ruh sağlığım bozulmuş sanırım.Tek sunu biliyorum bu adam beni hic sevmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?