- 19 Ağustos 2013
- 49
- 35
- 288
- Konu Sahibi elaelif123
-
merhaba; benimde ikili testte risk cikti. Doktor bu testi önerdi, bu basligi açtım, farklı adlarda yapiliyor bu test. iyi-güvenilir bi laboratuvar bulun,2 tup kan alınıyor sadece. fiyatı yüksek. ama sağlık olunca mecbur yaptırdık, tavsiye ederim , 1 hafta 10 güne cikiyor sonuclar. iyi sonuclar çıksin, rahatlarsiniz...arkadaşlar merhaba bugün ikili test sonucumda orta düzeyde risk çıktı. bende pazartesi bu testi yaptırcam. sizlerin test sonuçları nasıl çıktı? çok huzursuzum.
Çok şükür sizinki temiz çıkmış.benim papp-a değerim çok düşük beta hcg de çok yüksekBende yaptırdım bu testi. İkili test sonucum 1/193 riskli çıkmıştı. Nifty test sonucum temiz çıktı. Allaha şükür.
gecmiş olsun canım. benim sonucum o kadar ayrıntılı yazılmamış . inşallah kötü olmaz senin içindeÇok şükür sizinki temiz çıkmış.benim papp-a değerim çok düşük beta hcg de çok yüksek((((
Kızlar merhaba. Ben de 34 yaşındayım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Doktorum nifty testi önerdi. Genoks'a onun ismiyle gidersem testi 1.500 TL'ye yaptırabileceğimi söyledi. Yaptırmak istemezsem diye ikili tarama için de 8 Haziran'a gün verdi. Sizce önce ikili yaptırıp risk yüksek çıkarsa öyle mi nifty yaptırmalıyım?
aldırmak gibi bir düşüncem tabii ki yok ama kalan 6 ay bana zehir olurİkili test yaptır ilk önce eğer temiz çıkarsa başka da bir test yaptırma ne üçlü ne nifty tabi aldırma gibi düşüncen yoksa
aldırmak gibi bir düşüncem tabii ki yok ama kalan 6 ay bana zehir olurinşallah ikili temiz çıkar da gerek kalmaz.
özel doktora gidiyorum zaten canım. Ense kalınlığına kendi muaynehanesinde bakacak, kan testi için de doğumlarını yaptırdığı özel hastaneye yönlendirecek. Bakalım inşallah güzel çıkar. Öyle olursa üçlüyü bile yaptırmayacağım dediğin gibi.Benim ikili temiz çıktı özelde yaptırdım şehirdışında, sonra tekrar gidemediğim için devlet hastanesine gittim ordada istem dışı üçlü test yapıldı yani sorulmadan. Riskli çıktı. Ben o yüzden yaptırdım kalan 4 buçuk ayı düşünerek geçiremezdim. İkili testin inşallah temiz çıkar ve mutlaka özel hastanede yaptır
merhaba size özelden mesaj attım bakinözel doktora gidiyorum zaten canım. Ense kalınlığına kendi muaynehanesinde bakacak, kan testi için de doğumlarını yaptırdığı özel hastaneye yönlendirecek. Bakalım inşallah güzel çıkar. Öyle olursa üçlüyü bile yaptırmayacağım dediğin gibi.
Selam canım bende cuma günü yaptırdım nifty benim de 1/248 cıktı Allahım bu güzel mübarek aylar da hepimize hayırlı haberler duyursun inşallah saglıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi hepimiz.Bende bugün yaptırdım 10 gün bekleyeceğim, çok zor beklemek. İnşallah iyi çıkar
Bende genoksa yaptırdım daha sonucum cıkmadı bir kaç yerde subesi mi var sizde istanbuldan mısınız topikten cogu kişi genoks da yaptırmış merak ettimKızlar merhaba. Ben de 34 yaşındayım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Doktorum nifty testi önerdi. Genoks'a onun ismiyle gidersem testi 1.500 TL'ye yaptırabileceğimi söyledi. Yaptırmak istemezsem diye ikili tarama için de 8 Haziran'a gün verdi. Sizce önce ikili yaptırıp risk yüksek çıkarsa öyle mi nifty yaptırmalıyım?
Hayır ben Anlara’dayım. Başka yerde var mı bilmiyorum açıkcası.Bende genoksa yaptırdım daha sonucum cıkmadı bir kaç yerde subesi mi var sizde istanbuldan mısınız topikten cogu kişi genoks da yaptırmış merak ettim
Ankarada 3-4 yer var bu testi yapan..ben yaptırmadan önce epey arastirmistim..Bende genoksa yaptırdım daha sonucum cıkmadı bir kaç yerde subesi mi var sizde istanbuldan mısınız topikten cogu kişi genoks da yaptırmış merak ettim
Evet asıl yeri Anlara da zaten büyük ihtimal aynı yer bence sonuclarınız cıktımıHayır ben Anlara’dayım. Başka yerde var mı bilmiyorum açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?