Niaşnlımın Kıskançlıkları deli ediyor değişti..

sanemm22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
552
178
53
35
3 yıl çıktık 5 aydırda nişnlıyız ve 1 aydır değişti katlanamıyorum bu duruma durmadan kıskanıyor kız arkadaşlarımla bile görüştürmeme eğilimleri başladı sanki hep böyleymişte ben göremiyomuşum gibi geliyo delirmek üzereyim lütfen yardım nasıl düzelebilir böyle giderse evlilikten soğuyacağım.

Yüzük takınca köprüyü geçtim sanmış.
Gerekirse ayrıl yine de boyun eğme.
Ömür boyu esir gibi yaşarsın.

Yüzük takınca köprüyü geçtim sanmış.
Gerekirse ayrıl yine de boyun eğme.
Ömür boyu esir gibi yaşarsın.
5 aydır yapmayan adam niye şimdi yapıyor anlamıyorum ayrılcam zaten böyle giderse ona onun gibi davranmayı düşünüyorum ama bilmiyorum

O zaman adam akıllı konuş eski haline donmuyosa ayrıl yanı yapcak birşey yok durduk yere kıskançlık yapmasi dusundurucu seni çantada keklik goruyo kanımca macoluga başlayım artik diye düşünmüş olabilir

Yakinda kiyafetlerine de karisir evlendiginizde de ailenle olan yakinligina karisir .. Hepsi ayni model .. Cok ciddi ve kesin konusmalisin..... Ayril demiyorum ama duzeleceginede umudum yok.. Ins. Istedigin gibi olur ..

Yakinda kiyafetlerine de karisir evlendiginizde de ailenle olan yakinligina karisir .. Hepsi ayni model .. Cok ciddi ve kesin konusmalisin..... Ayril demiyorum ama duzeleceginede umudum yok.. Ins. Istedigin gibi olur ..
Kesinlikle haklisiniz.

Onun gibi davranirsan hoşuna gidebilir. Ters tepe bence yapma. Ama asla da boyun eğme.

O zaman adam akıllı konuş eski haline donmuyosa ayrıl yanı yapcak birşey yok durduk yere kıskançlık yapmasi dusundurucu seni çantada keklik goruyo kanımca macoluga başlayım artik diye düşünmüş olabilir
Konuşcam bu hafta gelemem ben böyle şeylere oda biliyor soğutuyor kendinden başka bişey olmuyor

konuşcam zorlıycam ama bu şekilde evlenemem bu adamla.

3 yıl çıktık 5 aydırda nişnlıyız ve 1 aydır değişti katlanamıyorum bu duruma durmadan kıskanıyor kız arkadaşlarımla bile görüştürmeme eğilimleri başladı sanki hep böyleymişte ben göremiyomuşum gibi geliyo delirmek üzereyim lütfen yardım nasıl düzelebilir böyle giderse evlilikten soğuyacağım.

Belkide is ciddiye binmeden once arkadas cevrenizden rahatdizdi ama dile getirmiyordu simdi is ciddiye bindi rahatsizligini dile getiriyor sizi kiskanmasi sevdigini size deger verdigini gosterir suanda onun dusuncesi arkadas cevrenden diger insanlardan gelebilecek tehlikelere karsi seni korudugunu zannediyor boyle yaparak asla bana guvenmiyosun kelimesini kullanmayin yada ben senin kolen degilim sen bana karisamazsin gibi kelimeler kullanmadan konusmayi deneyin

Back
X