Nihayet Ameliyatımı Oldum:)

dün fotoğraflarını görmüştüm ama bugün göremedim nedense tekrar bakayım dedim de, arkadaşlıktan sildin mi beni (
dün evet yamuk duruyordu hala açıkçası senin doktora bişey demen yoktu ki zaten, ben olsam rahatlıkla orayı dağıtır paramı geri alırdım. geçmiş olsun çok...

yok canım ne silmesi,dün fotolarım herkese açıktı bugün sadece arkadaşlar yaptım sınırlandırdım.sanırım biz arkadaş değildik zaten,tekrar yolluyorum davet

kızlar burun kötü olunca psikolojim bitmiş durumda.çok ağır bi üniversitede okuyorum demeden gittim ağzımdı kaşımdı gözümdü bunlarla uğraştım,şimdi çok pişmanım.estetik gerçekten de öğrenci işi değil.mezuniyet sonrası işi.bişeye benzemeyen bir burnum oldu,estetik olduğu da belli olan aynı zamanda doktora çok ayrıntılı anlatamadım mı ne istediğimi diye kendime suç buluyorum yapacak bişey yok artık herşey için çok geç galiba kaçırdığım vizeleri mi desem ,çalkantıya giren sosyal hayatımı mı....bazen intiharı bile düşünüyorum sırf bu takıntılardan kurtulmak için.umarım en kısa zamanda bişeyler yoluna girer hayatımda

cnm bu kadar üzme kendini. burnun daha çok yeni. hayatının odak noktası haline getirme burnunu. ayrıca çok geç olduğunu düşünmüyorum cnm. sonuçta birkaç kez ameliyat olmuş çok insan var bu forumda.

camillacım canım sıkma canını bu kadar. gene düzelmiş biraz. ama sende değil hata doktorun hatalı, hakkını kesinlikle ara... eğer zamanı gelince tekrar ameliyat olmak istersen iyi araştır
ama çok da problem yapılacak bi halin yok bence dürüst konuşuyorum, hayata küsmen için bir sebep yok, hakkını para paranı geri al...

Canım uzme kendını resımlerını arkadas olmadıgımız ıcın goremedım ama kendını ne kadar uzersen daha olumsuz bakıcaksın o aynaya.Herseyın telafısı vardır canım,fotoları gorursem daha saglıklı bı yorum yapabılecegım tabı :) Sıkma canını fazla,belki zaman ıcınde senın beklentılerını karsılayacak bır burun halını alacaktır.

ben de merak ettiimmm ben de rinoplasti olmayı düşünüorm ve burnumda çok hafif belli belirsiz bi kemer var ama çok kararsızım herkes olma dio senin yazdklrını okuyunca da vazgecer gibi oldm.. ama şunu sölim kız kardesmden biliorm aynı senin gibi alçısı çıkmadan kendi ayna karsısında çıkardı baktı bütün gece ağladı.. ama o görüntü sonra o kadar değişioki yani ilk 1 aya hiç aldanma.. ben de çok pimpirikliyim ama ameliyat olursam ilk ay aynadan uzak durcm.. kafana takma hiçççç 3 ay sonra minicik bi burun oluo çok değişio nerdeyse 1 yıl oldu kardesm ameliyat olalı hala küçülüo sanki burnu

çok korkuyorum 2 gün sonra ameliyatım var...ameliyatta sonraki dönemde çok korkutuyor yardımcı olun banaaaaaaaaa....:95:

Korkma canım. Ameliyatı zaten hissetmeyeceksin. Sonrasıda şıp diye geçer merak etme. Sizler şanslısınız ben on yıl önce ameliyat olmuştum hemde sadece yüzüm uyuşturularak. Herşeyi duydum ( acı dışında ) ona rağmen gık demedim. Evdede ilk gün çok hafif bir baş ağrısıyla atlattım. İki üç gün sonrda iş başındaydım. Düşün on yıl önce böyleyse, şimdi nasıldır. Tecnoloji ve doktorlarımız ne kadar gelişmiştir. Soruların olursa elimden geldiğince cevaplarım...

benim burnum kırık ve nefes alamıyorum e tabi bide şekilde bozulmuş artık.ne bilim bu dr u buldum ve hemen karar verdim e şimdide stres sardı....offf poffff ben ne edecem...

Camila'cım,

Fotoğraflarını ben de göremiyorum canım, neden anlamadım.

Ben de yarın kontrole gidiyorum. Hem şu -küçülmüş de olsa- çıkıntıyı tekrar soracağım, bir de burnumun bir tarafı çok sık tıkanıyor, esas ona bakacak bakalım...Bir şey oldu son 15 günde, ne güzel sorunsuz nefes alıyrodum oysa ki=((

Yamuk burnun mu var derdin var...Bu ne ben anlayamadım ya...Valla doktorumla konuşurken bile sesim titredi telefonda...

Ne gelecek bakalım başıma=(

puccacik göremezsin çünkü resimlerimi aldım.burdan olumsuz yorumları duydukça moralim bozuldu,eniyisi koymayım dedim ben doktoruma sordum,masaj verdi zamanla göze çarpan yamukluk geçecekmiş.çünkü sağ tarafı 2kez kırmışlar,oyüzden çökük gibi duruyor etrafı çok şiş olduğu için.

herşey için teşekkürler kızlar.burnumu odak noktası getirmemeye çalışıyorum ama elimde değil .benim odak noktam olmasa ailemin odak noktası sonuçta.ameliyat oldun ya onlar da burnuna dikkat edior genelde.hakkını ara paranı geri al demişsiniz ama bence enazından 6ay beklemeliyim.şişler inmeden hiçbişey belli olmaz burdaki arkadaşların da dediği gibi.

camila senin resimlerini gömedim ama moralini bu kadar bozması beni korkutuyor: cuma güünü ameliyatım var...vazgeçsemmi diye düşünüyorum..

meraba camila tüm yazdıklarını dikkatle okudum,sen beni hatırlarsın bundan 2 ay önce ben ferruh beye ameliyat olmustum ve feryatlar figanlrla sizlerden yardım istemiştim ..sen benden bilgı istemiştin umarım hatırlmassndr.neyse önce cok cok geçmiş olsun diim.ben amliyat olalı 2,5 ay gecti ilk gün nasılsam suanda aydı durumdayım=( evden dısarı bile cıkmıyorum=(buyuk olan burnum suan eskisinden daha büyük masaj yaptım gecmedi doktora kalsa eskisinle oranla küçükmüş!!! hayır değil! kocaman bir burnum var eskisi cok daha güzeldi! üstune birde burnumda izler kaldı! 3 ayı doldurup yeniden ameliyat olcam ama senn yazdıklrını okuduktan sonra doktor ferruha olmamaya karar verdim cünkü yıne kötü olck ,,,umarım en kısa zamanda düzeliriz =(

canım mesajlarını okuyorum da çok sıkıyorsun kendini, önce 6 ay geçsin bi bakalım aynı yamukluk hala varsa telafisi için ameliyat düşünrsün ama inanki çoook erken sakin olmalısın ve çok aynalara bakmamalısn şimdi çünkü hep kusur aricak gözlerin bu psikolojiyle...

kızlar konu dışı olabilir belki ama lütfen burnunuz kötü oldu diye tüm dünyanızı karartmayın, herşeyin bir çözümü var , yeter ki ölüm olmasın, her şeye çare bulunur.
ben şu an durumu çok kritik olan bir hastam için dua etmekten başka birşey yapamıyorum
hatta neredeyse doktorlar bile yapamıyor.
lütfen kendinizi yiyip bitirmeyin , kendinizi üzüp, (allah korusun) geri dönüşü olmayan hastalıklara davetiye çıkarmayın

yarın ameliyatım var ve ben grip oldum sizce ameliyat ertelenirmi dr umu aradım dediki sadece a-ferin forte kullan yarın bakarız ilerlemişse grip ameliyatı erteleriz ya eğer ertelerse benim için kötü olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…