Nihayet boşandım , bitti ve fakat yine hüsran bir el atın ihtiyacım var size

bana hatunluk yap diyor

Şu cümleyi kuran insanın ne olduğu bellidir. Size sunabilecekleri de bellidir. O sunabileceklerinin içinde de sizin aradığınız incelik, şefkat yok maalesef.

Uzun bir ilişkiden çıkmışsınız, çok acele ediyorsunuz.
O evliliğe başlarkenki realworld ile evlilik içindeki realworld ve şu anki çok farklı. Çünkü her ilişki değiştirir insanı.
Şu anki realworld'ü daha siz bile tanımıyorsunuz. Kendinizi tanımazken bir ilişkiye girmek yanlış seçimler yapmanıza neden olur.
Ve bence erkekleri de o kadar tanımıyorsunuz. Adamının hareketlerinin, cümlelerinin alt metni ortada ama "bu ne demek" diye soruyorsunuz.

Bu adamı hayatınızdan çıkarıp kendinize zaman verin biraz. Kendinize odaklanın, önce kendinizi tanımaya çalışın.
Sonra başkasını tanımaya uğraşırsınız.

Merhaba kk

Biliyorsunuz çok zor şeyler yaşadım , evime ayrılmıştım kendime ev kurmuştum oğlumla , babasına da yakındı gidip geliyordu. Nihayet bitti .

Ve ben bir adama aşık oldum işi gücü yerinde , maddi gücü de aile Kültürü eğitimi vs iyi ama fakat , adam maço desem değil , geniş desem değil .

Mesela git arkadaşların plan yaparsa diyor Tamam diyorum bu kez çıkınca söylüyorum mesela bir kadeh içtim diyorum ses kesiliyor takipten çıkarmalar yok bir süre ortadan kaybolmalar sonrq mutlu müsün şimdi böyle diye sormalar vs diyorum ki yahu sen her adımımı söylüyorum hesap verme o kadar gerek yok diyorsun.

Söylemiyorum bu kez yine sinirleniyorsun . Ne yapayım ben sana diyorum bana hatunluk yap diyor e diyorum ki baş başa kalıp dertleşip sohbetleşemedik bile diyorum . Yine yok ses seda . Ee ne demek bu?

Yine döndü kendi kendine beni silmişti bir ara yine ses yok yazıyorum cevap yok . Ne demek anlamıyorum ben bu adamı . Sinirlerim bozuldu ve ben maalesef daha doğru dürüst tanımadan kaptırmış oldum canım acıyor . Kendimi oraya buraya vurup duruyorum.

Bu arada velayet babada , o aldı maddiyattan dolayı, annem babam malum yoklar zaten kimsem yok o mu bu durumum bilmiyorum ama evlere sığamıyorum dışarda sığamıyorum , destek diyeceksiniz gidiyorum zaman diyor. İlahlık durumun yok diyor.

Bilemiyorum ne yapmalıyım adama tutuklu kaldım sanki canım acıyor benim gururum da acıyor tabi .
Nafaka verirdi ve cocugunuza bakardiniz. Cocugunuzu ozlemek degil de derdiniz degmeyecek bir adamsa bi sey demiyorum.

Küsmek bi nevi dediğini yaptırmak sindirmek için bu tip erkeklerin kullandığı bir taktik. Başta yüksek doz anlayışlı kişi profili çiziyolar sonra ufak ufak eski modlarına döndüklerinde buna noldu diye yana yakıla beyin yakan kadınlar... Belli ki adam sizi ısındırmak için oynamış, hatunum ol kulum kölem ol diyor açıkca. Gel dersem gel, git dersem git. Yalnız ve tutunacak dal arayanların çıkamadığı bir kaos döngüsü. Ama ne iyi ki buraya gelmiş danışıyorsunuz yolunda gitmeyen şeylerin olduğunun farkındasınız. Bu adamla değerli vaktinizi harcamayın zira buna değer olduğunu hiç sanmıyorum.
Adamin taktigi ise yaramis. Vur kac taktigi. Dengesizlik. Konu sahibi tutuldugunu saniyor ama bu asik olmak degil. Boyle yapan erkeklerin karsilarindaki tum kadinlarin hissettigi sey bu. Duramiyorum diyor konu sahibi. Bir kendini dizginlese, olaylara karsi taraftan baksa su bas belasi ruh hastasi adamdan kurtulacak aslinda.

Hafta 3 günü bende kalanı babada evet maalesef ha bir de erken olduğunu düşünmüyorum nihayetinde benim boşanmam küsmek üzerine hemen ayrılık olmadı 9 senede 6 dava 7 mahkemeden bahşediliriz 9 senelik de aksatılmadan 7 senelik de yalnızlıktan
Çocuk kaç yaşında? Keşke velayet onda ama çocuk sizde kalsaydı.

Tabiiki sevmek sevilmek hakkin, ama bacim bu adam yaramaz sana.. niye biliyon mu? Cunku dengesiz. Hatunluk derken cinsellik mi istiyor acaba?

Küsmek bi nevi dediğini yaptırmak sindirmek için bu tip erkeklerin kullandığı bir taktik. Başta yüksek doz anlayışlı kişi profili çiziyolar sonra ufak ufak eski modlarına döndüklerinde buna noldu diye yana yakıla beyin yakan kadınlar... Belli ki adam sizi ısındırmak için oynamış, hatunum ol kulum kölem ol diyor açıkca. Gel dersem gel, git dersem git. Yalnız ve tutunacak dal arayanların çıkamadığı bir kaos döngüsü. Ama ne iyi ki buraya gelmiş danışıyorsunuz yolunda gitmeyen şeylerin olduğunun farkındasınız. Bu adamla değerli vaktinizi harcamayın zira buna değer olduğunu hiç sanmıyorum.

Ben zaten kölelikten insanlıpa zor terfi ettim beni mahvedecek demek oluyor bu da sanırım iyisi mi köşeme çekileyim ben

Anlamadigim sey cocugun babasindan nafaka alip kendiniz bakmak yerine neden velayeti verdiniz? Cocugunuz kac yasinda? Bi cocugun anne yanina ihtiyaci vardir.

Evlenip bosanmissiniz Allah bagislasin bir evladiniz var yani artik Surekli tripli erkeklerlerle flortlesmek lise yillarinda kalmaliydi sizin icin.

Yillardir evli olup yalnizlik cekmissiniz, zor gunler gecirmissiniz bunu anlayabiliyorum lakin, bosanir bosanmaz hayatiniza birini isik hiziyla nasil sokabildiniz sasirdim.

Cocugunuz kucuktu velayet size verilebilirdi, nafakada alir bakardiniz oglunuza.
Mutlu olmak icin bir erkege ihtiyac yoktur en azindan yaralarinizi sarip daha saglikli secimler yapardiniz. Adam yaramaz

Tabiiki sevmek sevilmek hakkin, ama bacim bu adam yaramaz sana.. niye biliyon mu? Cunku dengesiz. Hatunluk derken cinsellik mi istiyor acaba?

Bilmiyorum açıkçası ne istiyor ama anladığım çok farklı bir şey istiyor o her boku yiyecek ben evde stabil bir hayat yaşayacağım o bana gelecek istediğinde gönlünü göreceğim her şekilde çekip gidecek her adımım hata ona göre . Neymiş bana yazıklar olsunmuş pişman olmuş başına neler gelmiş benim haberim yokmuş bilmem ne e söyle ne bileyim? Ses yok yine

Konu sahibi ne eve ne disariya sigamamaniz soz ettiginiz erkekle iliskiniz yuzunden degil. Farkinda degilsiniz ama ruhunuz cocugunuzla iliskinize isyanda. Cocugu teslim al, gezdir,yedir degildir ebeveynlik. Cocugunuzun velayetini lutfen alin. Anne ise gider, sabah cikar aksam gelir. Ama gelir eve her gun. O cocuk istemez mi annesini yaninda. Bu sacma adamlardan sizin derdinizin dermani yok. Oglunuz varmis galiba yanlis hatirlamiyorsam onda sizin ilaciniz. Annelik yapin, hayata kusun demek degil bu yazdiklarim. Anneliginizi yaparsiniz hayat kosturmacasinda size yol arkadasi olacak kisi nasibinizde varsa karsiniza cikar. Cikmayacaksa da kimsenin hatunu degil oglunuzun valide sultani olun.

Neden babaya bıraktınız velayeti? Çocuğu almayı kabul eden adam pekala yüksek nafaka vermeyi kabul edebilirdi.Size cehennem azabı yaşatan adam çocuğunuza da yaşatmıştır.Nasıl bıraktınız? O çocukta travma yaratıyorsun farkında değilsin.Ve sen bir öğretmensin,meslektaşımsın.En iyi sen anlamalısın çocuk kalbini.Senin derdin bana hatunluk yap diyen bir adamın gönlünü eğlemek olmamalı.Babasıyla uzlaşmaya varıp ondan maddi destek alıp çocuğunu yanına almanın yollarını aramalısın.
Yanlış yoldasın geri dön.

Kitap okuyun, gezin, bi durakta yada bir bankta tanımadıgınız herhangi insanla konuşun, cocugunuzla koşun eglenin, ev temizleyin ya sizi ne rahatlatacaksa onu yapın. Gözünüzü seveyim kaç sene çekmiş birisi nasıl aşık olur. Adam hatunluk yap diomuş o ne öküzlük ya. Ne demek istediğini anlamış olmanız lazımdı yaşayan gören biri olaraktan. 18 yaşında insan gibi davranmayın. Sizinkisi tamamen az bir ilgi gösterdiyse buna tutulmuşsunuz. Bana cok sacma geldi yazdıklarınız kusura bakmayın da. Adımları daha emin atacak zamandasınız. İkinci bahar arayışına girmişsiniz ama sizin ilki bahar olmamış ikincisi bari bahar olsun.

Back
X