Nihayet boşanıyorum, içimdeki tuhaf his.

O korkuyu nedendir bilmem bende yaşıyorum aklımda binbir türlü seneryolar geçiyor.allah içimizi ferahlatsib bu psiliklerdn kurtarsın

Tek dileğim yaşattıklarını yaşamadan ölmesin, bende pişmanlığını görmeden ölmeyim
Lohusalik cok zor bir surec malesef
siz suan hem ayriligi hem lohusaligi yasiyorsunuz ..
allah yardimciniz olsun elbette gececek sadece zaman
gule gule saglikla buyutun evlatlarinizi ..

Lohusalik cok zor bir surec malesef
siz suan hem ayriligi hem lohusaligi yasiyorsunuz ..
allah yardimciniz olsun elbette gececek sadece zaman
gule gule saglikla buyutun evlatlarinizi ..
Evet ne yazıkki duygusal iniş çıkışlarım çok fazla..

O korkuyu nedendir bilmem bende yaşıyorum aklımda binbir türlü seneryolar geçiyor.allah içimizi ferahlatsib bu psiliklerdn kurtarsın
Evet benim eöyle bir başkasıyla görücem belkide ne hissedicem atlatabilecekmiyim vs kurup duruyorum Allah hepimize yardım etsin bunlarda vicdan versin

Umarim davayi sen acarsan senin taleplerinle, o acarsa onun talwplwriyle bosanacagini biliyorsundur. Ikiniz acarsaniz da ikinizon talepleri dikkate alinacak. Bence bir avukat ile gorusun. Amac sadece dava acip bosanmak degil, ya haklariniz?

Evet benim eöyle bir başkasıyla görücem belkide ne hissedicem atlatabilecekmiyim vs kurup duruyorum Allah hepimize yardım etsin bunlarda vicdan versin
Amin benim başkasıyla olması değil farklı anlamladiramadigim bı korku var .ben inşallah başkasına aşık olur yakamdan düşer diye bile dua ettim.aay neyse konu sahibi kusura bakma konuna kendimide koydum .Allah yar ve yardımcı olsub

Ne dmeek canim sohbet edip içimizi ferahlatyoruz bahsedebilirsin.

Umarim davayi sen acarsan senin taleplerinle, o acarsa onun talwplwriyle bosanacagini biliyorsundur. Ikiniz acarsaniz da ikinizon talepleri dikkate alinacak. Bence bir avukat ile gorusun. Amac sadece dava acip bosanmak degil, ya haklariniz?
Anlaşmalı boşanacağız çekişmeliyle uğraşamam açıkçası yeterince yorgunum

Cocuklarinin haklari? Umarim haklarindan vazgecmessin bir an once bitsin diye dusunurken. Gecmis olsun.
Babalık yapmak istemeyen adama zorla yaptıramam. Üç kuruş nafaka içinde senelerce davayla uğraşamam açıkçası

Zor bir süreç ama geçecektir tabiki insan her şeye alışıyor zamanla. Tam bu zamanlar en zoru oluyor zaten ta ki,boşanma gününe kadar..biliyorum bi an önce rahatlamak istiyorsunuz boşanıp ama haklarınızı isteyin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…