Nifty testi yaptiranlar

Sonuç kağıdında yazıyor siz şimdi verin yeterli olmazsa zaten tekrar alırlar

Cok tesekkur ederim. Testi ilk duydugumda hicbirsey bilmiyordum yeni yeni bilgi sahibi olmaya calisiyorum. Bekleyemeyecegim sanirim yaptiracagim. Amniyosenteze karar vermistik ama doktor bebek saglikli ise eger dusuk riskinden dolayı bunun daha iyi ve risksiz olacagini soyledi. Insallah sag salim kucagimiza aliriz sorunsuz sekilde.

Ense kalınlığı normal sınırlardaysa ve nazal kemik oluşmuşsa bebeginin dünyasına müdahale etme ben hiç okumadım bu testlerde negatif sonuç çıkıp sağlıksız bebek dünyaya getiren

3 farkli doktora gittim. Ense kalinligi en fazla 1.6cikti burun kemigi olusmus. Hatta doktor Ultrasonda gorunce cok guzel gelismis Hersey yolunda dedi ama ikili test bizim de dunyamizi yikti. Serbest beta hcg degerim asiri derece yuksek ve riskim cok fazla. Nifty test insallah iyi cikar

Sonucu buraya yazarsan sevinirim merak ederim hem de ilerde aynı sorunu yasayan insanlara bilgi olur çünkü insan basına gelince en ufak bilgiye muhtaç oluyor ben yasadığım seyleri paylaşmaya çalışıyorum belki bi gün biride benle aynı sıkıntıları yaşayıp bir umut sahibi olur diye bebeğimi inşallah sağlıkla kucağıma aldığımdada yazıcam buraya maalesef bazen okuyorum bazı arkadaslar sorununu yazmış ama sonucu ile ilgili en ufak bi bilgi paylaşmamış inşallah sonucunuz temiz çıkacak ense kalınlığı gayet iyi nazal kemikte oluşmuş

Merhaba testi yaptırdınız mı birde kaçıncı haftada yaptırdınız testi ?

2250tl ye yaptirdim ama daha uyguna yaptiranlar varmis sanirim. Ben gittigim hastanede yaptirdim. Genoks lab a gonderiyorlar. Kendilerini aradim ama hastanem anlasmali oldugu icin fiyat bilgisini onlardan alin dediler. Ankarada lab. Ama istanbulda da subeleri var. Isterseniz arayin. Test hakkinda bilgi veriyorlar ilgileniyorlar.

Çok teşekkür ederim cevap için bir araştıracağım

Doktorunuz kendi hastanesinde yapmayi tavsiye etmediyse yapan bir cok firma varmis. Ayrica Izmir tepecik arastirma hastanesi turkiye de tek Ucretsiz yapan yer diye biliyorum.
Doktorumun özel polikliniği var olmazsa izmire yakın oturuyorum araştırırım artık çok teşekkür ederim cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…