- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Yolun açık ve aydınlık olsun arkadaşım.
Bir kadın hele ki bir anne boşanmamak için sonuna kadar direnir az çok tahmin edebiliyorum.
Bu kararı almışsan elbet vardır bildiğin.
Hayırlı olsun,Allahım senin de evladının da karşınıza hep iyi insanlar çıkarsın inşallah.
kötü evlilik kanser gibidir yavaş yavaş öldürür.. insan çalıştığı işyerinden bile toplanırken üzülüyor üzülmeniz çok normal ama birkaç ay sonra dünyaya yenıden gelmıs gıbı olacaksınız emın olun..
Olgun davranmis en azından çok şükür. Sınavı kazanırsan hersey çok daha kolay olur senin için. Başarılar dilerim canım yolun açık olsun
Canım senin konularını biliyorum az çok eşinin ne kadar anneci olduğunu pasif kaldıgını her daim seni haksız gördüğünü, kv bu yuvayı bu hale getirmek için elinden geleni ardına koymaması.. daha önce evi terk edip geri dönmeni..
O kadar üzülüyorum ki senin ve yavrun için allah yardımcınız olsun sen çok güçlü bir kadınsın bilyorsun demi ?
herkes senin yaptıgını yapamamz emin ol.. oysa sizin yuvanızın kurtulması yeniden sil baştan başlamanız o kadar kolay iken
eşin ne yazık ki bunu yapamadı başaramadı ben eminim ki senin eşin kafasını çok duvarlara vuracak.. zaten anneci bir eş değişmiyor ne yapsan değişmiyor.. bazı kadınlarımız ailesi arkasında olmadıgı ve maddi imkanları olmadıgı için sürünüyor böyle bir evlilikte..
bazı kadınlar sabrediyor selamete ulaşıyor ( benim gibi .. ) ama sen yeterinde sabrettin.
şimdi otursun anasının dizinin dibinde.. Rabbim onları bildiği gibi yapsın şu mübarek ramazanda ..
kv denecek kadın nasıl rahat acaba ? hiç mi vicdan yok bu insanlarda
Rabbim onun iki yakasını bir araya mı getirecek ?
o bir yuva yıktı yıkılmasına sebep oldu nasıl rahat nefes alacak artık.. bilmezler ki bu dünyanın birde ebedisi var..
Böyle güçlü olmaya devam et içinde zerre birşey kalmasın.. sen elinden gelen herşeyi yaptın bu evlilik için emin ol
inşallah bundan sonra hayat sizin bebegin için çok güzel olur
Allah eşini de o kv ni de bildiği gibi yapsın. Bir daha da evlenmesin o adam. Anasının dizine gitsin yapışsın.
Ne yalan söyliyim çok sevindim ben gitmenize. Öncekş konularda aşırı sinirlenmiştim çünkü nihayet doğru kararı verdiniz
Kayınvalıdenızın sızınle derdı neydı cıdden cok merak ettım??? yuva bozmak nasıl buyuk gunah Allah yanına bırakmaz
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Destekleriniz ve güzel dilekleriniz için sağ olun. Kararımın doğruluğundan kesinlikle şüphem yok.
Eve geldim ama yabancı, adlandıramadığım şeyler hissediyorum. Oğlum için gerçekten çok üzülüyorum. Umarım kolay bir süreç olur için de.
Eşim arayıp sordu birkaç kez. Bu nasıl ayrılık diye düşünüyorum. Kavgaya odaklı bünyem böyle sakin bir ayrılığı kaldıramadı. Boşanan insanlar böyle hiçbir şey yokmuşçasına konuşuyor mu ?
Sanki kv ile evlenmiştim de, onunla kavga ettim ayrıldım.
Ne olursa olsun, eşim kabalaşmadığı sürece çocukla her gün görüşmesi, konuşması konusunda sorun çıkarmayayım diye düşünüyorum.
Öyle işte. Gerisi zamana kalmış. Biraz hızlı geçmesini istediğim zamana.