- Konu Sahibi elaelif123
-
Bende genoks da yaptırdım ve benimki de Ankarada yapıldıgını söylediler Amerika olayı ne oluyor bilmiyorum ama bence hepsi türkiye de yapılıyor o kan kac günde amerikaya gidicek gelecek39 yaşındayım, daha önce ki hamileliğimde risk yüksek çıkmıştı. bu hamileliğimde hiç o durumları yaşamayalım diye
hiç bir test yaptırmadan direk genoks ta nifty test yaptırdım. 10 günde sonuç çıktı. ankarada bakıldığını söylediler. amerikaya gönderildiğini yazdınız, hastasına göre mi gönderiyorlar acaba?
Amerikaya yolluyorlar mı bilmiyorum ama overnight denen bi kargo sistemi var bir günde amerikaya kargo yollanabiliyor artıkBende genoks da yaptırdım ve benimki de Ankarada yapıldıgını söylediler Amerika olayı ne oluyor bilmiyorum ama bence hepsi türkiye de yapılıyor o kan kac günde amerikaya gidicek gelecek
Dogrudur ama genoks denen firma türkiye de yaptırıyor bir kısmı amerika da bir kısmını da Ankarada yaptıklarını düşünmüyorum ben nerde yapılırsa yapılsın Allah herkese saglıklı temiz sonuclar nasip etsin.Amerikaya yolluyorlar mı bilmiyorum ama overnight denen bi kargo sistemi var bir günde amerikaya kargo yollanabiliyor artık
Aynen canım doğru söylüyorsunDogrudur ama genoks denen firma türkiye de yaptırıyor bir kısmı amerika da bir kısmını da Ankarada yaptıklarını düşünmüyorum ben nerde yapılırsa yapılsın Allah herkese saglıklı temiz sonuclar nasip etsin.
Bende memorialde yaptirdim ankarada yapilmiyor amerikadaki laboratuvarin turkiyedeki subesi dediler amerikaya gidiyor bu kanlar dedi memorial ayrica doktorum %99 bu teste guvenebilirz dediler ben yrrinizde olsam once nifty nifty sikintili ise amniyosentez dusunurdum amniyosentezin de kendi icinde riskleri var çünküBen ikili testim riskli çıkınca amniyosenteze karar verdim, pazartesi inşallah olacak, fakat nifty çok araştırdım. Dr umun hastanesi Genoks ile anlaşmalı. Yurt dışına gidiyor kanlar. Şu an bir tek Düzen labarotuarı yurt içinde sonuçlandırabiliyor bu testi. Onu da Dr um şu şekilde açıkladı. Bu testlerin sonucu bildiğiniz üzere "bugüne kadar olan vakalarda/olaylarda sizin değerlerinize uygun bilmem kaç kişiden şu kadarında bu hastalık görülmüştür " gibisinden bir risk değeri çıkıyor. Demek ki ne kadar test yapılırsa o kadar bilgi/vaka birikimi olacak ve test sonuçları o kadar kesinleşecek. Yani 1 senedir Yurt içinde yapılıyorsa henüz güvenilir olması için erken buluyorum.
Bende memorialde yaptirdim ankarada yapilmiyor amerikadaki laboratuvarin turkiyedeki subesi dediler amerikaya gidiyor bu kanlar dedi memorial ayrica doktorum %99 bu teste guvenebilirz dediler ben yrrinizde olsam once nifty nifty sikintili ise amniyosentez dusunurdum amniyosentezin de kendi icinde riskleri var çünkü
Vallahi cnm internette butun nifty yaptıran kisilerin yazilarini okudum ama Allaha şükür niftynin yanıldığına hic denk gelmedim ins hic kimseninde başına gelmezNifty bebeğiniz kesin olarak şu konularda hasta veya değil demiyor. Aynı ikili test gibi bir oran veriyor. Fakat ikili testin verdiği bu oranın kesinliği %80-85, nifty nin oranının kesinliği %99 diyorlar. İkili testimiz riskli çıktıktan sonra yeni bir oran görmek, eşim ve beni tatmin etmeyecek maalesef. Bu yüzden kesin bir sonuç görmek istiyoruz ve maalesef riskleriyle beraber bunun tek yöntemi var gibi gözüküyor. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Umarım her açıdan güzel sonuçlanır.Ama şimdiki aklım olsa, ikili testi hiç yaptırmaz direk daha kesin olan nifty yapardım. İçime kurt düşecekseydi, %99 kesinlikle bir kurt düşeydi daha iyiydi
Ben mi anlatamıyorum, hamilelik hormonlarından hepimiz bi garip mi olduk? Ben güvenli bulmuyorum demedim. Dr bana rapor sonucunun o laboratuarda bu güne kadar yapılan test sayısı kadar güvenilir olabileceğinin mantığını anlattı. Ben de bunu size anlatıyorum.Bende internette ne kadar okuduysam hep pozitif sonuçlar almış hayır doktorların güvenilir buldugunu siz bulmuyorsanız oda sizin görüşünüz. Umarım güzel hayırlı sonuclar alırsınız.
Bir sakin olun bence sizin hormonlarınız ters tepmiş bu kadar abartıcak birşey yok umarım güzel sonuçlar alırsınız.Allah gönlünüze göre versin.Ben mi anlatamıyorum, hamilelik hormonlarından hepimiz bi garip mi olduk? Ben güvenli bulmuyorum demedim. Dr bana rapor sonucunun o laboratuarda bu güne kadar yapılan test sayısı kadar güvenilir olabileceğinin mantığını anlattı. Ben de bunu size anlatıyorum.
Yani: (bu söyleceklerim benim fikrim) ben olsam ikili 3 lü 4 lü yaptıracağıma, daha kesin olan nifty test yaptırırdım fakat onu da uzun yıllardır bu işi yapan bir laboratuara yaptırırdım. Gerekirse yurt dışı.
Bu işler çok kişisel seçimler. Çocuğum sakat bile olsa doğururum diyen var, doğururum ama sonuç görmem lazım diyen var, bu riski göze alamam diyen var, var da var. Bu yüzden kimisi hiç test yaptırmaz, kimisine bir yüzde oranı yeterli gelebilir, kimisi kesin öğrenmeden rahat edemez.
Bana gelirsek zaten ben bi kere ikili testte riskimi görüp içim kuruyana kadar 2 gün ağladığım için, şu an beni nifty falan oranı kesmez. Bu sabah amniosentez yaptık, umarım sonucumuz hayırlı olur. Sevgiler...
Biogen'in fiyati daha uygun. Eski yazilari okursaydiniz görürdunuz. detayli bilgiler yazismalarda mevcut.Bu testi nerede yaptırdınız genoks fiyatları çok yüksek tutuyor daha uygun yapan labaratuvarlar var sanırım. Siz nerede yaptırdınız?
Kesin sonuc amniosentez yaptirirsan olur. Niftyden de guvenilir ama amniosentezinden risklerini once bir arastir bence.Kizlar 12 haftalik hamileyim. Doktorum genetik test yaptirmam gerektiigini soledi. Niftye guvenmiyorum cunku bi arkadasim bursa'da yaptirdi yanlis sonuc cikardilar. Çin'e gidiyomus kanlar pek içime sinmedi. Baska ne var guvenilir onerebileceginiz test?
Kizlar 12 haftalik hamileyim. Doktorum genetik test yaptirmam gerektiigini soledi. Niftye guvenmiyorum cunku bi arkadasim bursa'da yaptirdi yanlis sonuc cikardilar. Çin'e gidiyomus kanlar pek içime sinmedi. Baska ne var guvenilir onerebileceginiz test?
Kesin sonuc amniosentez yaptirirsan olur. Niftyden de guvenilir ama amniosentezinden risklerini once bir arastir bence.
Bence nifty gayet güvenilir bir testKizlar 12 haftalik hamileyim. Doktorum genetik test yaptirmam gerektiigini soledi. Niftye guvenmiyorum cunku bi arkadasim bursa'da yaptirdi yanlis sonuc cikardilar. Çin'e gidiyomus kanlar pek içime sinmedi. Baska ne var guvenilir onerebileceginiz test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?