neler yazmıssın kafam basmaz olduda kaydirigubbakcemile3nese..bozma cıddıyetı bakem..evet kimbilir nasil bil yoldaydilar ama adamin yolu yol deyil o kesin-tatlicadiarzu-
zaten arkadas yorum da istemiyormus bazi arkadaslarimiz küstü gittimafoldumben
tabi kolay deyil dügüne 2 hafta kala dügünü iptal etmek belki ondan dedi konu sahibi yoruma gerek yok, mecbur evlenecem düsüncesindedir, adamda bunun verdigi rahatliklami böyle davrandi acepgamyoncuiremsuCADIARZU
iki sinirli tip bir karşısındaki aciz bayana vuran erkek ve bir ömür biraz zor be gülüm bu benim fikrimmmmmm milelt koca boşuyo buzamanda yanlış kişiyi seçtim die dügün arefesi diemi vazgeçilmez yanlıştannn
iki kişi anlaştıktan sonra üçüncüye ne düşer durumuna geldik iyi mi :roflol:
ben 23 yasındayım nişanlım 26..1 senedir beraberiz ..sadece annemle paylastım ikiniz de agresifsiniz zamanla düzelir dedi üzüldü ama strese bagladı birde nişanlımı cok seviyor belki basit bi olay olarak düşündü..alltan almamı felan söyledi..alttan alarak nasıl ömür gecer bilmiyorum..
evet kimbilir nasil bil yoldaydilar ama adamin yolu yol deyil o kesin-tatlicadiarzu-
zaten arkadas yorum da istemiyormus bazi arkadaslarimiz küstü gittimafoldumben
tabi kolay deyil dügüne 2 hafta kala dügünü iptal etmek belki ondan dedi konu sahibi yoruma gerek yok, mecbur evlenecem düsüncesindedir, adamda bunun verdigi rahatliklami böyle davrandi acepgamyoncuiremsuCADIARZU
olmaz begenmedigin seyleri yazmican canim :1hug: yasak iste kazenin kestigi birnak acimaz-tatlicadiarzu-
neler yazmıssın kafam basmaz olduda kaydirigubbakcemile3nese..bozma cıddıyetı bakem..
adam bı tokat attı hayatı kaydı..
ama konu sahıbıde ben bılebıle ustune gıttım demıs...
pekı konu sahıbı melekmı sımdı e nısanlı seytansa ..
ya kadın okadar sey yapıyo adam sus dese suclu oluyo ben cozemıyom hemcınslerımı vallahı..mafoldumben
Tamam düğün telaşı ile iki taraf gergin olabilir de ,bu birbirlerini yumruklamayı gerektirmez.
Bugün düğün telaşı ,yarın iş stresi,öbür gün çocuk zırıltısı ... O zaman yumrukların ardı arkası kesilmez ömür boyunca.
İyi bir dersi hak ediyor kesinlikle.:1closedeyes:
işte arkadasım yazdıgın seyden ötürü kafam karısık,bende yazdıklarını düşündüğüm için sıkıntıdayım..yani keşke ilk ve son olsa kırılan gururumdan gectim cünkü cok seviyorum ama gelecekte yenilenmesinden korkuyorum..daha perde davetiye diye böyle olmussaa yarın en zor günlerimizde mor mor işe giderim belki de işe gidicek bile takatım kalmayıp rapor alcam....mafoldumben bu kabusu zihnimde resmeden tek şey ise arkamdan gelen o yumruk..
sen adamı delırtme adam vurmaz zaten kaydirigubbakcemile2su huyumdan bi vaz gecemedim trajik seyleri bile böle saka karistiriyom ya of:umursamaz:
ama napiim yoksa cekilmez bu hayatin derdi
kim melek kim seytan bilemem canim ama ben bu durumlari yasadigim icin galiba dayanamiyom vurmayacak okadar nolursa olsun diyom:gitme:
sen adamı delırtme adam vurmaz zaten kaydirigubbakcemile2
ne guzel yaşar gıdersın bu hayatta az hoşgoru gerekır bu konuya bence..
onuda eklesek tamam olcak..ya şahsen ben arac kullanırken yanımdakı bırısı boyle yapsa vallahı basar gaza atardım ucurumdan ..
işte arkadasım yazdıgın seyden ötürü kafam karısık..daha perde davetiye diye böyle olmussaa yarın en zor günlerimizde mor mor işe giderim belki de işe gidicek bile takatım kalmayıp rapor alcam....mafoldumben bu kabusu zihnimde resmeden tek şey ise arkamdan gelen o yumruk..
her sorunda atılmamalı nışan ..
bıraz emek ve sabır azda hoşgoru ıle devam etmelısın emınım nısanlında uzgundur cok..
ıkınızde hatalısınız..dugun oncesı stres patlaması olmus..
dayağı desteklemiyorum ama sizde baya bi adamı delirtmişsiniz.erkeklerin çoğu alışveriş sırasında kadının kararsızlığından nefret eder..Erkekler biz kadınlar kadar detaycı değildir.Bundan sonra beraber bir ömür boyu yaşayacağınız erkeğin huylarını bilmeniz gerekiyor.Mutlu yuvayı dişi yapar.Boşuna tansiyon yükselmiş.Siz bi ön araştırma yapın beğendikleriniz arasından sonra nişanlınızla kalanlardan bir seçim yaparsınız.Daha didişmek için çok erken daha neler neler göreceksiniz evliliğinizde, önceden enerjinizi sevginizi tüketmeyin
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?