Nianlm bana vurdu!

bence nisanlinin bu hareketini mutlaka iyice dusun, tart sonra da devam edecek misin etmeyecek misin karar ver...nisanliyken boyleyse evlenince nasil olur bilmiorum...

Arkadasım ben yenı evlıyım 2.5 yıl nısanlı kaldık.
ne tesellı ederım ne boyleyse soyle olur
ne de karsı taraftan bakmalısın derım.
kesınlıkle ıyı dusun.
evleneceksen, sıddet gorecegını bıl.
yoksa sonra kendını daha cok uzersın.
henuz ne yasanmıs kı bunu yasatmıs.
kımbılır ne zorluklar cekılecek.
suan olaylar karsısında saglam duramayandan
o zaman hıcbırsey beklemeden evlen!
evleneceksen tabı...

Ve..
Evlılık bambaska bırsey arkadasım.
Bu guzellıgı, bıle bıle boyle bır adamla heba etme!!!

Son düzenleme:
ecemsi ne yaptı affettimi acaba son zamanlarda cvp vermemiş haberdar et suanki durumundan bizi cnm umarım evlenmemişsindir böyle bir adamla mafoldumben

Ya hakikaten ben de cok merak ettım.
Lutfen bızı de bılgılendır..
bak sık sık gırıp bakıyoruz:))

Cnm bende yaşamıştım bu durumu aynısını hatta ve ben o kişiden ayrılmıştım. Çoooook özür diledi ama fayda etmedi. Şimdi düşündüğümde ne iyi olmuş diorm.

bencede çok yanlış.çeyizlik alış verişinde bu kadar gergin olmaması lazımm herkes ister en iysini en güzelini çünkü bir kere oluyor. ola bilir beyenmemeye bilirsin sinirlenmesine gerek yokki sonuçta sadece kendine değil ikinize alınıyor ve yumruk bune ya yumruk birde zaten seni diliyle yemiş bitirmiş üstüne üstlük yumruk atıyor valla canım çok iyi düşün oh ne güzel yaa erkek istediğini söyliycek kadın susacak susmayıncada butür olaylar çıkacak iyi düşün!!

üzülme tatlım,erkekler sinirliyken üzerine fazla gitmemeyi ben yeni öğrendim.Bende de aynı sıkıntı var.Birlikte alışveriş yaparsak çok sıkılıyor.birazda hiperaktif.Anlaştık çoğu şeyi ben gidip önceden beğeneceğim o da parasını verecek inşallah.Tabi insaflı olmak gerek.Sende nişanlından bütçe öğren sen gez, bak, beğen.Sadece bu konuda sıkıntı yaşıyorsanız eğer.Bir de güzelim insanlara 2 den fazla şans verme.Bir daha aynı hareketi tekrarlamasına izin verme yani.

bu olayda ben sizi daha fazla hatalı görüm...
tabi bu size vurmasını gerektirmez ama bir insanın da sinirleriyle bu kadar oynanmaz...

bundan sonra ne yapmanıza karar vermek için bence burdaki yorumları değilde kendinizi düşünüün...
çünkü nişanlınızın huyunu ve şiddete karşı nasıl bir tavrı olduğunu siz daha iyibilirsiniz...
eğer ben bu kadar üstüne gitmeseydim böyle birşey asla yapmaz diyosanız bence barışın derim...

arkadaşların çoğu ayrılın,ne olursa olsun o sona vurmamalı demiş...
tamam bende şiddete çok karşıyım...
ama karşındaki ister nişanlın ister kocan istese baban veye kardeşin abin,arkadaşın olsun,bir insanın üzerine bu kadar gidilirse olacağı bu...

yani insan biraz da suçu kendinde aramalı...
sonuçta karşısındaki de bir insan ve bir insanın damarına fazla basınca ne yazıkki böyle hatalar yapabiliyor...

bitmiştir işte herşey.. bu sizin bu ilişkideki ilk yaranın miladıdır..

ister kapıyı çarp git

ister kal feryat et

o gün saygı bitti

birtek bunu kabul et

ne yazıkki bu sözler uyuyor size

Yil 2009.....Nisanlim bana vurdu diye bu konu açmışım ..Evlenmisim aynı adamla...Uzerinden yıllar geçmiş üstüne başka başka neler yasamisim..Her seferinde bitti derken üstüne 2 çocuk yapmışım..

Bugün inanılmaz bi şiddet gördüm ve evden ayrıldım. 2 evladım var çok şükür ama bugün bu konuyu açtığımda dönüp arkama bakmasaydım aynı insan beni binlerce kez ağlatmis olmayacaktı.

Özgüvenim kendime saygım hiç birseyim kalmadı şuan elimde ne isim kaldı ne gülen yüzüm. Yıllarım gitti .

Kaç kez bitti diye konu açmışım hepsinde de ayni adama geri dönmüşüm ve şiddet bile tarafınca benimsenmiş. Bi yumruk bana neler yazdırmış şimdi o yumruğu o kadarcık yumruğu arar olmuşum.

Bu ben mıyım inanamıyorum bu kadar mi kişiliksiz bu kadar mi güçsüzüm.Adam bi yumruk atmış affedilmek için ne dil dökmüş ;o zamandan bu zamana o yumruğun kac mislini yedim hiç öyle itibar görmedim.Ne haysiyetim kalmış ne kendime saygım.

Geçmiş olsun, çok üzüldüm. Sadece ilk mesajı okudum ve tarihe baktım, 2009 olunca eski konuyu neden hortlatmışlar diye don sayfaga baktım direk. Size verilecek tavsiye yada yapılacak yorum pek yok gibi. Yapılması gerekeni zaten biliyorsunuz. Eğer almadıysanız hemen şimdi lütfen bi darp raporu alın ve gerekli yasal işlemleri başlatın. İki tane sağlıklı evladınız var, çok şükür. Allah bağışlasın. Eminim sürekli hırgür olan bi evdense mutlu bi anneyi tercih ederler. İş bulunur, dert etmeyin. Rabbim bi kapıyı kapatır, birini açar. Şu an nerdesiniz? Yanınızda destek olacak birileri var mı?

Bi kere vuran hep vurur... ama biraz da kendine bakmalısın. Trafikteki aracın kapısı açılmaz. O sırada bi motor geçse Allah korusun ölür adam. Bilerek üstüne gittim diyorsunuz zaten. Nişanlınızın toplantısı varmış stresliymiş bide bunlar. Davetiye bilmem ne onlara angarya geliyor genellikle. Ama hiç bir sebep el kaldırmasını haklı gösteremez. O evlilik ertelenmeli. İkinizin de zamana ihtiyacı var bariz şekilde

Ailemin yanındayım.O kadar kendime saygım sıfırlanmış ki hala kendim de kusur arıyorum onu ben tahrik ettim susmadım dirdir ettim huzur vermedim diyorum.

Eşim olacak insanın umrunda değil nasıl olsa döner diyor çünkü yıllardır aynı ev içinde bile darilsak hiç kinlenmedim.

Ruh sağlığım bozulmuş sanırım.Tek sunu biliyorum bu adam beni hic sevmedi

Ahh canım ah şimdi son yorumunu gördüm... bari şimdi mantıklı karar ver... kendini ezdirme

Konu 2009da açılmış, evlenmişler; 2 çocukları var. Şu an boşanma kararı alınmış.

Kendinizi suçlamayın lütfeb, eşinizin şiddet sorunu hep varmış zaten. Lütfen darp raporunu alın, o çok önemli.
Seviyor musunuz bu adamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…