Nifty testi yaptiranlar

Selamlar. Izmir tepecik hastanesinde nifti testini ucret odemeden yaptirdim. Ve denildigi kadarda zor olmadi sonucunu sali gunu alacagim. Heyecanla bekliyorum.

Bildiğim kadarıyla bu testler ücretli ben çok araştırdım. Siz nasıl kime ücretsiz yaptırdınız

Biz 3 ay önce 2000 TL ye prena testi yaptırdık. Test nifty ile aynı. Piyasada ayrıca harmony diye başka bir marka daha var. Biz harman ile prena testini karsilasirmistik. Prena testi daha ucuz olduğu için bunu seçmistık.

Eve gelip kan alıyorlar sonra kanı Almanya ya yolluyorlar. 2 hafta sonra sonuç geliyor.

Harmony testi de ABD de yapılıyor.

Ben para vermeden yaptirdim...

Tepecik hastanesinde (eski konak doğum evi ) ücretsiz yapılıyor diye biliyorum boşuna özellerde o kadar para ödemeyin bence gerekli görürlerse zaten onlar sizi yönlendirir.

doktorunuz kim acaba. bende yaptırdım triscreen test şu an en iyisi bu diyorlar. ben memnun kaldım herkese öneriyorum. kapsamlı olan testi 1900 tl ye yaptırdım
Merhaba, İstanbul Surp Pırgiçte Yasemin Hanım doktorum. Bir başka laboratuvarda Harmony yaptırdım araştırdıktan sonra, 2000 tl idi. Çok şükür sonuç temiz çıktı. Siz hangi şehirdesiniz aldınız mı sonuçları?

Evet aldım 7 günde geldi sonucum. Siz ne zaman yaptırdınız.

Ben de izmir de nifty yaptirdim. Fiyat 2500 . ama tepecik te yapildigini sonradan ogrendim. Tepecik i kesinlikle deneyin. Bir de anladigim kadariyla testlerin sadece isimleri degisiyor. 3 asagi 5 yukari hepsi ayni. Guzel haberler alman dilegiyle.

Merhaba arkadaşlar benimde doktorumda nifty test istedi. Geçen sene şubat ayında 4.5 aylık beneğimi kaybettim. Genetik sorun vardı kalbi durunca doğum yapmak zorunda kaldım. Doktorumun olduğu hastane 3000₺ dedi test için biruni hastanesine yönlendirdi doktorum yarın oraya da bir fiyat soracağım. Ücretsiz yaptıran arkadaşlar biraz Bilgi verebilirse çok sevinirim. Biraz zaman geçmiş ama belki gören olur. Teşekkürler.

Ikili testim riskli cıkınca doktorum ya nifty testi yada amniyosentez yaptırmamı istemişti.2500 tl ye yaptırmıstım. Nifty i yaptırdım fakat benim hamileliğimin baslangıcında ikiz gebelik vardı fakat bebeklerden biri 6.haftadan sonra gelişmedi kendiliğinden rahimde kayboldu. Buda nifty testini etkilemiş saglam sonuc alınamadıgı için bana paramı geri iade etmişlerdi. Mecburen amniyosentez yaptırmıstım.çok şükür sonuc iyi cıkmıstı

Meraba ben yaptırdım. Izmirde tepecik hastenesi bedava yapıyor. Neredesiniz bilmiyorum ama orada yaptırabilirsiniz.

Ben de nifty yaptırdım 1 ay önce ankara genoksta 25oo tl ödedik

Ikili testte kombine riskim 1:221cikti
Ikili test >1:50 ikisi de cut off degerinin uzerinde doktorum nifty test önerdi.

Bence haftanız biraz daha ilerlesin 16 . Hafta gibi 3 lü 4 lü yaptırmayın nifty yaptırın hem o haftada bebeğin kanı daha çok size karışır numune yetersiz sonucu çıkmaz içiniz rahat eder çünkü sorularla doğuma kadar çok zor benim ikilim 963 te 1 di ama 4 lü testim 57 de 1 olunca yaptırdım nifty allaha binlerce kez şükür temiz çıktı

Cok tesekkurler cevabiniz icin gercekten cok kararsizim ozellikle ne zaman yaptiracagimiz konusunda. Bakalim herseyin hayirlisi. Erken olunca numune yetersiz sonucu mu cikiyor

Evet fetal fraksiyon oranı en ideal 10 olmalı ben 17 haftada yaptırdım fetal fraksiyon oranı 10 du zaten bebegın kanı annede ancak 100 de 10 bulunuyor yaptıracaksanız 16 17 i geçirmeyin çünkü allah korusun sonuç pozitif olursa amniyosentez istiyorlar ve gebelik Sonlandırma için 24 haftayı geçirmemeniz lazım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucaklarsınız

Merhaba cok tesekkurler. Ben 12+5gunluk gebeyim. Yarin kan vermeyi dusunuyorum. Insallah yeterli olur. Doktorum hemen yaptiralim dedi. Ikili test riskim ve kombine riskim cok fazla cikti. Bilgilerinizi paylastiginiz icin cok tesekkurler

Fetal fraksiyon oranini nasil ogreniyorsunuz doktorunuz mu yonlendirdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…