Kardesinin hastalandigindan haberleri var mi? Cok fazla beklentiye girip, anlatmadan anlasilmayi bekleyen bir insan olabilir misin? Konuskan misin? Cana yakin misin?
acaba 'insanlar beni sevmiyor' diye dusundugunden, duvar ormus ve insanlardan uzak duruyo olabilir misin, farkinda olmadan?
Aman bosver, sevmesinler.
Kimse kimseyi sevmek zorunda degil zaten saygi olsun arada yeter.
kimsenin seni sevmesini bekleme. beklentiye girme. beklenti demek hayal kırıklığı=mutsuzluktur.
kendi küçük dünyanda mutlu olmaya çalış onlar var etmedi seni, onlarda bitiremez öyle değil mi? insanları bu kadar önemseme sen saygını koru gerisini salla gitsin
oruswbi uzmanla gorussen?
benım hıssettıgım arkadaslık kuracagım dıye ıtıcı davranıyorSize karşı herkes aynı tavırdıysa anneniz hariç, problemi kendinizde aramanız lazım. Neleri yapmıyorsunuz önünüze koyun bir düşünün. Belki üslubunuz sert, yanlış anlaşılıyorsunuz, belki insanların sorunlarıyla ilgilenmiyorsunuz, mutluluklarını paylaşmıyorsunuz. Dolayısıyla insanlar da sizinle ilgilenmiyor. Takkeyi koyun önünüze ve düşünün. Sizi üzmek istemem ama herkes size böyle davranıyorsa sorun sizdedir. Problemin ne olduğunu da siz bulacaksınız ya da biraz daha yakın gördüğünüze açık açık soracaksınız. Sizin göremediklerinizi yüzünüze söylerler de çözersiniz hiç değilse.
hangi sehirdesn?Goruseyim kime gideyim?? Ne olur biri bana yardim etsin. Biktim hakikaten bu sefillikten. Resmen yasadigim hayat sefillik
orusw
Madem sevilmemeyi ve kabul görmemeyi bu kadar dert ediyorsunuz...
Ki zor zamanınızda sizi umursamadığını düşündüğünüz insanlar düşüncesizdir, öylesi sizi sevse ne olur sevmese ne olur anlamadım ama...
Etrafınızdakilere bol bol iltifat edin muhtemelen bu noktada eksik kalıyorsunuzdur.
Erkekse arabası ve telefonuna...
Kadınsa saçına, makyajına, vücuduna.
İnsanların egosu her geçen gün o kadar doyumsuzlaşıyor ki...
Hiçbiri kendisini iltifatlara boğan birine kayıtsız kalmaz.
Her yerde vıcık vıcık "şekerim çok güzelsin, o senin güzelliğin balım" vs samimiyetsizlikleri...
Artık en kestirme yol bu maalesef, tabii midesi alana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?