Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
son ana kadar kararsızlığımdan mesaj yazmak istemedim. her an kaçarım düşüncesindeydim ama evet bende ameliyat oldum bugün tam 9 gün oldu. estetik olmaktan korkanlara duyurulur kesinlikle tereddüt etmeyin hemen gidin burunlarınızı güzelleştirin :))
çok teşekkür ederim. benim şişliğim fazla olmadı morarmada çok az. ben istanbulda yaşıyorum ama ameliyatımı malatyada yaptırdım zafer tezel di doktorum ve çokta memnun kaldım
son ana kadar kararsızlığımdan mesaj yazmak istemedim. her an kaçarım düşüncesindeydim ama evet bende ameliyat oldum bugün tam 9 gün oldu. estetik olmaktan korkanlara duyurulur kesinlikle tereddüt etmeyin hemen gidin burunlarınızı güzelleştirin :))
hepinize çok teşekkür ederim. sorunsuz geçti diyemem ama korktuğum kadarda kötü olmadı. alçım ve dikişlerim alındı ama tekrar bandajlandı burnumu fazla göremedim ama istediğim gibi oldu buna inanıyorum. umarım ilerde sorun yaşamam