- 17 Aralık 2014
- 562
- 218
- 133
Canım yazdıklarımdan bir noktayı atladın.Dedimki acaba samimiyetini içtenlikle yansıtmıyo musun.Bu çok önemli.Cevabımı da alamadım açıkcası.Hani dedin ya sessiz yada az konuşmasına ragmen insanlar da seviliyorlar.Konu sesszilik degil konu nasıl davrandıgın.Yoksa sesszlikle bunun bir ilgisi yok.
aslında birazcık bende senin gibiyim belkide biz öyle düşünüyoruz.
belkide ister iş ortamında,ister akraba ortamında seviliyoruz ama kendimiz buna inanmak istemiyoruz.
aslında kendimin sevilmeme sebebim olarak kendi karakterimi görüyorum.yani çok ciddiyim.o öyle yüzü her daim gülen insanlardan değilim.belki bununda bir payı var sevilmemde ama şöyle bir durum var.işe başladığımda kendime söz verdim "havvasi bundan sonra yüzün hep gülsün" diye ve işe başlar başlamaz herkese güldüm kendimi kasmadım yani ama sonuç? görenler benim yine ciddi olduğumu söylüyorlar.yani ne kadar güleryüzlü olsam bile o ciddi yapım beni ele veriyor ve belki bundan ötürü,kaprislerimden ötürü sevilmiyorum diye düşünüyorum bazı zamanlar.
ama artık umrumda değil hiç birşey.bana kendi sağlığım,kendi mutluluğum,ailemin mutlu olması önemli.kimin ne düşündüğü,beni sevip sevmemeleri artık umrumda değil.beni Allah sevsin,ailem sevsin o bana yeter.
bir adım öndeyim demek ki çekemiyorlar beni.boşver değmez üzülmeye.
Bazı karaktersizler oluyor canım oyle maalesef.lise,universite,çalışma hayatında.Nasıl yani kilolu insanlar bakımsız insanlar sevilmez mi ? Yoruma hayran kaldim. Insan insan olduğu icin sevilir. Bir insana saygi duymak sevmek icin illa zayif güzel mi olmasi gerekiyor?
lmiCanım yazdıklarımdan bir noktayı atladın.Dedimki acaba samimiyetini içtenlikle yansıtmıyo musun.Bu çok önemli.Cevabımı da alamadım açıkcası.Hani dedin ya sessiz yada az konuşmasına ragmen insanlar da seviliyorlar.Konu sesszilik degil konu nasıl davrandıgın.Yoksa sesszlikle bunun bir ilgisi yok.
Bir de bosvermeyi dene. Icinden gunaydin demek gelmiyorsa soyleme. Sen bu insanlarsiz da yasabilirsin. Onlara mecbur degilsin ki
dr. ibrahim bilgen ile gorussen? istanbul'da
Az insan degillll ben de hic yokkk. Bi sucumaz insan az baş ağrısı. sıkmayın tatlı canınızı
Hayatim kabus gibi. Bi türlü sevulemedim toplulukta. Lise universite 2is yerim hep sönük gecti. Sevgisiz dostsuz geçti.
Anlamıyorum. Niye böyle. Olmuyor olmuyor olmuyor. Bi türlü kabul ettiremedim kendimi kimselere. Ailemden baska kimse değer vermez mi bana! O da zaten annem tek. Digerleri de hanımları sayesinde aramiz açık. Hicbir yabancı el insaninin yaninda hukmum yok. Cok cnm sıkılıyor bu aksam yine. Sinir krizleri gecirip agliyorum. 31 yasinda okumus is guc sahibi biri olmus biriyken heryerde insanlarin egolarinin hoşuna niye gitmiyorum.
Kardesim hastalandi. Bikacgundur hastanede yatiyor. Is yerinden kimse gecmis olsun nesi var demiyor demiyor. usulen bile sormaz mi insan sormadilar sormuyolae konusmuyolar dogru durust davranmiyolar. Ve ben sorunun ne oldugunu anlamiyorum anlayamiyorum. Niye böyle? ? Niye bu yasima kadar bulundugum topluluklarda otekilestirildim.
Cok zoruma gidiyor. Artik bunaldim biktim kendimden. Insanlarin birisi kötü ikisi kötü hepsi mi kotu?? Degil elbett. Ama ben de kötü biri degilim.
Hadi arkdslik yapmiyosunuz. Eglenmelere kahve icmelere gitmiyoruz beraber ama kardesim hasta be insanlar. Hastanede yatiyor. Usulen bile olsa niye sormiyosunuz halini halimi ve geçmiş olsun demiyosunuz. Kahroldum bu hafta. Ve sürekli işle ilgili konuştuğum bi kız vardı. Iyiyiz sanıyordum. Az cok sevee sayar beni diye dusunuyodum o bile sormadi yaaaa ne diyim artık ben böyle yalnizliga duskunluge. Herkes kolay basit görüyor beni anladim da niye bu kadar da yok sayiliyorum anlamadim anlayamiyorum. Bu saatten sonra nasıl sevilir diye googleya yazip tek tek maddeleri uygulayarak mi yasayayim?? Geriye dönüp simdiki halime baktigimda hicbirseyden zevk almadigimi yasayamadigimi hayatimda hicbiseyin değişmediğini görüyorum. Malım ben. Bunun baska açıklaması yok.
(Hastalik durumundan hepsinin haberi var.
Guleryuzluyum selamimi eksik etmem. Bi durumla ilgili dusuncelerimi soylerim. Biseyyerken ikram ederim almiyolar bu da ayri bi konu. Kisacasi toplulukta uyulmasi gereken ttüm rolleri sergiliyorum. Daha ne yapayim ben yaaa?? Daha da fazla kendimi nasil dwgistirwyim!!)
canım bence hiçbirşey yapma kendın ol gelen gelır gkişiyen gelmez onemsemessen mutlu olursan zaten etrafına pozıtıf enerjı yayarsın bu da ınsanları ceker bır de ınanclı bır ınsan ısen musluman ısen gunde 100 defa ya vedüd çekebilirsin
Hayatta öğrendiğim altın bir kural varsa herkesin kendi değerini belirlediği olduğu.Bence sen kendini sevip,değer vermiyorsun.Ne demek malım ben ? Bunun yerine ben iyi bir insanım,gayet mutluyum demen lazım.Mutluluğun başkalarının ellerinde olmamalı bence.
Ve iş hayatında olmamama rağmen iş hayatı bana hep çıkar ilişkileri olan,ekmeğine yağ sürdüğüne kıymetli geldiğin bir yermiş gibi gelir.Ve sanırım dost kazanabilmek için lisede bir arkadaş grubu oluşturmak gerekiyor..
Evet biraz ayıp olmuş onların sormaması.Ama bu onların insani değerlerinin düşük olduğunu gösterir.Bunu onların düşüncesizliğine ve insani değerlerinin düşüklüğüne ver.
Bence googleda arama yapabilirsin ama bu nasıl sevdiririm değil, özgüvenimi nasıl kazanabilirim diye.Bir insanı değil kendini sevmekle başlıyor herşey.Silkelen ve kendine gel bir an önce.Bilmiyorum tarzını değiştirebilirsin,saçlarını değiştirebilirsin.Kendini ayna karşısında seversen daha da özgüven sahibi olursun.
Bu arada kardeşine çok çok geçmiş olsun.Rabbim şifasını versin.Şuan düşünmen gereken elalem değil kardeşin olmalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?