- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
Lohusalik cok zor bir surec malesefTek dileğim yaşattıklarını yaşamadan ölmesin, bende pişmanlığını görmeden ölmeyim
Evet ne yazıkki duygusal iniş çıkışlarım çok fazla..Lohusalik cok zor bir surec malesef
siz suan hem ayriligi hem lohusaligi yasiyorsunuz ..
allah yardimciniz olsun elbette gececek sadece zaman
gule gule saglikla buyutun evlatlarinizi ..
Evet benim eöyle bir başkasıyla görücem belkide ne hissedicem atlatabilecekmiyim vs kurup duruyorum Allah hepimize yardım etsin bunlarda vicdan versinO korkuyu nedendir bilmem bende yaşıyorum aklımda binbir türlü seneryolar geçiyor.allah içimizi ferahlatsib bu psiliklerdn kurtarsın
Umarim davayi sen acarsan senin taleplerinle, o acarsa onun talwplwriyle bosanacagini biliyorsundur. Ikiniz acarsaniz da ikinizon talepleri dikkate alinacak. Bence bir avukat ile gorusun. Amac sadece dava acip bosanmak degil, ya haklariniz?Konularımı biliyorsunuz yeni doğum yaptım 9aylık hamileyken de terk edilmiştim. Sonra o adam çocuğun resmini gördüğünde birşey hissetmediğini söylemiş teyzesine bunu falan duymuştum. 3 yaşında kızımı sürekli arıyor ona hediyeler yolluyor yeni doğan bebeğimi birkere bile arayıp sormadı.. Dün de mesaj atmış ay sonu boşanma davası açacağım haberin olsun diye bende ben senin olduğun şehre gelemem ben zaten avukatla görüştüm kendim açarım dedim.. Bundan bir iki gün öncede wp a benden iyisini b.. Bulursun diye bir durum paylaşmıştı.. Herneyse by konuşmadan sonra facebookta ilişkisi yok falan yapmış. En yakın zamanda boşanıp inşallah kurtulacağım ama içimi tuhaf bir his kapladı onun ne kadar iğrenç bir insan olduğunu bana yaptığı çocuklarıma yaptığı haksızlığı biliyorum ondan artık nefret bile etmiyorum ama neden bilmiyorum boşanma psikolojisi kafamı çok yoruyor tuhaf bir korku var içimde nasıl atlatacağımı bilmiyorum..
Amin benim başkasıyla olması değil farklı anlamladiramadigim bı korku var .ben inşallah başkasına aşık olur yakamdan düşer diye bile dua ettim.aay neyse konu sahibi kusura bakma konuna kendimide koydum .Allah yar ve yardımcı olsubEvet benim eöyle bir başkasıyla görücem belkide ne hissedicem atlatabilecekmiyim vs kurup duruyorum Allah hepimize yardım etsin bunlarda vicdan versin
Ne dmeek canim sohbet edip içimizi ferahlatyoruz bahsedebilirsin.Amin benim başkasıyla olması değil farklı anlamladiramadigim bı korku var .ben inşallah başkasına aşık olur yakamdan düşer diye bile dua ettim.aay neyse konu sahibi kusura bakma konuna kendimide koydum .Allah yar ve yardımcı olsub
Anlaşmalı boşanacağız çekişmeliyle uğraşamam açıkçası yeterince yorgunumUmarim davayi sen acarsan senin taleplerinle, o acarsa onun talwplwriyle bosanacagini biliyorsundur. Ikiniz acarsaniz da ikinizon talepleri dikkate alinacak. Bence bir avukat ile gorusun. Amac sadece dava acip bosanmak degil, ya haklariniz?
Cocuklarinin haklari? Umarim haklarindan vazgecmessin bir an once bitsin diye dusunurken. Gecmis olsun.Anlaşmalı boşanacağız çekişmeliyle uğraşamam açıkçası yeterince yorgunum
Çok tşkler canımNe dmeek canim sohbet edip içimizi ferahlatyoruz bahsedebilirsin.
Babalık yapmak istemeyen adama zorla yaptıramam. Üç kuruş nafaka içinde senelerce davayla uğraşamam açıkçasıCocuklarinin haklari? Umarim haklarindan vazgecmessin bir an once bitsin diye dusunurken. Gecmis olsun.
Lütfen haklarınızı alın. Sonra çok pişman olursunuz. Bir avukat bulun, avukat uğraşacak zaten siz değil.Anlaşmalı boşanacağız çekişmeliyle uğraşamam açıkçası yeterince yorgunum
Teşekkür ederim düşüneceğimLütfen haklarınızı alın. Sonra çok pişman olursunuz. Bir avukat bulun, avukat uğraşacak zaten siz değil.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Evlatlarınız ile sağlık ve mutlu bir ömrünüz olur umarım.Teşekkür ederim düşüneceğim
Çok sağolun =)Hakkınızda hayırlısı olsun. Evlatlarınız ile sağlık ve mutlu bir ömrünüz olur umarım.
Cok uzuldum. Allah yardimcin olsun.Babalık yapmak istemeyen adama zorla yaptıramam. Üç kuruş nafaka içinde senelerce davayla uğraşamam açıkçası
Amin sagolunCok uzuldum. Allah yardimcin olsun.
Bebegın nasıl, alıştın mı ıkı cocuklu hayataTeşekkür ederim düşüneceğim
BeBebegın nasıl, alıştın mı ıkı cocuklu hayata
Ailen yardım ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?