- Konu Sahibi elaelif123
-
Ayni durumda ve haftadayiz.. binustteki yazimi okur musunuz. Siz ne düşünüyorsunuz?ben 40 yaşındayım. doktorum 2liyle 3lüyle hiç uğraşma direkt nifty yapalım dedi. haftaya randevumuz var, nereye yönlendirirse oraya gidicem
Arkadaslar bende 37 yaşındayım ama Dr ikili tarama Dawn sendromu için dedi eğer aldırmak gibi bir düşünce yoksa yaptırma dedi sadece ayrıntılı ultrason yaptırırken dedi.Ayni durumda ve haftadayiz.. binustteki yazimi okur musunuz. Siz ne düşünüyorsunuz?
İkili test sonucun nasil çıktı?Arkadaslar bende 37 yaşındayım ama Dr ikili tarama Dawn sendromu için dedi eğer aldırmak gibi bir düşünce yoksa yaptırma dedi sadece ayrıntılı ultrason yaptırırken dedi.
Iki li yaptırmayacagim yani boşa strese girmek istemiyorum.yaştan dolayı illa risk çıkacaktır. Bilmiyorum kararsız bendeİkili test sonucun nasil çıktı?
İşte aynısını bana da söyledi. Direkt nifty test dedi.. bu testi yaptırıp yaptırmamaksa tamamen bize kalmış. Ben çok araştırdım ama hala kafam karışık. Zaten hormonlar tavan yaptı doğru dürüst düşünüp karar veremiyorum.Iki li yaptırmayacagim yani boşa strese girmek istemiyorum.yaştan dolayı illa risk çıkacaktır. Bilmiyorum kararsız bende
Valla ne olursa olsun doğuracak san yaptırma sadece ayrıntılı ultrason yaptır. Bana dr oyke dedi bu senin dediğin testten bahsetmedi bileİşte aynısını bana da söyledi. Direkt nifty test dedi.. bu testi yaptırıp yaptırmamaksa tamamen bize kalmış. Ben çok araştırdım ama hala kafam karışık. Zaten hormonlar tavan yaptı doğru dürüst düşünüp karar veremiyorum.
Merhaba, testi nerede yaptırdınız?Bende yaptırdım.
veracity diye geçiyor yaptırdığım test ki zaten testlerin sadece isimleri farklı hepsi genel anlamda aynı şeylere bakıyor.Cinsiyeti bile o testten öğrendim. İkili,üçlü,dörtlü tarama testlerini yaptırmadım bu testi yaptırınca. 35 yaşındayım doktorum önerdi,güvenilirliği açısından testi yaptırmamın daha uygun olduğunu söyledi,kendisi amniyosentez yaptırmak zorunda kalmış,kesinlikle öneriyorum dedi bende yaptırdım. 2000 tl ödedim 1 hafta içinde sonuçlarım geldi,yurtdısına gönderildi benden alınan kan. Geçen hafta perintalog'da en güvenli sonuç veren test dedi,iyiki yaptırmışsınız diye de ekledi.
Riskli bir durumum yoktu sadece acaba dememek için yaptırdım. Diğer testlere gerek kalmaması da bir artıydı benim için.
Dora Genetikte yaptırdım. Hastaneye gelip kan aldılar ama ben gitmedim.Merhaba, testi nerede yaptırdınız?
Birsey sorcam peki ikili testte sorun çıkardı Bebeğinizi aldir acak miydiniz.ben yaptırmayı düşünmüyorum ama herkes yaptırmak yana olunca kafam karisiyorBen çok pimpirikli olduğum için direk bunu yaptırdım. Ama mantıklı olan ikili testte sorun çıkarsa yaptırmak.
Olmayan bir şey için konuşmak doğru olmaz. Şimdiki aklımla ne olursa olsun aldırmazdım ama Allah korusun öyle bir şeyle karşılaşsaydım ne düşünürdüm ne hissederdim ve ne yapardım bilemiyorum. Bir de pimpirikliyim derken aslında güzel sonuç alıp doğuma kadar içimin rahat etmesiydi istediğim. Hiçbir test yaptırmasaydım doğuma kadar kafamı kurcalayıp dururdu.Birsey sorcam peki ikili testte sorun çıkardı Bebeğinizi aldir acak miydiniz.ben yaptırmayı düşünmüyorum ama herkes yaptırmak yana olunca kafam karisiyor
Iki li test ücretleri ne kadar acaba ben birazda öyle bişey çıkarsa o zaman pskolojim daha bozulur diye dusunuyorum kafam.çok karışık. Bilmiyorum çok kararsız kaldimOlmayan bir şey için konuşmak doğru olmaz. Şimdiki aklımla ne olursa olsun aldırmazdım ama Allah korusun öyle bir şeyle karşılaşsaydım ne düşünürdüm ne hissederdim ve ne yapardım bilemiyorum. Bir de pimpirikliyim derken aslında güzel sonuç alıp doğuma kadar içimin rahat etmesiydi istediğim. Hiçbir test yaptırmasaydım doğuma kadar kafamı kurcalayıp dururdu.
İkili testin ücretini hiç bilmiyorum. Ne olursa olsun gerçeklerden kaçılmaz bence yüzleşmek en iyisi. Hem zaten bu testler senin çocuğunun hasta olup olmayacağını söylemiyor. Hasta olma ihtimali kaç onu söylüyor. Yani düşük riskli de çıksa Allah bilir ne olacağını, yüksek riskli de çıksa Allah bilir ne olacağını.Iki li test ücretleri ne kadar acaba ben birazda öyle bişey çıkarsa o zaman pskolojim daha bozulur diye dusunuyorum kafam.çok karışık. Bilmiyorum çok kararsız kaldim
Ben nifty testini dün 2000 tl ye yaptırdım.genoksta.eve hemşire geldi kan aldı.Arkadaşlar merhaba. Ben de bir süredir bunu araştırıyorum. 12+3 haftalık hamileyim. 39 yaşındayım. Doktor yaşımdan dolayı direkt bu kan testini önerdi. Zaten ikili ve üçlü testlerde sonuç yüksek çıkacak hic gerek yok direkt Nifty test yapalım dedi. Ben fiyatların yüksek olduğunu biliyordum o yuzden hastane aracılığıyla değilde direkt labaratuvarları aramaya başladım. Fiyatlar daha uygun olur diye.
Ve öğrendiğim şu oldu. Nifty,prena, harmony vs testler hepsi kanda dna'ya bakiyorlar. Yani bu isimler sadece ticari. Nifty testte biraz daha fazla parametreye bakılıyor. Ama o da digerlerine göre çok pahali. 2700 TL'den başlıyor fiyatlari. Ben nifty icin Genoksla konuştum. Aldiklari kan örneklerini Hong Kong'a gonderdiklerini öğrenince kafam çok karıştı..
Birden çok parametreye bakan nifty mi yoksa yine aşağı yukarı ayni parametrelere bakan diger testler mi bir türlü karar veremiyorum.. sizler ne dusunuyorsunuz
1 hafta 10 güne gelir sonuçlar. güzel sonuçlar gelsinBen nifty testini dün 2000 tl ye yaptırdım.genoksta.eve hemşire geldi kan aldı.
İnşallah1 hafta 10 güne gelir sonuçlar. güzel sonuçlar gelsin
Valla ben bu Genoks'u anlamadım.. bana 2700 tl dediler. Size 2000 tl demişler.. baska bir arkadaş 1500 tl.'ye yaptırmış.. ayrica bana kan örneklerinin Hong Kong'a gonderildigini söylediler.. Bu ve farklı fiyat tutumlarindan ötürü bana guven vermediler. Bu sebepten ben başka bir firmaya Prena test yaptırdım. Doktorum da onay verdi.Ben nifty testini dün 2000 tl ye yaptırdım.genoksta.eve hemşire geldi kan aldı.
Biz doktorun referansıyla gittik ondan indirimleri olabilir.Valla ben bu Genoks'u anlamadım.. bana 2700 tl dediler. Size 2000 tl demişler.. baska bir arkadaş 1500 tl.'ye yaptırmış.. ayrica bana kan örneklerinin Hong Kong'a gonderildigini söylediler.. Bu ve farklı fiyat tutumlarindan ötürü bana guven vermediler. Bu sebepten ben başka bir firmaya Prena test yaptırdım. Doktorum da onay verdi.
Valla siz bilirsiniz. Doktorlar zaten onlarla anlasmali olduklari icin ekstra para aliyorlar sizin uzerinizden.. yani doktor onlara her hasta gonderdiginde sizin odediginiz paranin bir miktari doktora gidiyor :) bem bu yüzden doktorum vw hastanemden bagimsiz bir labarotuvara giderek yaptırdım.Biz doktorun referansıyla gittik ondan indirimleri olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?