niçin sevilmiyorum??

Istanbul
UOTE="lavantakokulusandik, post: 39024714, member: 621085"]hangi sehirdesn?[/QUOTE]
Is

canım bence hiçbirşey yapma kendın ol gelen gelır gelmeyen gelmez onemsemessen mutlu olursan zaten etrafına pozıtıf enerjı yayarsın bu da ınsanları ceker bır de ınanclı bır ınsan ısen musluman ısen gunde 100 defa ya vedüd çekebilirsin

Soguk bir durusunuz mu var?

Genelde o tarz insanlara herkes yakin davranamaz.

Oldugun gibi ol. Seni sevmeleri icin ugrasma. Illa seni sevsinler diye kendinden odun verme.SINIRlarin olsun. Birisi beni sevsin diye herseye evet deme. Hayir da bir cevaptir. Seni sevmiyorlarsa onemli degil. Yalniz da yasayabilirsin. Hatta yalnizlik daha guzel bazen. Bir de is arkadaslari zaten asla gercek dost olmazlar unutma. Is arkadaslariyla mesafeli olmak daha iyidir bazen. Bir de gizemli ol. Insanlar herseyi ayan beyan acik, merak edecekleri bir ozelligi olmayanlarla pek ilgilenmiyorlar. Garip ama oyle. Sen sadece kendin ol. Asla baskasina benzeme. Seni seven birak oldugun gibi sevsin. Kimse de senden fazla ozel degil unutma. Herkese cok deger verirsen degersiz kalirsin. Sadece kendini dusun. Senden birsey istediklerinde istemiyorsan eger yapmak hayir demesini ogrenmelisin. Merak etme kimseyi kaybetmezsin. Kaybedersen de sen degil o kisi kaybeder. Cok da kendini hirpalama.

Canim benim biz seninle daha oncede konusmustuk ozaman ben dertliydim bu konudan.ben kendimi cok kasiyordum insanlari hep kendimden ustun goruyodum kendi hatalarimi bulup iste sen soylesin sen kendini ezdirirsin kimseye hayir demezsin kimseye fikrini anlatmazsin diye hep kendimi doldururdum.ama yokmus oyle bisey bende bir bireyim kendime deger veriyorum istedigim seyleri bir sekilde yapmaya calisiyorum suan az cok cevrem olusmaya basladi kendimi once kendim sevmeye basladim biraz tembelligimden yakiniyorum oda sevdigim seyleri yapiyorum srvmedigim ama mecbir oldugum seylerde tembelim ama gecicek biliyorum.birde birisi bana demisti surekli dert yanan insanlarla degil pozitif insanlarla ol diye oyle yapmaya ve pozitif olmaya calosiyorum birde ben psikologa gitmeye basladim tavsiye ederim canim ..

Aslında sorulacak çok soru var .
1. Konuşkan mısın sorusuna hayır çok konuşkan degilim dedin sanırım. Öncelikle muhabbeti her zaman canlı tutman lazım.Bir insanla konuşurken o sana sorar sen ona sorarsın muhabbet öyle şekillenir genelde.
Sende böyle bir durum olmuyosa demek ki bir yerde bir hatan var.Çünkü her insan aynı şeyi yapmaz ya.Ya çok fazla kasıyorsun kendini ya da belki samimiyetine içtenlikle yansıtmıyosun.Dogal kendını kasıyorsun belki de bu yuzden itici geliyorsundur onlara.Tabi bu benim senin anlattıklarına görüşüm.Daha da farklı olabilir.
2.Olarakta iş ortamın da zaten herkesle bir sınırın olmalı diye dusnuyorum.Sonucta normal arkadaşın degil.Görüşmüşlüğün birşeyler paylaşmışlıgın yok.Bir kaç kişiyle konuşursun kafa dengin olursa devam edersin.Baktın hiç kimse yine konuşmuyor.Çok da sıkıntı yapma.Sonuçta arkadaşın olur ama zararı olur bilemezsin.

Hayatta öğrendiğim altın bir kural varsa herkesin kendi değerini belirlediği olduğu.Bence sen kendini sevip,değer vermiyorsun.Ne demek malım ben ? Bunun yerine ben iyi bir insanım,gayet mutluyum demen lazım.Mutluluğun başkalarının ellerinde olmamalı bence.
Ve iş hayatında olmamama rağmen iş hayatı bana hep çıkar ilişkileri olan,ekmeğine yağ sürdüğüne kıymetli geldiğin bir yermiş gibi gelir.Ve sanırım dost kazanabilmek için lisede bir arkadaş grubu oluşturmak gerekiyor..
Evet biraz ayıp olmuş onların sormaması.Ama bu onların insani değerlerinin düşük olduğunu gösterir.Bunu onların düşüncesizliğine ve insani değerlerinin düşüklüğüne ver.
Bence googleda arama yapabilirsin ama bu nasıl sevdiririm değil, özgüvenimi nasıl kazanabilirim diye.Bir insanı değil kendini sevmekle başlıyor herşey.Silkelen ve kendine gel bir an önce.Bilmiyorum tarzını değiştirebilirsin,saçlarını değiştirebilirsin.Kendini ayna karşısında seversen daha da özgüven sahibi olursun.
Bu arada kardeşine çok çok geçmiş olsun.Rabbim şifasını versin.Şuan düşünmen gereken elalem değil kardeşin olmalı bence.

Böyle olman kötü bir insan olduğun anlamına gelmiyor öncelikle bunu söylemek isterim. Benim de mizacım serttir. Bunu yüzüme ilk vuran erkek arkadaşım olmuştu. Sonra fark ettim ki resmen lafımı sakınmayan biriyim, en sert tepkileri ben veriyorum hep büyük konuşuyorum. Benim için resmen aydınlanma olmuştu. Sonrasında hareketlerimi, cümlelerimi kontrol altına almaya çalıştım. İçimden karşımdakine çat çat söylemek istediklerimi güzel bir üslup ile söylemeye başladım.

Ofisimde somurtmam, kişisel rahatsızlıklarımı asla oradaki insanlara yansıtmam. Birinin beli mi ağrıyor diyelim, ilgilenirim. İnsanlar rahatsızlıklarını anlatmaya bayılırlar uzun uzun, birinin onlarla ilgilenmesi de ayrıca hoşuna gider. Hafta sonu değişik bir etkinlik mi yaptı atıyorum tamamen Uludağ'a mı gitti ya da yeni bir alışveriş merkezini mi gezdi ya da daha alışveriş mi yaptı, düğüne mi gitti neyse artık onlara bunlarla ilgili sorular sorarım. İşte ne bileyim ne aldın, her yerde de indirim var dimi, ay maaşları alsak da alışveriş yapsak gibi. Kim indirim konusunda konuşmayı sevmez ki? Kim maaş konusunda hayır almayalım ben bu ay maaşımı hiç harcamadım der ki?? İnsanlar değişik bir şeyler yaptıklarında bunu anlatmayı severler ayrıa, bırakırım anlatsın. Düğünde ne giydiğini uzun uzun anlatmayı sevmeyen birini henüz görmedim mesela. Evlenen biriyse tüm süreci anlatırken o kadar haz duyuyor ki. Bırakıyorum yaşasın o hazzı.

Yani kısaca meselenin özü dinlemekte. İnsanlara gerçekten onlarla ilgilendiğini göstermelisin. Mutsuzluklarını en az mutlulukları kadar dinlemelisin. Bilemiyorum belki yapıyorsundur bunları ama bir yerde bi yanlış var demek ki.

Bbbb

Ya çok guzelsin millet seni kıskanıyor ya da kızma ama bakımsızsın. Kilo ya da kokudan da olabilir. Karakter dglde fiziki sorunlarım var mı diye dusun.

Bunları senı kırmak için dgl,yardımcı olmak için yazıyorum.

aslında birazcık bende senin gibiyim belkide biz öyle düşünüyoruz.
belkide ister iş ortamında,ister akraba ortamında seviliyoruz ama kendimiz buna inanmak istemiyoruz.
aslında kendimin sevilmeme sebebim olarak kendi karakterimi görüyorum.yani çok ciddiyim.o öyle yüzü her daim gülen insanlardan değilim.belki bununda bir payı var sevilmemde ama şöyle bir durum var.işe başladığımda kendime söz verdim "havvasi bundan sonra yüzün hep gülsün" diye ve işe başlar başlamaz herkese güldüm kendimi kasmadım yani ama sonuç? görenler benim yine ciddi olduğumu söylüyorlar.yani ne kadar güleryüzlü olsam bile o ciddi yapım beni ele veriyor ve belki bundan ötürü,kaprislerimden ötürü sevilmiyorum diye düşünüyorum bazı zamanlar.
ama artık umrumda değil hiç birşey.bana kendi sağlığım,kendi mutluluğum,ailemin mutlu olması önemli.kimin ne düşündüğü,beni sevip sevmemeleri artık umrumda değil.beni Allah sevsin,ailem sevsin o bana yeter.
bir adım öndeyim demek ki çekemiyorlar beni.boşver değmez üzülmeye.

Hic kendinde degisiklik yapiyomusun bence yap cok iyi geliyo hele kadin kismi sacini kestir boyat cok begendigin bir kiyafeti al kendini mutlu et istedigin seyleri yap kardesin iyilesince annenide kardesinide al yanina sinemaya gidin bir lunaparka falan ggidin hosuna giden biseyi bugun ben bunlari yapmak istiyorum de yap.hayat kisa kendimize aciyarak hayati kaciriyoruz lutfen sende kendine haksizlik yapma artik...bu arada kadesinede gecmis olsun insallah onemli biseyi yoktur.

Yapiyorum tüm dediklerini. Ama anladigim şu insanlar biyerde basit görüyor beni. Nerde nasil bunu bilemedim. Ama bu hastalik konusunda kimsenin umrunda olmamak cok koydu bana ben simdi tum dogalligimi ictenligimi toplayipta nasıl hiçbirşey olmamis gibi selam verir konusur tebessum ederim.

Nasıl yani kilolu insanlar bakımsız insanlar sevilmez mi ? Yoruma hayran kaldim. Insan insan olduğu icin sevilir. Bir insana saygi duymak sevmek icin illa zayif güzel mi olmasi gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…