Nihayet bitiyor.

Merdumgirizz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
382
253
18
28
Dün annesigile gittik orda yine başladılar Kürtçe konuşmaya ben de tepki gösterdim ben de varım anlamıyorum Türkçe konuşur musunuz dedim benim kv anlamazsan ölmezsin merak etme dedi sustum eve geldik yine kavga ettik bugün mesaj atmış bana annem aradı dün yaptığın terbiyesizliği nasıl savunacaksın diye ben de senden de senin ailenden de hepinizden nefret ediyorum Allah binbir türlü belanızı versin yazdım. İşten çıkıp eve geldi hır gür kavga dövüş topladım eşyalarımı annemgilin evine gittim babama da ya beni kabul edersiniz ya edersiniz dedim. Ne olacak bilmiyorum ama dönmeyeceğim asla nefret ediyorum

Helal olsun arkadaşım kararının arkasında dur keza dönersen çok daha ağır sıkıntılar seni bekler
Gerçekten annem babam yine başladı bi bu sebepten olur mu diye ben de illa öldürülmem mi lazım aldatılmam mı lazım istemiyorsanız defolurum dedim

Nasıl bi aile ortamı yahu
Size sabır diliyorum

Sizi dövünce bu resti çekmediniz de konu kendi aralarında kendi dillerini konuşmaya gelince mi resti çektiniz? Bir de evlenmeden önce bilmiyor muydunuz Kürt olduklarını?
Neyse hakkınızda hayırlısı olur umarım.
Bunu sürekli yapıyorlardı dün de gülüyorlar gülüyorlar ben mal gibi bakıyorum rica ettim sadece o herkes içinde anlamazsan ölmezsin cevabı çok sinir etti

Dün annesigile gittik orda yine başladılar Kürtçe konuşmaya ben de tepki gösterdim ben de varım anlamıyorum Türkçe konuşur musunuz dedim benim kv anlamazsan ölmezsin merak etme dedi sustum eve geldik yine kavga ettik bugün mesaj atmış bana annem aradı dün yaptığın terbiyesizliği nasıl savunacaksın diye ben de senden de senin ailenden de hepinizden nefret ediyorum Allah binbir türlü belanızı versin yazdım. İşten çıkıp eve geldi hır gür kavga dövüş topladım eşyalarımı annemgilin evine gittim babama da ya beni kabul edersiniz ya edersiniz dedim. Ne olacak bilmiyorum ama dönmeyeceğim asla nefret ediyorum
Daha once baska bi uyeligin vardi degil mi? Konular, yaş vs benziyor da, yaniliyor muyum?

Konularından biliyorum bencede en iyisini yapmışsın bi süre sıkıntılı geçebilir ama sabret toparlarsın Allah yardımcın olsun bu yolda

Back
X