Nifty testi yaptiranlar

hangi şehirdesiniz acaba? gittiğiniz perinatologun ismini paylaşabilir misiniz?

Ben de adabadayım aynı durumdayım hangi hastaneye gittiniz ve doktorun ismi nedir ?
Prof. Dr. Ebru Tarım muayenehanesi var. Adanadaki en iyi perinatoloji uzmanı. Bence en kısa sürede gidin. İçiniz rahat etsin önlem alınacak bir durum ise de önleminizi alırsınız en azından

Bana 3 hafta oncce 3 lu taramada risk cok yuksek diyerek amniyosentez yapildi hicbirseyde cikmadi bu nifty testleri yeni yayilmaya baslandi ve her ne hikmetse bu surecte dr da kadinlara cesitli bahanelerle onerilmeye baslandi bana da ilk basta illa nifty yap diue tutturdular

Buraya yazmışsınız tekrar mı hamilesiniz

Eski sayfalarda yazmışım bildirim gelince bakayım dedim topiğe benimde ikili testim riskli çıkmıştı nifty yaptıralım dedi Dr kabul etmedim ikili test doğru çıktı kızım dsli doğdu kalbinden ameliyat oldu çok zor günler yaşadık

Buraya yazmışsınız tekrar mı hamilesiniz
Evet çünkü o bebeğimiz kaybettim buraya 8ocakta yazmışım ertesi gün bebeğimin kalbinin sağ tarafının gelişmediğini ve yaşamasının mümkün olmadığını söylediler birkaç doktor gezdik heyet kurulu ile bir hafta sonra gebeliğim sonlandırıldı down sendromlu değildi ama yaşamla bağdaşmayan bir anomaliydi çok zor günlerdi ama şimdi tekrar hamileyim çok şükür ve tabiki ikili test yaptırmadım

Çok geçmiş olsun size de, mutlaka zorlukları vardır ama bir melek annesi olmuşsunuz..

Tebrik ederim sağlıkla doğsun kuzubenim bebeğiminde kalbinde çok büyük bir anomali vardı ve bebeğim doğduktan 20 gün sonra anlaşıldı ve Dr şok oldu 11 haftalık Ken bile görünürde bu anomali ki ben hem 12. Haftada hem 22. Haftada detaylı ultrasona girdim hatta fetal eco yapıldı raporda kalp normal yazmış hepsi şaka gibi çok ağır bi ameliyat oldu kuzum açık ameliyat halada toparlanamadı

Peki detaylıya girdiniz mi kalp için vs bu haftada oluyormuş

Peki detaylıya girdiniz mi kalp için vs bu haftada oluyormuş
Bebeğinizin sağlıkla doğdu mu acaba. Kalbinden dolayı çok geçmiş olsun. İkiliniz riskli çıkmıştı şu anki durum nedir

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.. ben iki yerde fetal eko çektirdim biri doç biri proftu ve çok ümitsiz konuşuldu en doğrusu sonlandırmak denildi ve kabul ettik sonradan vicdani sorumluluğu oluyor ama nasibi yokmuş demekki dedik doğduğu gibi ölecekse acı çekmesin istedik, bu kararı vermekte zordu, senin bebeğin yaşıyor bak Allah dermanını da verir inş, sonradan oluşmuş olabilir mi anlaşılmayacak gibi değil her damara bakıyorlar

Yaş riskinden dolayı nifty test yaptırdım. Ankara genox da. 2000 TL. Ve sonucumu az önce aldım. Çok şükür temiz çiktı. Bekleyen arkadaşlarımın da iyi haberler almasını dilerim. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Kaç haftalıkken kan verdiniz acaba birde kaç günde cıktı sonuç?

Bebeğinizin sağlıkla doğdu mu acaba. Kalbinden dolayı çok geçmiş olsun. İkiliniz riskli çıkmıştı şu anki durum nedir
Maalesef canım down sendromlu bebeğim artı kalp hastası ikiside ultrasonda gözükmedi down olasılığı ikili testte çıktı doktorum güvenme bebeğin sağlıklı bence dedi Ama içime kurt düşmüştü Ke dimi hazırladım vede hissettim o kadar üzülecek bi durum değilmiş down olması kalp problemi bizi mahvetti
Amin canım nerede çektirdiniz fetal ecoyu ben birini medipolde doçent diğerini cerrahpaşada prof dra çektirdim sonradan olmaz dediler bana daha 5 haftalık hamileyken kalp oluşumunu tamamlıyormuş
Hayır 18den sonra gireceğiz sanırım, fetal eko çekilecek buna da çünkü genetik olabiliyormuş
Allah korusun canım inşAllah temiz çıkar hangi doktora gideceksin

Birini özel muayenehanesi olan bir doçentte diğerini uludağ üniv hastanesinde profa çektirdik ikisi de aynı şeyi söylemişti şimdi de ikisinden birine çektiririz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…