Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç merak etmiyorum.pkuyan olursa sirf meraktan okur, nihatin ozguvenine hayranim
Ben de ne desem bilemedim.Nihat Doğan ve kitap:44:
Kitap ve Nihat Doğan:26:
Çok derin bir haber olmuş, yorum yapamayacağım![]()
Bazı insanlar ne kadar akıllı Türkiye’de kolay para kazanmanın şifresini çözmüş resmen. Bazıları da hala tırmalıyor..
Gelelim bu adama? Konu ne? Yani bir yazar bir kitap yazana kadar bir sürü araştırma yapıyor, yıllarını veriyor.. şimdi bu da kalkıp kitap yazdım diyor. Bunu da basacak yayın evi çıkıyor. Ne hoş!
Basılmaya yakın bir de reklam için bir şeyler yapar.. Tamamdır..
bunun gibiler ünlü diye yayın evleri tabii kitaplarını basıyorlar...Bazı insanlar ne kadar akıllı Türkiyede kolay para kazanmanın şifresini çözmüş resmen. Bazıları da hala tırmalıyor..
Gelelim bu adama? Konu ne? Yani bir yazar bir kitap yazana kadar bir sürü araştırma yapıyor, yıllarını veriyor.. şimdi bu da kalkıp kitap yazdım diyor. Bunu da basacak yayın evi çıkıyor. Ne hoş!
Basılmaya yakın bir de reklam için bir şeyler yapar.. Tamamdır..
Türkiyede kitap basmak için yazar olmaya gerek yok ki ,ben bile şuan istesem parasını verip bastırırım![]()
bunun gibiler ünlü diye yayın evleri tabii kitaplarını basıyorlar...
Bazıları da gerçekten çok güzel şeyler yazdığı halde yayın evi bulamıyor.![]()
Orası doğru. Ama paranı verdikten sonra reklamını da yaparsın bir şekilde artık.. aradaki fark bu.![]()
Yazık!Evet. Zaten reklam yapması için bir iki twit atması yeterliydi. Artık tv de baya bol görürüz.
Hadi genşşşler şanslıyız yine.
19-27 Nisan Tüyap İzmir Kitap Fuarında kitabın tanıtımı ve imza günü varmış.Tüm güvenlik önlemleri alınmış.İzdiham bekleniyormuş.İphone 5 in çıktıgı gün geceden dükkanların önünde yatanlar gibi daha şimdiden Fuarda toplanmaya başlamış insanlar.
Eyy can sıkıntısı saygı duymuyorum sana neler saçmalattırıyorsun bana![]()
Hadi yaa, derhal İzmir'e gitmem lazım, imza gününe katılmazsam çok şey kaçırmış olurum, sırf bu imza günü için eşime bile resti çekerim o kadarrr
![]()
Nihat Doğan olmak: tavuk göğsünü müşteriye sütyenle servis etmektir.
![]()
Mune abla,Hadi yaa, derhal İzmir'e gitmem lazım, imza gününe katılmazsam çok şey kaçırmış olurum, sırf bu imza günü için eşime bile resti çekerim o kadarrr
![]()