- Konu Sahibi fataldanger
-
dün fotoğraflarını görmüştüm ama bugün göremedim nedense tekrar bakayım dedim de, arkadaşlıktan sildin mi beni(
dün evet yamuk duruyordu hala açıkçasısenin doktora bişey demen yoktu ki zaten, ben olsam rahatlıkla orayı dağıtır paramı geri alırdım. geçmiş olsun çok...
çok korkuyorum 2 gün sonra ameliyatım var...ameliyatta sonraki dönemde çok korkutuyor yardımcı olun banaaaaaaaaa....:95:
çok korkuyorum 2 gün sonra ameliyatım var...ameliyatta sonraki dönemde çok korkutuyor yardımcı olun banaaaaaaaaa....:95:
Camila'cım,
Fotoğraflarını ben de göremiyorum canım, neden anlamadım.
Ben de yarın kontrole gidiyorum. Hem şu -küçülmüş de olsa- çıkıntıyı tekrar soracağım, bir de burnumun bir tarafı çok sık tıkanıyor, esas ona bakacak bakalım...Bir şey oldu son 15 günde, ne güzel sorunsuz nefes alıyrodum oysa ki=((
Yamuk burnun mu var derdin var...Bu ne ben anlayamadım ya...Valla doktorumla konuşurken bile sesim titredi telefonda...
Ne gelecek bakalım başıma=(
herşey için teşekkürler kızlar.burnumu odak noktası getirmemeye çalışıyorum ama elimde değil .benim odak noktam olmasa ailemin odak noktası sonuçta.ameliyat oldun ya onlar da burnuna dikkat edior genelde.hakkını ara paranı geri al demişsiniz ama bence enazından 6ay beklemeliyim.şişler inmeden hiçbişey belli olmaz burdaki arkadaşların da dediği gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?