- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
Gözünüzaydın sağlıcakla gelsin minnoş darısı iki hafta sonra bizimde başımızaHerkese merhabalar. Bugun cooook mutluyum. Nifty testim temiz cikti. Darisi tum sonuc bekleyenlerin basina. Inanilmaz bir mutluluk yasiyorum
Amin inşallahGözün aydın sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Nifty testinimi ücretsiz yaptırdın canım?..ben mhrs ye sordum 2500 tl dediler...Ben ikili yaptırdım 499/1 di daha sonra ense kalınlığı 1.1 di bu arada dörtlü istedi doktorum 367/1 çıktı oda sonra özel labratuara yönlendirdi ama tepeciğe git bi şansını dene dedi bende tarama testlerimle mhrs den cüneyt beye randevu alıp gittim ve hem muayeneye girdim hemde durumu anlattım o da kan testini yazıp beni asistan doktora yönlendirdi biraz koşturacaksınız ama ücretsiz yapıyorlar
Çok sevindim baştan sona okudum yazdıklarını:) ben daha yolun başındayım inşallah bende sağlıklıca alırım kucağıma.tüm hamişlerlerle birlikteMerhaba begegimiz dünyaya geldi ve Rabbime bin şükür sağlıklı darısı tüm annelerin basina
Masallah masallah çok sevindim ben de gerçi baya olmus siz yazalı ama biz de bugün kan verdik ve ons bizim de temiz çıkar allahtan hayırlısı ikili temiz çıkmıştı ama dörtlü test riskli çıktı.bakalim allah buyukAmin insallah hepimiz saglicakla aliriz yavrularimizi
merhaba bayanlar 17 haftalik gebeyim. 3 lu test yaptirdim risk 1:142 cikti yasim 40.. nifty yaptirdim sonucu bekliyorum..dunden beri moralim cok bozuk..aglamaktan gozlerim sisti.. paylasmak istedim.
İnşallah testiniz temiz çıkacakmerhaba bayanlar 17 haftalik gebeyim. 3 lu test yaptirdim risk 1:142 cikti yasim 40.. nifty yaptirdim sonucu bekliyorum..dunden beri moralim cok bozuk..aglamaktan gozlerim sisti.. paylasmak istedim.
Merhaba benimde kombine risk 1:110 ikili test 1:50 çıktı. Beta hcg 196 papp a 2 doktorum risk yüksek dedi İnşâAllah sağlıkla alırız bizde kucağımıza çok moralim bozuldu mesajınız umut olduİnşallah testiniz temiz çıkacak
Ikili testte kombine riskim 1:221cikti
Ikili test >1:50 ikisi de cut off degerinin uzerinde doktorum nifty test önerdi.
Benim durumum da böyleydi yaşım 33 tü.kizim.simdi maşallah sağlıklı ve 6aylik olacak 10gun sonra darısı başınıza insallah
Sizin de beta HCG çok yüksekmis.suan çok net hatırlamıyorum ama benim 350falandi doktorlarım bile şok oldu .çünkü çok çok yüksek bir değer.ama 17.haftaya kadar hiç mide bulantım ve kusmam bitmedi ,nifty temiz çıkınca ben mide bulantimi hep beta HCG ye yordum. Zor bir süreç ama test temiz çıkınca çok sevinmiştim.darisi basinizaMerhaba benimde kombine risk 1:110 ikili test 1:50 çıktı. Beta hcg 196 papp a 2 doktorum risk yüksek dedi İnşâAllah sağlıkla alırız bizde kucağımıza çok moralim bozuldu mesajınız umut oldu
Çok sağolun gerçekten betamız biraz fazla yüksek bulantılarım bu yüzden oluyor demek ki fana haldeyim 14. Haftadayım İnşâAllah sağlıkla atlatırız bu dönemiSizin de beta HCG çok yüksekmis.suan çok net hatırlamıyorum ama benim 350falandi doktorlarım bile şok oldu .çünkü çok çok yüksek bir değer.ama 17.haftaya kadar hiç mide bulantım ve kusmam bitmedi ,nifty temiz çıkınca ben mide bulantimi hep beta HCG ye yordum. Zor bir süreç ama test temiz çıkınca çok sevinmiştim.darisi basiniza
Tamamen hormonlardan kaynaklı ozaman çok yiptrattim kendimi, bu kadar yüksek olan birini duymamistim.yabanci forumlarda falan bulabilmistim .inşallah sağlıklı ve hayirli haberler alırsınız,içinizi ferah tutun.Çok sağolun gerçekten betamız biraz fazla yüksek bulantılarım bu yüzden oluyor demek ki fana haldeyim 14. Haftadayım İnşâAllah sağlıkla atlatırız bu dönemi
Amin İnşâAllah bende benim değerim yüksek diyordum başka yüksek kimseyi bulamadım bide Doğum yapmışsınız sağlıkla iyice umut oldunuzTamamen hormonlardan kaynaklı ozaman çok yiptrattim kendimi, bu kadar yüksek olan birini duymamistim.yabanci forumlarda falan bulabilmistim .inşallah sağlıklı ve hayirli haberler alırsınız,içinizi ferah tutun.
İnşallah sizde de bir sorun cikmayacak.evet kızım 10gun sonra 6aylik olacak.darisi başınıza .kendinizi uzmeyeye çalışın hamileliğin tadını çıkartın.Amin İnşâAllah bende benim değerim yüksek diyordum başka yüksek kimseyi bulamadım bide Doğum yapmışsınız sağlıkla iyice umut oldunuz
MâşâAllah kızınıza Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin. Amin darısı başımıza İnşâAllah çok teşekkürlerİnşallah sizde de bir sorun cikmayacak.evet kızım 10gun sonra 6aylik olacak.darisi başınıza .kendinizi uzmeyeye çalışın hamileliğin tadını çıkartın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?