NIFTY Testi

arkadaşlar merhaba bugün ikili test sonucumda orta düzeyde risk çıktı. bende pazartesi bu testi yaptırcam. sizlerin test sonuçları nasıl çıktı? çok huzursuzum.

arkadaşlar merhaba bugün ikili test sonucumda orta düzeyde risk çıktı. bende pazartesi bu testi yaptırcam. sizlerin test sonuçları nasıl çıktı? çok huzursuzum.
merhaba; benimde ikili testte risk cikti. Doktor bu testi önerdi, bu basligi açtım, farklı adlarda yapiliyor bu test. iyi-güvenilir bi laboratuvar bulun,2 tup kan alınıyor sadece. fiyatı yüksek. ama sağlık olunca mecbur yaptırdık, tavsiye ederim , 1 hafta 10 güne cikiyor sonuclar. iyi sonuclar çıksin, rahatlarsiniz...

Çooook şükürrrr benimki de temiz çıktı arkadaşlar.bi daha Allah nasip ederse bundan sonra ikili üçlü test yaptırmayacağım.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Kızlar merhaba. Ben de 34 yaşındayım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Doktorum nifty testi önerdi. Genoks'a onun ismiyle gidersem testi 1.500 TL'ye yaptırabileceğimi söyledi. Yaptırmak istemezsem diye ikili tarama için de 8 Haziran'a gün verdi. Sizce önce ikili yaptırıp risk yüksek çıkarsa öyle mi nifty yaptırmalıyım?

İkili test yaptır ilk önce eğer temiz çıkarsa başka da bir test yaptırma ne üçlü ne nifty tabi aldırma gibi düşüncen yoksa

İkili test yaptır ilk önce eğer temiz çıkarsa başka da bir test yaptırma ne üçlü ne nifty tabi aldırma gibi düşüncen yoksa
aldırmak gibi bir düşüncem tabii ki yok ama kalan 6 ay bana zehir olur inşallah ikili temiz çıkar da gerek kalmaz.

aldırmak gibi bir düşüncem tabii ki yok ama kalan 6 ay bana zehir olur inşallah ikili temiz çıkar da gerek kalmaz.

Benim ikili temiz çıktı özelde yaptırdım şehirdışında, sonra tekrar gidemediğim için devlet hastanesine gittim ordada istem dışı üçlü test yapıldı yani sorulmadan. Riskli çıktı. Ben o yüzden yaptırdım kalan 4 buçuk ayı düşünerek geçiremezdim. İkili testin inşallah temiz çıkar ve mutlaka özel hastanede yaptır

özel doktora gidiyorum zaten canım. Ense kalınlığına kendi muaynehanesinde bakacak, kan testi için de doğumlarını yaptırdığı özel hastaneye yönlendirecek. Bakalım inşallah güzel çıkar. Öyle olursa üçlüyü bile yaptırmayacağım dediğin gibi.

merhaba size özelden mesaj attım bakin

Bende bugün yaptırdım 10 gün bekleyeceğim, çok zor beklemek. İnşallah iyi çıkar
Selam canım bende cuma günü yaptırdım nifty benim de 1/248 cıktı Allahım bu güzel mübarek aylar da hepimize hayırlı haberler duyursun inşallah saglıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi hepimiz.

Bende genoksa yaptırdım daha sonucum cıkmadı bir kaç yerde subesi mi var sizde istanbuldan mısınız topikten cogu kişi genoks da yaptırmış merak ettim

Bende genoksa yaptırdım daha sonucum cıkmadı bir kaç yerde subesi mi var sizde istanbuldan mısınız topikten cogu kişi genoks da yaptırmış merak ettim
Hayır ben Anlara’dayım. Başka yerde var mı bilmiyorum açıkcası.

Aldırmaya alsanız asla ikili yaptırmayın. Ense kalınlığı ve ayrıntılı üst yeterli oluyor. Benim download sendromlu kız kardeşim var 32 yaşında. Öyle güzel öyle masumlar ki kıyamazsınz zaten. Onlara. Kendinizi germeyin relax

Ankarada 3-4 yer var bu testi yapan..ben yaptırmadan önce epey arastirmistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…