Selamlar. Izmir tepecik hastanesinde nifti testini ucret odemeden yaptirdim. Ve denildigi kadarda zor olmadi sonucunu sali gunu alacagim. Heyecanla bekliyorum.
Arkadaslar 10 haftalik hamileyim. 40 yasindayim. Dr. Nifty testi yaprirmami istedi. Aranizda yaptiran varmi. Fiyati dovize endeksliymis. 2.500-3.000 tl civarinda diyolar. Yaptiran varsa beni bilgilendirebilirmi. Yaptirmasam ikili dortlu testler yada detayli ultrason yeterli olmazmi.. lutfen beni bilgilendirin
Banada oyle soylenmisti ama dr. Beni uyardi turkiyede sadece izmir tepecik hastanesinde yapiyolar. Ve devlet karsiliyor. Diger yerlerde parali.Bildiğim kadarıyla bu testler ücretli ben çok araştırdım. Siz nasıl kime ücretsiz yaptırdınız
Ben para vermeden yaptirdim...Biz 3 ay önce 2000 TL ye prena testi yaptırdık. Test nifty ile aynı. Piyasada ayrıca harmony diye başka bir marka daha var. Biz harman ile prena testini karsilasirmistik. Prena testi daha ucuz olduğu için bunu seçmistık.
Eve gelip kan alıyorlar sonra kanı Almanya ya yolluyorlar. 2 hafta sonra sonuç geliyor.
Harmony testi de ABD de yapılıyor.
Merhaba, İstanbul Surp Pırgiçte Yasemin Hanım doktorum. Bir başka laboratuvarda Harmony yaptırdım araştırdıktan sonra, 2000 tl idi. Çok şükür sonuç temiz çıktı. Siz hangi şehirdesiniz aldınız mı sonuçları?doktorunuz kim acaba. bende yaptırdım triscreen test şu an en iyisi bu diyorlar. ben memnun kaldım herkese öneriyorum. kapsamlı olan testi 1900 tl ye yaptırdım
Evet vermeyenler varmış. Çok şaşırdım. Sgk mi karşıladı?Ben para vermeden yaptirdim...
Merhaba, İstanbul Surp Pırgiçte Yasemin Hanım doktorum. Bir başka laboratuvarda Harmony yaptırdım araştırdıktan sonra, 2000 tl idi. Çok şükür sonuç temiz çıktı. Siz hangi şehirdesiniz aldınız mı sonuçları?
Evet sgk karsiladi.Evet vermeyenler varmış. Çok şaşırdım. Sgk mi karşıladı?
Ikili testim riskli cıkınca doktorum ya nifty testi yada amniyosentez yaptırmamı istemişti.2500 tl ye yaptırmıstım. Nifty i yaptırdım fakat benim hamileliğimin baslangıcında ikiz gebelik vardı fakat bebeklerden biri 6.haftadan sonra gelişmedi kendiliğinden rahimde kayboldu. Buda nifty testini etkilemiş saglam sonuc alınamadıgı için bana paramı geri iade etmişlerdi. Mecburen amniyosentez yaptırmıstım.çok şükür sonuc iyi cıkmıstıArkadaslar 10 haftalik hamileyim. 40 yasindayim. Dr. Nifty testi yaprirmami istedi. Aranizda yaptiran varmi. Fiyati dovize endeksliymis. 2.500-3.000 tl civarinda diyolar. Yaptiran varsa beni bilgilendirebilirmi. Yaptirmasam ikili dortlu testler yada detayli ultrason yeterli olmazmi.. lutfen beni bilgilendirin
Meraba ben yaptırdım. Izmirde tepecik hastenesi bedava yapıyor. Neredesiniz bilmiyorum ama orada yaptırabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar benimde doktorumda nifty test istedi. Geçen sene şubat ayında 4.5 aylık beneğimi kaybettim. Genetik sorun vardı kalbi durunca doğum yapmak zorunda kaldım. Doktorumun olduğu hastane 3000₺ dedi test için biruni hastanesine yönlendirdi doktorum yarın oraya da bir fiyat soracağım. Ücretsiz yaptıran arkadaşlar biraz Bilgi verebilirse çok sevinirim. Biraz zaman geçmiş ama belki gören olur. Teşekkürler.
Cok tesekkurler cevabiniz icin gercekten cok kararsizim ozellikle ne zaman yaptiracagimiz konusunda. Bakalim herseyin hayirlisi. Erken olunca numune yetersiz sonucu mu cikiyorBence haftanız biraz daha ilerlesin 16 . Hafta gibi 3 lü 4 lü yaptırmayın nifty yaptırın hem o haftada bebeğin kanı daha çok size karışır numune yetersiz sonucu çıkmaz içiniz rahat eder çünkü sorularla doğuma kadar çok zor benim ikilim 963 te 1 di ama 4 lü testim 57 de 1 olunca yaptırdım nifty allaha binlerce kez şükür temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?