Nifty testi yaptiranlar

Birini özel muayenehanesi olan bir doçentte diğerini uludağ üniv hastanesinde profa çektirdik ikisi de aynı şeyi söylemişti şimdi de ikisinden birine çektiririz yine
Anladım canım hakkından hayırlısı olsun inşaAllah bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum Allahın izniyle nedense içime öyle doğdu

Anladım canım hakkından hayırlısı olsun inşaAllah bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum Allahın izniyle nedense içime öyle doğdu
Sağol Allah razı olsun, bana da öyle geliyor zaten sadece tedbir olarak yaptıracağız sonuç benim için çok önemli değil bu sefer öyle bir karar veremem Allah verir Allah alır kabullendik, senin yavruna da şifa verir inş.

Arkadaşlar bu nıfty testinde yanılma olur mu.Ben de detaylıya girdim bugün. Burun kemiğinde kısalık var dedi .Amniyosentez yapalım dedi ben istemedim. Bi problem olsa bu teste çıkar dğl mi

Aynen öyle herşey Allahtan bende asla düşünmedim aldırmayı Rabbim den gelen imtihan dedim sabredicez beterinden korusun. Bende sadece tedbir olarak yaptırdım çünkü bazı hastalıklar anne karnında tedavi ediliyor ya da doğduğu anda o yüzden yaptırdım ama hiç bişey çıkmamıştı şuan ki dru diyor ki moralin bozulmasın diye Allahu teala göstermemiş hamileyken çünkü benim hamileliğim 9 ay boyunca mide bulantısı kusma ile geçti çok nadir görülen bir bulantıyla 24 saat 9 ay hiç mi hiç geçmeyen kusarak geçirdiğim bir bulantı birde onu öğrenip kafaya taksaydım vah ki ne vah

Hayal edemiyorum 9 ay kusmayı, ilk 3-4 ay bile geçmek bilmiyor, peki ense kalınlığı ve burum kemiğinden anlaşılmamış mıydı?

Arkadaşlar bu nıfty testinde yanılma olur mu.Ben de detaylıya girdim bugün. Burun kemiğinde kısalık var dedi .Amniyosentez yapalım dedi ben istemedim. Bi problem olsa bu teste çıkar dğl mi
Nifty testiniz temiz mi çıkmıştı

Nifty testiniz temiz mi çıkmıştı
Daha yaptırmadım. Yarın kan alacaklar .bir hafta on güne çıkar dediler. Ya perinatolog korkuttu beni .Burun kemiğinin böyle olması on kat arttirir down riskini falan dedi. Bizim testler falan temiz dger şeylerde de sıkıntı yok ama burun kemigi işte 5,34 mm dedi .Bir de grupta ikili testlerde falan yanılma olabilir,ultrasn ölçümleri önemli diyorlar iyice tedirgin oluyorum

Moralinizi bozmayın. Allah’ın izniyle bişe çıkmaz. Herkesin burda farklı bir bulgusu oluyor.bazıları test sonuçları riskli geliyor bazıları ultrason. Bence içiniz rahat etsin diye farklı bir perinatologa daha gidin. Aynı bulguyu farklı yorumlayabilirler. Dua edin bol bol. Elimizden başka birşey gelmiyor.

Amin Rabbim hepimize güzel haberler duyursun. Benim doktorumda kısa demişti zaten.perinatolog da tasdikledi. Ama bu doktorların ruhsuzlukları sinirimi bozuyor .Belki genetikdir,küçük burunludur bebişimiz hocam dgl mi diyoruz cevap yok bakıyor öyle

Devlet hastanesinde bir perinatolog mu. Genelde onlar tepkisiz oluyor. Kerpetenle cümle alıyorsunuz ağızlarından. Ben de daha önceki gebeliğimde üniversite hastanesinde perinatologa gitmiştim. Şimdi özelde gittim. Özelde bir perinatologa gittiğimizde uzunca zaman ayırıp tüm sorulara cevap veriyorlar. Ama şu aşamada kan testinizin sonucunu bekleyin. Acele etmeyin. Herşey hepimiz için hayırlı olur inşallah

Yok özel hatta bulunduğunuz şehrin en iyi ikisinden biri bu hoca. Sizde ki sıkıntı nedir yaptırdınız mı bu testi

Yok özel hatta bulunduğunuz şehrin en iyi ikisinden biri bu hoca. Sizde ki sıkıntı nedir yaptırdınız mı bu testi
Enteresan olmuş doktorun öyle davranması o zaman. Benim ikili riskli gelmişti. Perinatolog detaylı ultrasonla baktı. Herhangi bir bulgu görmedi ve fetal DNA testine gerek yok dedi ben de yaptırmadım. Ama hala içimde kaldı yaptırsaydım diyorum. Haftam ilerledi artık 24 bitiyor bu saatten sonra anlamı yok zaten . İnşallah sağlıkla doğururuz. Hamilelik elimde telefonla forum okumakla geçiyor resmen. Keyfini çıkaramadım.

Amin.Zor biliyorum kaygıyla hamileliği geçirmek zor gerçekten. Biz de 22 haftalık olcz yarın. Takıntılıyım bide gerçekten. O yüzden yaptırmak istedim testi .Gerçi bana perinatolog yaptırman şart dedi.Allah büyük siz de kaygı yapmayın

Hayal edemiyorum 9 ay kusmayı, ilk 3-4 ay bile geçmek bilmiyor, peki ense kalınlığı ve burum kemiğinden anlaşılmamış mıydı?
Gerçekten çok mu çok zor günler geçirdim yatarak tek bir odada abartmıyorum sanki bi vapur yada otobüsdesin miden bulanıyor ve mola dahi vermiyor bu otobüs vapur duraklama yok
Ense kalınlığı normaldi burun kemiği de vardı zaten benim doktorumda bunlar şaşırttı... Doğduğunda çocuk doktıru emin olamıyorum test yapılsın illa dedi.. Zaten ilk bakışta anlaşılmıyor down olduğu sadece down anneleri görünce bazıları anlıyor bi arkadaşım var bebeği down sendromlu diyo ki bi yerde görsem beveğini gelip downlı mı diye sormaya cesaret edemem hala daha da benzemiyor çok fazla belirgin tipik bi görüntü yok canı sağolsun evlat baldan tatlı bi anne olarak down olarak doğması hiç mi hiç etkilemedi çünkü normal bebekten hiç bir farkı yok neler çekti benim kuzum halada çekiyor Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi boş.. Hastanede nelerle karşılaştım sapa sağlam bebekler ufak bi hastalık yüzünden ne hale geliyor en basiti komşumun kızı bebekken havale geçirmiş ve zekasal normal bi çocuk değil görüntü herşey normal olmasına rağmen herşey Allahtan buna inanıyoruz zaten o yüzden hiç mi hiç kafaya takmasın bu yazdıklarımı okuyanlar evet herkes ister sağlıklı bi bebek doğurmak ama inanın hamilelikte bunları kafaya takarak zehir etmeyin kendinize tadını çıkarın ne olacak ne bitecek düşüne düşüne insan kafayı yiyor benim bu çocuk doğduktan sonra hayatım tamamen değişti ve sağlığın kıymetini daha iyi anladım.. İnşaAllah hepinizin bebekleri sağlıkla doğar sağlıklı bir yaşam süreriz bizde bundan sonra

Tabiki down olarak doğmasına üzülünür mü Allah vermiş meleğini ama kalp ve solunum rahatsızlıklarıyla doğuyormuş çoğu ben de yeni öğrendim, zor olan taraf o zaten ameliyatlar filan. Allah şifa versin inş. Bir de geçen hamilelikte benim ikili testim riskli çıkmıştı ama ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi down olabilir mi dedim drum farklı bir down çeşidi olabilir demişti zeka olarak normale yakın oluyor üstün zekalı bile olabiliyorlar demişti seninki de öyle olabilir hem benzemiyor diyorsun ya. Ben şimdi ikili yaptırmadım burun kemiği ve ense kalınlığı normal diye çok rahatım ama tabiki bunlar bir ihtimal ve düşünürsem kendimi yıpratırsam zaman geçmez o yüzden iyi düşüneyim iyi olsun zaten ben hiçbir şeyin önüne geçemem diye düşünüyorum Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inş

Aynen canım sakın kafana takma inşaAllah sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağına alırsın buradan sonucu yazarsın

1 ay once 3 lumde bhcg yuksekliginden dolayi biyokimyasal riskim1/53 cikti 3 gun sonra amniyisentez yaptirdim.bu surecte dr larda icimi rahatlatacak birsey demediler fish sonuclari iyi cikti ama tam sonuclar elimize gecmeden rahat edemicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…