Nihat Doğan kitap yazdı. Nisan sonu kitapçılarda...

kapakta da bir sürü koyncuk... ve kocaman bir portre.

yuzyılın çobanı olmaya hazırlanıyor anlaşılan :60:

Yazmayayım prim yapmasın dedim ama yazılmayacak gibi değil!
Hoş MUNE abla gibi ben de ne yazacağımı bilemedim ama!

PES! Bir bu eksikti cidden... Kitaptan soğutur insanı.

pkuyan olursa sirf meraktan okur, nihatin ozguvenine hayranim
Hiç merak etmiyorum.

Nihat Doğan ve kitap:44:
Kitap ve Nihat Doğan:26:

Çok derin bir haber olmuş, yorum yapamayacağım:ssz:
Ben de ne desem bilemedim.
:53:

Nihat Doğan sakal gibidir dediginde ciddiye alsaydık önlem alabilirdik belki.

Bazı insanlar ne kadar akıllı Türkiye’de kolay para kazanmanın şifresini çözmüş resmen. Bazıları da hala tırmalıyor..
Gelelim bu adama? Konu ne? Yani bir yazar bir kitap yazana kadar bir sürü araştırma yapıyor, yıllarını veriyor.. şimdi bu da kalkıp kitap yazdım diyor. Bunu da basacak yayın evi çıkıyor. Ne hoş!
Basılmaya yakın bir de reklam için bir şeyler yapar.. Tamamdır..

Bazı insanlar ne kadar akıllı Türkiye’de kolay para kazanmanın şifresini çözmüş resmen. Bazıları da hala tırmalıyor..
Gelelim bu adama? Konu ne? Yani bir yazar bir kitap yazana kadar bir sürü araştırma yapıyor, yıllarını veriyor.. şimdi bu da kalkıp kitap yazdım diyor. Bunu da basacak yayın evi çıkıyor. Ne hoş!

Türkiyede kitap basmak için yazar olmaya gerek yok ki ,ben bile şuan istesem parasını verip bastırırım :ssz:

bunun gibiler ünlü diye yayın evleri tabii kitaplarını basıyorlar...
Bazıları da gerçekten çok güzel şeyler yazdığı halde yayın evi bulamıyor. :43:

Orası doğru. Ama paranı verdikten sonra reklamını da yaparsın bir şekilde artık.. aradaki fark bu.:51:

reklama gerek yokki ,bastım mı bastım :)
nihat doğanın satışı ne alemde acaba ..
o zaten survivor ile yeterince reklam yaptı ,alanlar da sırf meraktan almıştır bence
yoksa böyle boş beleş biri için elimi sürmem kitabına

Evet. Zaten reklam yapması için bir iki twit atması yeterliydi. Artık tv de baya bol görürüz.
Yazık!
Milletimiz doğru düzgün kitap okumaz.
Fakat şimdi meraktan alırlar bu kitabı... O kadar saygıdeğer yazarlar varken...
Ciddi üzülüyorum ben! :43:

Nihat Doğan finalde birinciliği kaptırdığı Derya Büyükuncu'nun ödülün yarısını bağışlamadığını öğrenince sosyal medya üzerinden saydırdı. Büyükuncu'ya 'hırsız' diyen Nihat Doğan, "paraları getir" diye seslendi. İşte yazdıkları;
#survivor da efendilige aldanmamak lazim cunku onumuzde milli yuzucu deryanin milli hirsiz cikmasi gibi buyuk bi rezalet var*Parayi indirip kacmis telefonlarini degismis tam sahtekar çıkmış. Milletin gozune baka baka dolandirdi karaktersiz sunepe..
milliyet

Hadi genşşşler şanslıyız yine.
19-27 Nisan Tüyap İzmir Kitap Fuarında kitabın tanıtımı ve imza günü varmış.Tüm güvenlik önlemleri alınmış.İzdiham bekleniyormuş.İphone 5 in çıktıgı gün geceden dükkanların önünde yatanlar gibi daha şimdiden Fuarda toplanmaya başlamış insanlar.:52:

Eyy can sıkıntısı saygı duymuyorum sana neler saçmalattırıyorsun bana :1:

Hadi genşşşler şanslıyız yine.
19-27 Nisan Tüyap İzmir Kitap Fuarında kitabın tanıtımı ve imza günü varmış.Tüm güvenlik önlemleri alınmış.İzdiham bekleniyormuş.İphone 5 in çıktıgı gün geceden dükkanların önünde yatanlar gibi daha şimdiden Fuarda toplanmaya başlamış insanlar.:52:

Eyy can sıkıntısı saygı duymuyorum sana neler saçmalattırıyorsun bana :1:

:53::53::53: Hadi yaa, derhal İzmir'e gitmem lazım, imza gününe katılmazsam çok şey kaçırmış olurum, sırf bu imza günü için eşime bile resti çekerim o kadarrr:51:

:53::53::53: Hadi yaa, derhal İzmir'e gitmem lazım, imza gününe katılmazsam çok şey kaçırmış olurum, sırf bu imza günü için eşime bile resti çekerim o kadarrr:51:

Cevre illerden organizasyonlar olacak katilabilirsin Mune.Ama simdiden ismini yazdirman lazim cunku kontenjan 100.000 le sınırlı :)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mune abla,

Bizim için bir görüşme yapar mısınız?
Menajerleriyle falan...
KK olarak araç kaldıralım her ilden!
Bize bir kontenjan versinler de...
Zira bu fuarı kaçırırsam aklımı kaçırırım Allah muhafaza... :1:

Back
X