niçin sevilmiyorum??

Canım yazdıklarımdan bir noktayı atladın.Dedimki acaba samimiyetini içtenlikle yansıtmıyo musun.Bu çok önemli.Cevabımı da alamadım açıkcası.Hani dedin ya sessiz yada az konuşmasına ragmen insanlar da seviliyorlar.Konu sesszilik degil konu nasıl davrandıgın.Yoksa sesszlikle bunun bir ilgisi yok.

Pskolog seni dinliyo sorunlarini herseyini ben o konuda rahat davrandim ve cocuklugumdan buyana ne varsa anlattim rahatladim bilmiyorum kendimi ifade ettim etmeye calisiyorum ben devletin 153ten randevu alip gidiyorum 45dk beni dinliyo beraber degerlendirmede yapiyoruz suan ilk psikologum degisti bilmiyorum omu etkili oldu yoksa daha fazla aktifim suan ondan mi bilemiyorum suan daha iyiyim ama zaman zaman yine oluyo.

Nasıl yani kilolu insanlar bakımsız insanlar sevilmez mi ? Yoruma hayran kaldim. Insan insan olduğu icin sevilir. Bir insana saygi duymak sevmek icin illa zayif güzel mi olmasi gerekiyor?
Bazı karaktersizler oluyor canım oyle maalesef.lise,universite,çalışma hayatında.

Ben sende bir hata göremedim anlattıklarına göre. Farklı açidan yaklastm konuya.

Bi
lmi

kendini zorla sevdirmeye calisma
sirf sevilesin diye iyilik yapma
itici bir enerji olusuyor
cevremdede öyle biri vardi
sonra kendi halinde takilmayi basladi durumlar degisti
sevilen aranan konusulan biri oldu

[QUOTE biliyorum kimse kimse içiölmüyor ama en azindan dediğin gibi MIS yapiyolar.
Zor zamnda bi gecmis olsun denmeyecek kadar da es gecilmek çok zooor

="h2oh2o, post: 39025506, member: 559295"]Kimse kimseyi sevmiyor. Muş gibi yapıyor. Boş ver.[/QUOTE]

Bir de bosvermeyi dene. Icinden gunaydin demek gelmiyorsa soyleme. Sen bu insanlarsiz da yasabilirsin. Onlara mecbur degilsin ki

senden çıkarı pek düşmüyordur insanlarında ondan sevimli gelmiyorsundur.ama çıkar içinde yapmacıklıkla yapılan şeye ne itibar etçen boşver.

Bi arkadaş da yazmış aynen katılıyorum , hareketli değilsen hoppa değilsen , her ortama girmiyorsan sevilmezsin arkadaşım argo tabirce yırtık olucan, bende iş yerimde sevilmem , arkadaşlarlar da içinde para olan şeylerde beni çağırırlar yineden halimden memnunum ailem sevgilim yetiyo çok şükür sevileyim diyede kimseye yalakalık yapamam.

Hepsini okuamadim da Ya Vedud esmasini zikir et kesinlikle ise yariyor. Iddiali olmak insanlarin hosuna gitmiyor belki oyle bi tipsindir

Ben ne hoppayım ne yalakayım ama sevilirim. Çabucak çevre edinemem ama 4-5 ay sonunda zengin bir çevre ediniyorum.
Mesele iyi niyetli olup azıcık güleryüzlü olmak, günaydın-iyi akşamlar- nasılsın gibi nezaket cümleleri kullanmak. En azından bende böyle, gördüğüm insanı görmemiş gibi yapacağıma gülerek kafa sallamayı tercih ederim.

[QUOTE ben de kotu niyetli degilim. Bi yerlerde bi yanlislik var da ne bilemedim.
Mesela aklima bi soru geldi. Istesiniz. Kime bnm durumumda olupta gecmis olsun demezsiniz? Sevmediginize dwgil mi peki kimi sevmezsiniz ya da kimleri

="Koalina, post: 39026151, member: 234221"]Ben ne hoppayım ne yalakayım ama sevilirim. Çabucak çevre edinemem ama 4-5 ay sonunda zengin bir çevre ediniyorum.
Mesele iyi niyetli olup azıcık güleryüzlü olmak, günaydın-iyi akşamlar- nasılsın gibi nezaket cümleleri kullanmak. En azından bende böyle, gördüğüm insanı görmemiş gibi yapacağıma gülerek kafa sallamayı tercih ederim.[/QUOTE]

Kendime o kafar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…