- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi elaelif123
-
Ben test yaptırmadım. Yaptırayım mı diye sormuştum burada. Ama sonra 2li test yaptırdıktan sonra sonuç riskli çıkarsa nifty yaptırmaya karar verdim.Evet asıl yeri Anlara da zaten büyük ihtimal aynı yer bence sonuclarınız cıktımı
Anladım cnm umarım cıkmaz Allah sağlıkla nasip etsin hepimizeBen test yaptırmadım. Yaptırayım mı diye sormuştum burada. Ama sonra 2li test yaptırdıktan sonra sonuç riskli çıkarsa nifty yaptırmaya karar verdim.
Nasıl cıktı sonucun?Bende tam 1 yıl önce,11. Haftamda yaptırdım.Prena test.Eve gelip kan aldılar ve Amerikaya gitti.2000 liraydı...
Eşimle akraba olduğumuz için kendim yaptırdım.10 günde sonucum geldi...
Nasıl cıktı sonucun?
Maşallah Allah bağışlasınNormal çıktı.Şimdi 6 buçuk aylık oğlum :)
1 hafta 10 güne gelir sonuçlar. güzel sonuçlar gelsin
AnkaraMerhaba acaba hangi şehirde yaptırdınız
Cok sevindim gözünaydın Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin hatırlıyorum seninle aynı gün kan vermiştik benim ki hala cıkmadı aradılar mı nasıl ulaştılar sana genokstu dimi senin testinin yapıldıgı yer? Biraz fazla sordum ama :)Evet canım çok şükür temiz çıktı bugün belli oldu
Canım ben Samsun’da yaptırdım apeksgen adı.Cok sevindim gözünaydın Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin hatırlıyorum seninle aynı gün kan vermiştik benim ki hala cıkmadı aradılar mı nasıl ulaştılar sana genokstu dimi senin testinin yapıldıgı yer? Biraz fazla sordum ama :)
Öylemi ben Ankara diye hatırladım tmm cnm tekrar gözünaydınCanım ben Samsun’da yaptırdım apeksgen adı.
Öylemi ben Ankara diye hatırladım tmm cnm tekrar gözünaydın
İnşallah cok teşekkür ederim senin kac cıkmıştı riskinSağol canım seninde temiz gelir inşallah
211 de 1 çıktı seninİnşallah cok teşekkür ederim senin kac cıkmıştı riskin
1/248 cnm211 de 1 çıktı senin
1/248 cnm
Alla şükürler olsun temiz cıktı cnmCanım sonuçlar nasıl geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?